Redovisning..

Åh, jag har redovisning imorgon och jag måste bli klar med min engelska NU! :S Tror jag får gå upp tidigt i morgon bitti och jobba då med.

Jag skulle egentligen posta en dagens outfit idag, men det hinner jag inte.. tyvärr. Det får nog bli en paus för min del nu tills allt jobbigt i skolan är över, det blir väl denna veckan ut eller så. Hoppas det är OK! Ni får lova att fortsätta läsa ändå. :)

ALLTSÅ: JAG HAR PAUS!

Nu väntar engelskan,
Ha det bra!
Elin

Dååååligt..

Hej!
Har inte bloggat på två dagar, förlåt, men jag har helt enkelt haft för mycket att göra. I söndags var det tävling hela dagen och igår var det plugg som gällde.

Angående tävlingen kan jag meddela att det gick fruktansvärt dåligt.. Min häst hade bestämt sig för att inte gilla ett av hinderna, så hon vägrade hoppa och vi blev uteslutna. Var skitledsen efteråt, eftersom hon aldrig någonsin vägrat med mig innan, och jag inte vet varför hon gjorde som hon gjorde.
Menmen, nu känns det rätt okej igen, även om vi kom sist, så nu tar jag nya tag. ;)

Sitter i skolan nu och skriver engelska, ska redovisa en engelsk novell imorgon bitti och jag har skrivit 5 rader än så länge. Starkt jobbat!

image333
Såååååååååå oskyldig.


Ha det bra!
Elin

Tävling..

Nu ska jag gå och lägga mig, och jag är verkligen helt sjukt nervös inför imorgon. :S
Ska till stallet riktigt tidigt, för Anton ska tävla första klassen, men det är bara bra, för då har jag gott om tid att förbereda mig inför min egen start.


Sist jag tävlade hoppning med världens finaste ponny.<3


Ska ta fram mina tävlinskläder nu, så jag bara kan dra dem på mig imorgon när jag vaknar.
Önska oss lycka till! :)


Shabraket jag ska ha, helt nytt är det! :)


Ha det bra!
Elin

Nya möbler..

Hejhej!
Blev lite knapert med uppdatering både idag och igår, för det blev aldrig att jag bloggade hemma hos Karro. Vi hade iaf. väldigt kul, såg på film, åt tacos och lite så. :) Mys!

Idag har jag först varit och handlat på Ikea, det blev ett "smink-bord" och en byrå. :) Ska visa bild så fort jag fått upp dem. :) Köpte också en sänglampa och gardinstänger.. rummet kommer bli så fint! :D Längtar tills det är färdigt. :)
Efter att vi varit på Ikea åkte vi till Hööks för att köpa nya gummiband till mina stigbyglar, de försvann i skogen igår. ;) När jag kom in på Hööks, hängde den bara där; den perfekta grimman till Piggys nya täcke, för bara 30kr. :D Glömde ta bild, men jag lovar att det kommer.


Nu kommer täcket att kunna matchas.


Sedan handlade vi på Maxi och äntligen fanns tygskorna i strl. 38 så jag haffade dem direkt! Blev så himla glad, äntligen rätt storlek!


Snygg-snygga skor. :D


Nu har jag precis kommit hem från stallet, har ridit, putsat saker och duschat Piggy, så nu är hon vit. :) Jag är skitnervös inför imorgon, önska mig lycka till!

Blev visst ett långt inlägg nu, men jag ska blogga (med kortare inlägg) sedan. :)

Ha det bra!
Elin

Dagens gula outfit..

Såhär såg jag ut idag, kände mig riktigt fin! Speciellt ute när jag fick ha min (fejk)skinnjacka och blommiga sjal.



Tunika: Lindex
Jeans: Gina Tricot
Jacka: Kusin
Sjal: Lindex
Skor: Skopunkten
Väska: Lindex


Nu ska jag till stallet, sen ska jag hem till Karro.

Ha det bra!
Elin

Besökarantal..

Åh, vad ni är gulliga. :) Många besökare idag! :D

Nu ska jag bestämma med Karro hur vi gör imorgon.. ska antagligen va och möjligen sova där. :) Och efter vi har snackat, ska jag sova.

Så, pussochgodnatt!

Ha det bra!
Elin

Pengar, kom hit!

Hade jag haft råd att lägga 750 spänn på ett par skor, OCH kunde gå i extremt höga klackar hade dessa redan varit mina!



De som har råd, kan gå i heels och har 37-38.. KÖP DEM HÄR: www.almah.blogg.se/secondhand
Och vill ni inte ha just dessa, kan ni faktiskt hitta mycket annat snyggt där också. Är redan kär i det här.

Ha det bra!
Elin

Rosa naglar..

Jag har precis målat naglarna, blev en rosa-brun ganska så lagom mörk färg.



Orkar inte längre med skitmörka lack eftersom de är så jobbiga att hålla efter. ;) Även om detta är favoriten egentligen:


Depend, nr. 123


Vad tycker ni är finast?

Ha det bra!
Elin

Dagens outfit.. med nya skor!

Såhär såg jag ut idag, nya skor och allt. :) Fick mycket beröm för skorna och väskan, får väl hoppas på att det var äkta beröm också. ;) Dock så var mina vänner förvånade över att jag hade "gympaskor", har nästan alltid mer kvinnliga skor annars, typ högklackat eller ballerina.

Tog tyvärr ingen bild med skorna på,
ville inte dra in leran som satt på skorna in i mitt rum.




Kofta: Lindex barnavd.
Linne (under): H&M
Kjol: Kusin
Halsband: Thomas Sabo
Armband: Albrekts guld (julkapp)
Kappa: H&M
Sjal: Lindex
Skor: Lindex
Väska: Lindex (jag borde bli sponsrad av Lindex)


Ha det bra!
Elin

Jag Är Duktig..

Oh, vad jag känner mig bra nu.
1. Jag gick hela vägen från skolan. Kanske.. 6-7km? Tog lång tid iaf. :D
2. Jag joggade en runda. :D
Okej, sedan att jag åt nästan 200 gram choklad hör liksom inte hit. ;)

Sprang en runda i Jordbodalen, som ligger rätt nära mig. Blev ingen lång runda, 2-3 km kanske? Tar det lugnt såhär i början, innan jag är igång ordentligt. Fast jag sprang lite upp och ner för backar också. Det var faktiskt inte så farligt jobbigt som jag trodde, tror det beror på musiken jag hade i öronen. Det är ett måste för mig om jag ska springa, bra upptempo-musik.

Snart kommer dagens outfit. :)

Ha det bra!
Elin

Ledig från stallet..

Hejhej!
Sitter i skolan, har precis haft rast. Har sjukt ont i magen, vet inte varför, men jobbigt är det i alla fall.
Mamam ringde innan och sa att jag inte behövde åka med till stallet, eftersom Piggy inte ska ridas idag. Rätt skönt med sådana dagar också.. när man inte är tvungen att åka dit. Ska se om det är någon som jag kan vara med idag, annars går jag kanske en liten runda på stan. Ska kolla ut ett puder, blank panna på Ekebo är inte fint (även om det är svårt att undvika). Sedan ikväll hade jag tänkt jogga, om det inte regnar.

Glömde fota dagens innan, men det kan jag göra när jag kommer hem så ni får se den iaf. :) Har iaf. på mig turkos kofta, svart kjol + de nya skorna och nya väskan. :)



Ha det bra!
Elin

Jogga..

Nu har jag bestämt mig, jag ska börja ut och jogga!
Vi hade löpning för gympan i tisdags, och jag har verkligen helt sjutk dålig kondition. Jag var helt (nästan) död efter 2-3km. Måste träna! :P Två-tre gånger i veckan, ca. 5km. Nästan pinsamt annars ju.

Hur jag klarade 8km på nästan 50minuter i höstas är för mig ett under.



Nu ska jag sova, godnatt!
Ha det bra!
Elin

Renovering..

Jag håller ju som sagt på och renoverar mitt rum, och smarta som jag och mamma är börjar vi med detaljerna. Haha! :P

Jag är på jakt efter en fin, gammeldags spegelbyrå men jag hittar ingen. :( Ikea hade en SUPERFIN, men såklart fanns den bara i fel färg och dessutom försvann den ur sortimentet lika fort som den kom. Men idag hittade vi ett substitut.. Ett litet bord, med en stor spegel och två små "lådor" på varsin sida av spegeln. Isf. blir det ett sådant bord + en stor byrå i samma "kollektion". :) Men jag ska fundera lite..

Fundera behövde jag dock inte göra på dessa grejerna. Ibland får jag ryck och bara MÅSTE ha någon grej, och så var det med dessa. Gick rätt fram och tog dem, sedan släppte jag inte. ;)


Såhär fin är min säng nu! :)


Och såhär ser nya lampan ut. Fin va? Matchar den här lampan:


Köpte lite nya blommor + kruka idag också. Men ska nog byta kruka tror jag.


Oh, jag längtar tills mitt rum är klart. Det kommer bli så fiiiiint! :D

Ha det bra!
Elin

3 par för 335kr..

 
  
80/175/80
Maxi, Lindex, Maxi


Perfektion. Lite små kanske, men det SKA jag töja ut. :)

 Lindex.


Äntligen har jag hittat min drömväska, det var love in first sight! :) Mjuk, lagom stor och lång axelrem! :)

Ha det bra!
Elin

Glass med oboy..

image391


Vaniljglass + massor med Oboy och fint strössel = massor med gott!

Ha det bra!
Elin

Länge sedan..

Hejhej!
Nu funkar det igen.. som ni har märkt har jag inte varit särskilt aktiv, men det beror faktiskt på att det inte har funkat. Men nu har jag en hel del saker på G, tex. dagens och shopping. :)

Idag var det skola, helt OK faktiskt. Redde ut en del saker med kompisarna som jag har gått och funderat på länge. Jag älskar känslan man har i kroppen efter att man gjort något som man gått och dragit på. Härligt! ;)

Först ringde mamma mig i skolan och sa att hon hade hittat de där fina Converse-look a likesen för 80kr nu, och ville veta vilken storlek jag skulle ha. Jag sa 37, eftersom min kusins som var i storlek 38 kändes lite förstora. Men icke, 37:orna är lite på gränsen, men det spelar ingen roll. Jag ska ha dem aif, för 38 fanns inte kvar.
Sedan hämtade mamma mig på skolan och vi åkte ut på Väla och shoppade, både till mitt rum och mig själv. Ni får se bilder i ett senare inlägg. :) Men jag kan lova er att jag är nöjd!

Ha det bra!
Elin

Felfelfel..

Äntligen kom jag in, funkade inte innan. Blir så frustrerad! :P

Skrittade ut med Karro och Alexandra, supermysigt. Önskar att vi kunde hitta på mer än att bara rida ut tillsammans. :P Men det kanske bli Karro på fredag, antingen myskväll eller ut och träffa folk. Hoppas det går på fredag, är så sällan ute och träffar folk/är med kompisar och det är SJUKT tråkigt. För jag är egentligen rätt sällskapssjuk, och jag VILL verkligen träffa nytt folk och så.. Men jag vet inte varför det inte funkar liksom.

Nu sitter jag och döar lite på bilddagboken, men ska nog läsa lite bloggar.

image386


Ha det bra!
Elin

Ungefär dagens..

Typ såhär ser jag ut idag. :) Tänk bort armbandet och ringen bara.



Tröja och jeans: Gina Tricot

+ 25kronors ballerinaskor från Kappahl :)


Ha det bra!
Elin

Trött.

Hejhej!
Fick cykla fort som bara den till skolan idag, eftersom jag såkalrt inte kom upp i rimlig tid idag heller. Som vanligt! :P Så nu har jag lite ont i benen, som träningsvärk ungefär.

Vi ska ha livskunskap senare, blir väl lika soft som vanligt antar jag. Vi gör nästan ingenting, sitter mest och pratar om oss själva, haha! Jaja, hellre det än att sitta och jobba.

Cornelia har redan gått hem, hon mådde inte alls bra. Tycker så synd om henne, hennes häst ska säljas och det är klart man inte känner sig OK då. Krya på dig gumman.<3

Ha det bra!
Elin

Engla..

En Engla blir en Ängel.
Nu har mannen som var misstänkt för försvinnandet av Engla erkänt.
R.I.P.



bild från dt.se




 

Hemma igen..

Hejhej!
Nu har jag äntligen kommit hem! :) Eller ja, jag har varit hemma i ungefär två timmar, men jag har inte haft möjlighet att blogga förrän nu.

Red ju som sagt ut med Karro idag, Alexandra och Anton hängde på också. Anton red dock bara en liten bit eftersom den hästen han red var nyvaccinerad, och då får de bara ta det lugnt. Det kan man väl kanske inte påstå att vi andra tre gjorde, jisses vilket drag det var i vår runda idag! :) Okej, Karro var tramsig och envisades med att rida dressyr på Gambler ute i skogen, men jag och Alex hade kul iaf. :)

Men ibland är min häst riktigt dum alltså, om vi rider på led och hon inte får vara först drar hon upp huvudet så jag inte har någon kontakt alls med hennes mun och sedan bara går hon. Det resulterade i en del taggbuskar, ett slag mot ett picknickbord (stavning?) och en hel del frustration från min sida. Menmen, hon är världens bästa ändå! :)

Nu ska jag lyssna på nyheterna, om Engla-försvinnandet.
Ha det bra!
Elin

Tjenixen!

Hejsan! :)
Söndag idag alltså, känns faktiskt inte riktigt så ångest-laddat som vanligt. Tror det beror på att jag inte har behövt tänka ett skit på skolan i helgen. Jätteskönt! :)

Ska rida ut med Karro och Gambler senare, vid klockan 2. Blir nog kul som alltid. :) Dock är det inte alls så fint väder som igår, så det blir nog lite kallare kanske. Får plocka på mig mer kläder. ;)

image385
Galningen Gambler. :)


Nä, nu ska jag läsa lite bloggar, tjingeling!
Ha det bra!
Elin

PiggyLotten

    

Jag har världens finaste ponny.


Ha det bra!
Elin

Kärlekens val..

Såg precis filmen Kärlekens val med Julia Roberts. Väldigt fin film, något seg kanske, men fin ändå. Handlar om en cancersjuk man/kille som anställer Hilary (Julia) som assistent. Men så förälskar de sig i varandra, och han övertalar henne att åka med honom ut på landet, bort från stan och sjukhusen..
En sådan där film som man inte blir överväldigad av, men man kan ändå inte låta bli att gråta.
Den är sevärd iaf. :)



Nu ska jag sova, tror jag.
Ha det bra!
Elin

Forever 21..

Amerikanare har tur dem! De har ju Forever 21, och det är så himla mycket fina kläder! Hade lätt bytat ut H&M mot dessa. :)
Och nu när dollarn är så låg, är ALLTING superbilligt! Synd att jag inte kan handla över internet..

Kolla in detta (speciellt priserna!):

 ca. 60kr

 ca. 155kr

 ca. 90kr

 ca. 150kr (påminner föresten om dessa från Gina , fast snyggare)

 ca. 36kr (jag är kär!)

 ca. 145kr

Åh, jag vill bo i USA!

Ha det bra!
Elin


Outfit 3..

Och den sista av outfitsen som kommer idag: "släktkalasoutfiten". :)



Illgul tunika: Lindex
Kjol (syns knappt): Kusin

+ strumbyxor och klackar.



Jaha, det var alla outfits för idag, vilken var bäst? ;)

Ha det bra!
Elin


Outfit 2..

Fredags-outfiten som jag trivdes som fisken i vattnet i :) Såhär såg outfiten ut i ritad form:



Såhär såg outfiten ut på riktigt:



Tröja: Kusin
Jeans: Gina Tricot
Sjal: Mammas

+ ballerinaskor



Ser ni föresten en viktig skillnad på mina outfit-bilder fr.o.m idag? Kolla sängen bakom! :)
Köpte ju ett nytt överkast häromdagen, och såhär fint blev det:



Ha det bra!
Elin

Outfit..

Såhär såg jag ut i ONSDAGS (bättre sent än aldrig..).




(mycket skön)Tröja: Gina Tricot (49kr!)
Jeans: Gina Tricot
Armband: Albrekts guld (julklapp)
Ring: Mammas gamla
Skor: Skopunkten


Väldigt bekväm och enkel outfit, det gillas! :)

Ha det bra!
Elin

Nyyyyyytt! :)

Hejhej!
Har inte uppdaterat någonting idag eftersom jag stack till stallet nästan direkt när jag vaknade och sedan har jag varit där sedan dess. Men nu är jag helt färdig i stallet för idag. Och jag har bara varit där en gång..och det är ändå helgdag.. helt otroligt! ;)

Det är stora Grand Prix-tävlingar för storhäst uppe i stallet där Piggy står nu, så det var ett företag som hade ett "stånd" med grejer man kunde köpa.. Skara hästsport heter dem, de brukar stå där varje gång det är en lite större tävling. Den här gången köpte vi ett nytt täcke, jättefint är det! :)


(piggy var inte så intresserad av att modella)


Kostade 350kr, av märket Shire.

Ha det bra!
Elin

I like it..

image363

Gina Tricot, 129kr.


U. n . d . e . r . b . a . r !
Hade jag inte haft en liknande (dock kantig och silvrig) hade jag kanske slått till.. dock i annan färg, då jag inte har så mycket gult.


Ha det bra!
Elin

bild: härifrån

Släktkalas..

Sitter hemma hos kussarna och skriver nu. :) Har ätit paj och gott bröd. :)
Jag misstänker att det är efterätt eller något på G nu, för de skramlar så i köket. :)

Blev ingen outfit-bild idag heller, men jag LOVAR. Imorgon ska ni få se TRE hela outfiter! :D Lyckos er. ;)

Ha det bra!
Elin

Ritad outfit..

Självklart så försov jag mig än en gång.Dock tror jag att det denna gången berodde på att min klocka inte ringde. Typ.

Såhär ser (nästan) min outfit ut idag. Tänk er alla ritade grejer som riktiga saker och en inte riktigt så konstig skarv mellan tröja/jeans så har ni den. ;) Ska försöka lägga in den riktiga ikväll. Good luck! :P



Sedan ska jag redovisa matten, önska mig lycka till!
Men nu är det basgrupp så:

Ha det bra!
Elin

Förlåt..

Hejhej!
Tyvärr blir det inte mer blogging än de här två inläggen idag. Riktigt ointressant och tråkig blogg-dag idag. Får se om jag hinner lägga in den imorgon istället. Ska gå upp klockan 6, SKA!

Ska föresten redovis matten imorgon, satt kvar jättelänge i skolan idag för att få den färdig. Men jag det var tvunget, annars hade min lärare tagit mitt VIP-kort (betyder typ skötsam elev på skolan), och det vill jag INTE! Så pappa ska hjälpa mig att kolla igenom den nu. :)

Ska försöka blogga mer imorgon, men ska till kussen på kalas imorgon, så det är inte säkert att det blir så mycket uppdatering. Fast iofs. brukar vi kunna låna dator där! ;)

Ha det bra!
Elin


No blogging..

Det blev tyvärr ingen bloggning innan idag, självklart försov jag mig. :( Så jag sitter med den jävla matten nu i skolan istället. Jag hatar verkligen matte, och jag ser ingen som helöst anledning till varför jag behöver den. Det finns ju miniräknare! ;)

Jag har fotat dagens outfit, så den får ni förhoppningsvis se senare, om jag hinner. men den består av följande: mörka jeans, randig tröja och högklackat. :) Simpelt och vanligt, men väldigt skönt. ;)

Ha det bra!
Elin

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, och läsa lite i Djävulen bär Prada. Superbra bok, verkligen!
Den rekommenderar jag! :)

image322


Imorgon blir det lika tidigt uppstigning, måste jobba matte! :P Får se om jag hinner blogga innan skolan, hoppas det! :)

Ha det bra!
Elin

Shopping.. typ.

Jag och mamma var ute en sväng på Familia i Hyllinge innan idag, för att leta skor till mig. Är ute efter ett par skor som inte är för varma men som jag ändå kan ha "vanliga" (alltså inte nylon) strumpor i, typ tygskor.
Hittade ett par på Skopunkten, men mamma var väl inte överförtjust i dem, så de får vänta. ;) Dock hittade vi ett par på Lindex (!) som var himla fina. Men problemet var bara färgen, brons-silvriga.. låter konstigt men ja. ;) Men var inte helt hundra på dem, så några sådana blev det inte.
Men åkte senare hem till kussarna, min kusin ska ut och resa och vi fick ju säga hejdå, och hon hade hittat ett par SKITSNYGGA låga Converse-look a likes för 80spänn på ICA Maxi. Jag ska till Maxi! :P

Annat vi fick med oss hem:

 
Två par ridhanskar. Ett par vita till tävling och ett par svarta till vardags. Det bästa? Priset, 50kr/st.


Vitt, glansigt överkast. Åh, det kommer bli så fint i mitt rum! :)


Taklampa. Minns den förra lampan? Detta är en likadan, fast i takmodell. :)


Perfektion. Denna ramen har allt; färgerna, mönstret, den gammeldags stilen osv osv. UNDERBAR!



Tre par linnen från kusinen/mostern. Ser lite halvpösiga ut på bild, men är fina på! :)
Speciellt det vita, kommer bli så himla fint till sommaren!


Ha det bra!
Elin

Min häst är en mördare..

.. och det stämmer faktiskt.
Nästan.

Idag när jag var ute och betade Piggy utanför stallet kom stallkatten springande fram till mig och ville att jag skulle klappa honom. Så jag stod och klappade honom en stund och sedan fick jag gå några steg för att hänga med Piggy under tiden hon käkade gräs. Och då följde Bill (katten) efter mig och strök sig mot mitt ben, och helt plötsligt stryker Piggy öronen bakåt och HUGGER efter honom. Jag vet inte om hon fick tag men jag blev så förbannad att jag bara skrek på henne! Sedan fullständigt DROG jag henne med mig in i stallet och där fick hon stå och skämmas under tiden som jag fångade in Bill.

Jävla häst, stackars Bill blev ju livrädd! Inte konstigt att han är rädd för hästarna i stallet, när de ser honom som mat! Stackars lilla Bill. :(
Men undersökte honom sedan och jag hittade inget, så vi får hoppas det inte blir något "blåmärke" eller så.

image354


Ha det bra!
Elin

Redovisning..

Hejhej! :)
Borde egentligen jobba svenska, men det går itne så bra, så jag gav upp. ;)

Redovisade min engelska innan, var helt säker på att det var imorgon men icke, det var idag. Så det var bara att skriva färdigt fort som bara den på basgruppen, gå på KP och sedan redovisa. Det gick faktiskt helt okej, även om min lärare säger att jag inte ska vara så osäker. Måste ligga något i att alla säger det, haha! ;)



Nu har jag rast. Har inte gjort så mycket på denna lektionen. Heller. Menmen. ;)

Ha det bra!
Elin

Jag är ju riktigt morgonpigg!

Godmorgon! Kan ni fatta att jag hinner BLOGGA innan skolan? Och det är inte ens sovmorgon.. fantastiskt!
Blev inte klar med engelskan och matten igår, så då ska det göras nu. Tufft, men så är det.
GIck upp klockan sex, inte så farligt som jag trodde, och nu är jag nästan färdig. Har bara frukosten kvar. ;)

Nu ska jag skriva lite engelska och så ska jag posta dagens.

Ha det bra!
Elin

TÄVLING! :)

Oooh, den här ska jag vara med i. Priserna är finfina! :)
Kolla bara:

image351


Här hittar ni tävlingen.

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

LÖRdagens outfit..

Ja, såhär såg jag alltså ut i lördags, på Ekebo. Gillar tunikan, men problemet var bara det att den är lite genomskinlig och då jag hade vit BH under lyste den igenom när de satte på ett visst ljus. Inte så coolt. :P





Tunika: Gina Tricot
Favvoskorna (förutom fotvärken man får): Skopunkten
Halsband: Lindex barnavd.
Armband: Albrekts guld (julklapp)


Vad säger ni? Fick fest-outfiten godkänt av er?  ;)

Ha det bra!
Elin

Hemma från älsklingen..

Tjenare!
Nu har jag precis kommit hem från stallet, tränade för Johanna idag. Egentligen skulle vi ha dressyr men jag frågade henne igår om vi inte kunde ha hoppning istället (hopptävling snart ju). Det var helt OK med henne, men jag fick göra en bana själv. Så jag och Jossan satt i skolan idag och gjorde en banskiss. ;)

Det gick ganska så bra, hade bland annat en kombination som gick superbra och lite andra hinder lite var stans i ridhuset. Haha. ;) Piggy är väldigt svårsvängd i vänster varv eftersom hon inte har tillräckligt mycket muskler för att skjuta ifrån på höger bakben så det blev en hel del konstiga svängar. Menmen, bättre att göra misstag på träning än på tävling.

image302
Hon kommer alltid vara den finaste för mig.

Jag hoppade först inte så högt, 70cm eller något tror jag men sedan höjde vi till 1m. Men det gick bara bra, Piggy hoppar mycket finare på högre höjder, hon skärper till sig då! ;)

Nu ska jag duscha,
Ha det bra!
Elin

Book review ..

Hejhej!
Borde egentligen jobba engelska nu, har en hel del att göra där nämligen, eftersom jag ska redovisa på torsdag, men jag kände mig lite tvungen att blogga. Blev inget igår eftersom jag kom hem sent efter stallet, jag duschat Pigg. Sedan var det bara hem om, äta och sedan dit igen för att byta täcke på henne. Så jag hann tyvärr inte. :(

Det kommer att bli såhär tills vidare:
Jag kommer inte att ha så mycket tid på ett tag, och därför blir det dåligt med uppdatering. Så att ni vet.


Min book review väntar.
Ha det bra!
Elin

Livskunskap

Hejhej! :)

Måndag idag, känns faktiskt helt okej, även fast det är skola och allt. Men jag vaknade på strålande humör idag, så det ska nog gå bra. :)

Åkte med pappa till skolan idag, så jag kom hit lite tidigare än jag behövde, börjar ju egentligen klockan nio, eftersom jag tänkte plugga lite innan de andra kommer. Vi ska ha sådan där tråkig livskunskap på Maria-församlingen nu direkt på morgonen, riktigt booooring. VI sitter och ahr övningar för att vi ska lära känna varandra i klassen bättre, och vi ska prata om livet och liknande. Typ:
"Hej, jag heter Elin. Jag gick på Västra Ramlösa skola innan och jag gillar ekorrar (man skulle hitta på något som började på samma bokstav som ens namn)". Spännande va? ;)

Nu ska jag plugga,
Ha det bra!
Elin

Stalltid..

Var riktigt mysigt i stallet idag. Åkte först med ut till Olle (Antons sköthäst) eftersom han behövde stylas lite, och mamma och Anton kan inte. Så det blev till att klippa och tunna ut hans man, klippa pannluggen och klippa öron. Öronen var väl inte hans favorit direkt, men det gick helt ok. ;)
Sedan skulle Anton rida ut en runda så jag och mamma fick gå rätt långt (så bra, för vi sitter och kränger godis nu, haha), men det var faktiskt rätt skönt med lite motion. Fotade lite också, Anton på Olle, men jag sitter som sagt på fel data, så det får bli senare. ;)

Sedan åkte vi och släppte av Anton hemma, och jag och mamma fortsatte till nästa stall. VET NI?
Min häst börjar bli alldeles brun på halsen!!!! :( Hon är egentligen grå-vit  (se bild nedan) men helt plötsligt har hon blivit alldeles brunfläckig på halsen, precis som taskigt utsmetade brun-utan-sol. Jag vet inte vad jag ska göra, för det försvinner inte! :'(
Jag misstänker att det har något med mitt (annars så bra) torrschampo att göra. Jag använder rätt mycket sådant på henne eftersom hon blir så gul på halsen och huvudet, och där jag använder som mest är hon som brunast. Någon som har erfarenhet av detta? Hjälp mig, det ser ju helt sjukt ut med en grå häst som bara är brun på halsen.


Såhär vit och fin är hon egentligen.


Nä, nu fortsätter filmen som jag ser på (Flightplan).

Ha det bra!
Elin


Gårdagens outfit..

.. kommer tyvärr inte nu. Jag sitter på fel data så jag kan inte lägga in bilder :(
Men jag ska försöka hinna lägga in imorgon. I ord kan jag beskriva den såhär:

- Lila tunika


- Svarta tights


- Dessa skorna:



- Dessa smyckena


Men jag kände mig långt ifrån så fin som förra gången, och då kände jag min ändå inte perfekt. Den här gången kände jag mig mest sunkig alltså. :S Och jag hade sjukt ont i fötterna, precis som Karro. När vi skulle gå därifrån hade vi båda så ont i fötterna att vi knappt kunde gå, jag misstänker att folk trodde att vi var fulla eller något, eftersom vi stapplande omkring i våra klackar. Jaja, nu vet jag vad jag ska tänka på till nästa gång (läs nedan).

Ha det bra!
Elin

Dålig bloggerska? JA!

Gud vad jag känner mig dålig, jag har inte bloggat på nästan två dagar. Men jag skyller på tidsbristen, som vanligt.
Igår gick jag inte upp förrän sent, och sedan skulle jag direkt till stallet. Var där några timmar och sedan skulle jag direkt hem och göra vid mig för Ekebo.

Helt okej kul på Ekebo igår, men inte så kul som det brukar vara. Men kände mig inte lika snygg som vanligt heller. ;) Berodde nog på det, utseendefixerad som man är.

Checklista inför nästa Ekebo:
- Inte vit BH (när de sätter på "vitt ljus", känns det sådär att BH:n syns igenom tröjan).
- Puder (blank panna är inte så snyggt)
- Vattenfast mascara (ögonsmink + svett =ingen bra kombo)

Nu ska jag till stallet. Blogar ikväll, tror jag.
Ha det bra!
Elin

Läsarrekord.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Läsar- och besöksrekord idag, härligt!
Tack alla som läst.

Nu ska jag lägga mig, jag ska upp tidigt imorgon så jag blir klar i stallet snabbt så jag kan börja göra vid mig för Ekebo i tid. Det gjorde jag INTE förra gången. :P

Ha det bra!
Elin

Tjuvlyssnat..

Buss 4, Malmö

Två killar ~18 snackar på bussen.
Kille 1:
Fan, jag blev dissad av två tjejer idag.
Kille 2: Varför?
Kille 1: Den ena dök aldrig upp. Och den andra kunde inte komma...
Kille 2: Vadå kunde inte komma?
Kille 1: Hon skulle prova kläder inför våren...



Haha, ett bevis på att vissa tjejer tar det där med "modeintresserad" lite för långt?

Ha det bra!
Elin


Ekebo..



Imorgon smäller det. :)


Ha det bra!
Elin

Don't look back in anger.

Jag älskar den här sortens musik, myyyysigt! :) Vad är din musikstil? :)

 
Lemon tree - Fool's garden

 
Total eclipse of the heart - Bonnie Tyler
Yeah, Singstar-favoriten! :D


Don't look back in anger - Oasis

 
Forever young - Aplhaville


Jag lyssnar alltså på ganska så "gammal" musik, 80-90tal tror jag det är. ;) Passar ju perfa, Ekebo-temat imorgon är 80-90tal. Får väl hoppas de kör dessa låtarna då. Haha, nä, de är rätt svåra att dansa till måste jag faktiskt säga. Hemma går det ju bra men på Ekebo, nja, jag vet inte! ;)

Ha det bra!
Elin

Jag är en talang..

.. eller inte. Visst får jag ibland höra att jag sjunger bra när jag sjunger karaoke, men när man sitter och hör på dem som sjunger i Talang 2008, som den blinda tjejen, känner jag mig verkligen dålig. Haha.

Annars har jag inte så mycket vettigt att säga just nu. Eller jo föresten, nu ska ni få ännu mer om hästar, haha! That's my life! :)
Träningen gick superbra, min tränare Johanna hade gjort en banskiss som såg ut ungefär såhär:

image339


Så var det meningen att vi skulle räkna antal galoppsprång mellan hinderna, högt för att min tränare skulle uppfatta att vi kunde räkna, eller hur man nu ska säga. ;)
Hinderna var inte så höga, men det var super som gymnastik för hästarna. De blev supermjuka i kroppen av den här övningen.
I slutet flyttade vi de yttersta hinderna en bit ut och så höjde vi dem till ungefär 95cm, gick skitbra. DUKTIG HÄST! :)

Ha det bra!
Elin

Besökarna..

..fullstädnigt trillar in hela tiden, fast jag inte gör så mycket. Härligt! Tack alla som besöker! :)

Nu har jag ätit fika (chokladpudding+två chokladbollar=nyttig fika! ;) ) och nu ska jag till stallet. Ska hoppträna med Piggy idag, tillsammans med Karro. Kul! Har inte hoppat på superlänge, eftersom Piggy har vilat. :) Älskar att hoppa, och det gör Piggy med, det lovar jag! Haha.

image338
Mycket gammal bild.


Ha det bra!
Elin

Prov..

Hej!
Har precis skrivit mitt NO-prov. Sjukt läskigt var det.
Kom på nu efteråt (efter att diskuterat med de andra givetvis! ;) ) att jag svarade fel på en fråga, men jag tror jag hade rätt på de andra iaf.
Och jag var sist ut ur provsalen, precis som vanligt. Jag måste skriva oehört segt eller något sånt, eftersom jag ALLTID är bland de sista vid prov.

Dagens outfit ser ut följande (bild kommer ikväll): svart kjol (den vanliga, min little black skirt), svarta strumbyxor, lackskor, grå kofta och stor, svart sjal.

image330
Populära skor!


Kuratorn på min skola kom helt plötsligt fram och började berömma mig för mina skor:
- "Oh, jag älskar lackskor, så fiiiin du är idag!"
Och sedan frågade hon ut mig om det var den här säsongen skor. Inte vet jag? Rea, 50spänn! ;)
Kul, men jag känner mig lite tantig eftersom hon är typ 70?

Ha det bra!
Elin

PiggyLotten ..

Var riktigt mysigt i stallet idag. Åkte dit och gjorde vid Piggy, hon blev faktiskt riktigt vit. Tacka vet jag torrschampo! :) Vilken bra uppfinning! :)

Sedan gick vi ut en runda, Piggy fick beta lite och pappa fotade oss. Alltid kul med lite bilder där jag inte bara sitter ovanpå henne. ;) Såklart tyckte Piggy att det var hemskt tråkigt att stå modell, så hon fördrev tiden med att trampa på mina stackars tår. Att få en 400 kilos tung häst på sin lilltå tre gånger är inte så kul.

Lite resultat från "fotograferingen", haha, jag kan inte sluta skratta åt mittersta bilden! :D :

 
klickbara bilder. 


Visst är hon söt, min lilla älskling? :)

Ha det bra!
Elin

Nikki..

Hejhej!
Sitter på Nikkis data just nu och skriver. har precis kollat på en massa gamla bilder, de är sjukt pinsamma. HAH!
Här har vi några exempel:

image323image324
HAHAHA. Från en resa jag gjorde med tjejkompisarna för längesedan. Haha!
(johanna får inte vara med på internet)

image325
Jag och Nikkis för asaaalängesedan!

image326
På Cornelias fest för typ ett och ett halv år sedan. Vilken förändring jag har gjort! Shit!


Ha det bra!
Elin

Torsdag..

Idag är det torsdag. Torsdagar är väldigt tråkiga dagar faktiskt, längsta dagen i skolan, stress i stallet ochinget bra på TV. Tråkig dag.

Fast idag blir det inte så farligt, jag slapp mitt PH idag (=kort dag) och ska hem till Nikki sedan. Fast iofs. ska vi plugga, och det är ju sådär, men vi hinner säkert något annat med. ;)

Blir dagens outfit senare idag, hoppas jag. I ord kan jag beskriva den såhär:
-Mönstrad kofta
-Röd T-shirt
-Mörka jeans
-Högklackat
-Hästsvans

Ha det bra!
Elin

Godnatt :)

Godnatt godnatt på er!
Nu ska jag gå och lägga mig, men är faktiskt inte så trött.
Efter skolan imorgon ska jag antagligen hem till en kompis (söta Nikki, läs hennes blogg: www.nikkisfoto.blogg.se) och plugga, vi har båda prov på fredag och jag fattar fortfarande inte det vi ska ha prov på. Whoooppsie!

Ha det bra!
Elin

Rosa tjejböcker..

Häromdagen var och mina kompisar på biblioteket för att låna en bok som Frida läser, "Killar & Tjejer" heter den. Tydligen ska den vara väldigt bra och alla sprang ner för att vara den första att låna den. Ingen fick tag på den.

Ja, så kan det gå. Då jag inte fann boken jag egentligen ville ha lånade jag några andra rosa tjejböcker. Sådana där chick-litt eller vad det nu kallas. ;)

Djävulen bär Prada, Eskort och Sex and the city.

image322


Har bara läst Eskort än så länge, men jag slukade den på två timmar. RIktigt bra i början och mitten, men om du inte gillar avslut där du fortfarande har en massa frågetecken kvar rekommenderar jag inte dig att läsa den!
Är det inte konstigt att jag inte har sett ETT ENDA avsnitt av Sex and the city? Jag har aldrig gjort det, seriöst.
Haha, min kusin är galen i det. Hon fick hela boxen i julklapp, men jag vet inte om jag vågar låna, tänk om jag råkar repa en skiva? Då dödar hon mig. Haha. :) Nä inte riktigt, min kusin är supersnäll.

Ha det bra!
Elin

Jag förstår inte hypen..

Jag förstår inte hypen (uttalas det föresten "hypen" eller "hajpen"?) med den här klänningen. Det snackas om den på varenda modeblogg, i alla tidningar osv. Jag FÖRSTÅR INTE?!

148935-4143
Från H&M, kommer ut i maj/juni.

Ha det bra!
Elin

bild från www.kenzas.se

Ny lampa..

När jag var färdig i stallet hade mamma varit och handlat lite inredningsgrejer till både mig och Anton, eftersom båda renoverar sina rum. Anton fick en filt och några andra grejer, minns inte vad det var, och själv fick jag den här fina lampan. Passar perfekt in till den stilen jag ska ha, har bestämt mig för vit grund och svarta och rosa gammeldags detaljer. Fint! :)

image315
Fin va?


Ha det bra!
Elin

Ny lampa..

Hej :) Nu sitter jag här och bloggar framför datorn igen. Mamma berättade föresten en skitkul sak för några dagar sedan:

(jag satt med pappas lilla, trådlösa data i knäet)
Mamma- "Är det bra med en sådan där liten data?"
Jag- "Ja, den är alldeles lagom stor. Och man kan ha den i knäet och allting. :):):)"
Mamma-" Jaa, vi kanske skulle kunna spara ihop till en, som du kan få i julkapp.."
Jag- "Låter SKITbra! :D:D:D:D"



Hoppas hoppas.. :) Då hade det antagligen blivit betydligt mer uppdatering, det kan jag nästan lova. :)
Något tips på en bra, liiiiten data? :) Den får gärna vara snygg också. ;)

Ha det bra!
Elin

Tjenare tjenare . :)

Tjenare tjenare . :)

Dagen har mestadels spenderats med mina söta vänner i skolan, helt okej skoldag idag. Blev tyvärr ingen uppdatering, jag kom liksom av mig nu när blogg.se inte funkade. Haha. :)

Ska strax till stallet och rida ut med Alexandra och Anton. Och kanske Jossan, om hon hänger på? Vi får se hur det blir! ;)
Jag lovar uppdatering ikväll, om inte blogg.se är elakt vill säga. :) Men det ska nog gå! :)

image314

Anton och Alexandra. :)


Ha det bra!
Elin

Det funkar!

Yes, nu funkar blogg.se igen. Vet inte hur länge jag har suttit och försökt komma in utan resultat, tills jag insåg att det inte funkade för någon. Blogg.se skulle ju byta sevrar, men det verkar som att det inte gick riktigt som det skulle.
Även om det faktiskt har varit helt okej med en bloggpaus, har så himla mycket i skolan just nu så det kändes som att jag inte riktigt hann med både plugg och blogg.se.

Det kommer inte bli så många inlägg som under lovet, långt ifrån, men iaf. en 3-4 hoppas jag. :) Hoppas det är ok! ;)
Nu ska jag läsa lite bloggar (alla har väl uppdaterat nu ;) ) och sedan ska jag gå och lägga mig. Det är ju skola imorgon. :( Har lite att bjuda på, men det får bli imorgon.

Har föresten sjukt ont i munnen, var hos tandläkaren idag och min tandläkare är.. ja.. lite hårdhänt.
Men något positivt iaf, tandställningen åker av någon gång under sommaren! :) Hurra!



Ha det bra!
Elin

bild från google.

RSS 2.0