Bloggpaus

Hejsan!
Jag har inte bloggat på superlänge,
och så kommer det att bli i fortsättningen också. Jag tar bloggpaus på obestämd tid.
Och tjejen nedanför sjunger superbra!
Ha det bra!
Elin

Djursadister

Hej!
Ser på Insider på 3an nu
. Ursäkta ordvalet mamma, men FY FAN! Hur i helvete kan man göra något sånt?
Bla. handlar det om en man som förgripit sig på en ponny vid namn Silver. Han hade kört in en halvmater lång, vass sak och på det viset skurit sönder hästen inifrån, så att den senare avled. Då har man fan bara lust att göra precis detsamma på dem själva. Jävla idioter.


Silver


Jag vet inte vad jag hade gjort om det hade hänt min egen älskling. Jag vet inte vad jag hade tagit mig till.
Fy fan.

Var bara tvungen att skriva av mig lite, jag klarar inte av folk som plågar djur.
Ha det bra!
Elin

Bloggen är cp!

Hejhej!
Har inte kunnat bloggar på två dagar, det har inte funkat. Den gör så ibland, helt enkelt.
Tävlingen gick helt okej. Hade räknat fel på tiden, så fick bara 20 min framridning till första klassen, inte bra alls. Hade behövt en halvtimme till. Men blev 65% i LB:n och 62% i LA:n. SÅ rätt nöjd ändå! :)

Nu ska jag se Systrar i jeans, men ni kan ju kolla på den här, sötare kanin finns inte! Haha!
Ha det bra!
Elin

Förberedelser

Hejhej!
Blev hyfsat sent igår kväll,
träffade Måns en snabbis också. Fick dessuom en massa kläder av kussen, tack så mycket! :)

Idag är det förberedelse inför imorgon som gäller. Hästen ska ryktas och duschas, saker ska putsas och program ska pluggas in. Mamma är och handlar nu, men så fort hon kommer hem ska vi sticka till stallet. Vill gärna komma hem igen innan midnatt, haha!
Jag är sjukt nervös inför imorgon, men jag har bestämt mig för att inte ha några förväntningar! :) Rider jag över 50% på LA:n är jag nöjd. Och LB:n över.. typ 62%. Haha! Har ridit den på 64 innan, men i.o.m att hon var så spänd i förrigår så.Nu ska jag plugga hemkunskap. Vi har två feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedestora uppgifter som ska lämnas in på måndag. Jag har inte börjat. Starkt jobbat av mig.

Ha det bra!
Elin

GRATTIS HANNA!Imorgon fyller kussen 20 år! :) Så ikväll blir det kalas hos henne, skulle visst bli mycket folk. Trevligt :)
Idag har jag absolut inte gjort ett SKIT i skolan, haha. Ojsan. Vi har 2 HKK-uppgifter till måndag, jag har inte börjat. Starkt jobbat av mig! :)

Ha det bra!
Elin

17 år

Ni MÅSTE MÅSTE MÅSTE lyssna på den här låten (hoppas länken funkar, sök annars bara på 17år) :

http://www.youtube.com/watch?v=XE2U62bOlsw


17 år med Veronica Maggio. Sitter och trycker på replay om och om igen. Haha, Diddi skickade den till mig igår, och jag är redan FAST! Älskar den.
På tal om Veronica Maggio så gjorde hon en kampanj för MQ för längesen, mycket fina bilder må jag säga.


Jag gick faktiskt till skolan idag. Sen att jag nös och fick gå och snyta mig stup i kvarten är en annan sak. Får väl hoppas jag inte smittar ner någon. Har redan smittat ner min bror, upps!
Idag var jag faktiskt duktig, redovisade både matten och engelskan. Gick bra båda två, hoppas jag iaf! ;)

Nu ska jag sova,
Ha det bra!
Elin

Jag är (inte) pluggis!

Gud vad jag är duktig då. :) Jag PLUGGAR! :D
Meningen var ju då att jag skulle plugga två timmar när jag kom hem från stallet, innan Bonde söker fru började, men duschen och naglarna fick gå före. Nu har jag tappat 3 naglar! Tur att mina egna naglar har hunnit växa ut, så jag kan fixa och måla dem istället. Ser faktiskt helt okej ut! :)

Nu ska jag skriva en dikt på engelska, bloggar imorgon!
Ha det bra!
Elin


C-vitamin

Det här ska jag alltså.. dricka varje dag för att få bättre immunförsvar.
"Citronsmak", pyttsan heller!Ha det bra!
Elin

Sjukling!

Hejhej!
Jag är sjuk.
Trött och ont i halsen + träningsvärk från fyspasset på gympan igår. Hurra! Riktig toppendag känner jag! :)
Har inte bloggat nu på ett tag, beror faktiskt inte på torka, utan på att jag inte har kommit in på bloggen. Och nu har såklart alla saker flygit ut ur huvudet. Jaja, så är det ibland.

Jag saknar min häst. Har inte sett henne nu på två dagar. :/ Jag har varit ifrån henne längre tid innan, men det känns som att vi har lärt känna varandra mycket bättre nu den senaste tiden, och därför saknar jag henne grymt mycket. Haha, jag snackade med mamma i telefon när hon var i stallet, så satte hon mobilen i örat på Piggy, så Piggy kunde höra mig. Hon hade visst sett alldeles förskräckt ut! :) Aw. Ja, inte lätt för en ponny att veta att rösten kom från den lilla tekniska saken.Nu ska jag läsa några bloggar, sen ska jag sova. Hoppas jag får bättre imorgon. :(
Ha det bra!
Elin

00.00!

Hej!
Klockan är 00.00 exakt. :)
Och datumet är altså 2 november = GRATTIS MORMOR :)
Imorgon (eller ja, idag då) har vi först både ut- och insläpp av hästarna i stallet, sen ska jag rida, och halv fyra ska vi på restaurang, för att fira mormor! :)
Min häst har gått som en klocka nu de senaste dagarna. Hon har varit så himla mjuk och fin nu flera dagar. Hoppas det håller i sig till tävlingen!
Det finns en hel del svåra moment i LA-programmet, som skänkelvikning, ryggning och förvänd galopp. Jag red igenom programmet för min tränare, och jag kan ju säga att skänkelvikningen och ryggningen var K-A-T-A-S-T-R-O-F! Haha! Men jag har som sagt lagt upp ett träningsschema, och efter en träning har Piggy fattat hur man flyttar benen i en skänkelvikning! Happyface! Skitfin är hon! Och iom. att skänkelvikning är lösgörande, har  jag nu börjat med att alltid värma upp med skänkelvikning innan alla dressyrpass, så bli hon riktigt följsam.
Ryggningen är fortfarande sisådär alltså, haha. Hon vill inte riktigt backa. Men backar hon minsta lilla, två steg eller något, så nöjer jag mig med det och rider fram igen!

Jag älskar min häst!

Ha det bra!
Elin

Gul och ful jacka!

Igår och idag har jag varit funktionär, protokollspringare för att vara mer exakt, och då fick man en sån här jacka. Den är alldeles för stor,och ganska ful.. men jag gillar den ändå! :DHa det bra!
Elin 


RSS 2.0