Back on track - nästan

Hej!
Blev visst inte så mycket
intressant bloggning idag, men men. Jag har väl inte blivit varm i kläderna efter uppehållet än. ;)
Red ut med Karro idag, det gick bra. Vi red länge, ungefär en och en halv timme, men jag skrittade bara så det var lugnt. Hittade ju som sagt en ny väg igår, så vi red på den idag igen. Skönt att kunna rida ut där vi står nu också, innan denna vägen fanns kunde man bara rida bland bostadshusen.



Nu ska jag se på TV, ska försöka blogga bättre imorgon istället.

Ha det bra!
Elin

Jag har inte glömt er!

Jag har inte glömt er! Inte skiter jag i er heller, fast mina föräldrar gör visst det. 3 dagars dataförbud, ja, så kan det gå.
Men men, nu är jag back on track igen och jag ser fram emot bloggningen. :)

De senaste tre dagarna har jag gjort följande:
- Fikat på stan med min vän Linn
- Lånat böcker på bibblan (bla. Pojken som kallades Det, fy 17)
- Varit arg på min häst (hon hittade på en massa skit, tex. slita sig)
- Hittat en ny ridväg, jippie! :)
- Sett en väldig massa TV (något måste ju kompensera upp min data tid)

+ en hel del andra saker som är helt ointressant att läsa om.
Nu ska jag kolla bloggar.. och Bilddagboken.

Ha det bra!
Elin

Kommentarer..

Åh, vad ni är gulliga! Det är sällan jag får kommentarer, men jag har märkt att det tar sig om man är ute och kommenterar mycket hos andra. Man får inte bara svar från de man kommenterat hos, man syns även och får därmed mer besök - OCH kommentarer. Det gillas!
Fortsätt besöka, det värmer. :)


Apropå ingenting liksom. Hahahaha, är den inte söt?

Nu ska jag sova, godnatt!
Ha det bra!
Elin

Djurpolisen

Tjixen pixen. :)
Sitter och tittar på Djurpolisen på Animal Planet nu. Finns så mycket hemskt ute i världen. Och även om USA i snitt är ett hyfsat rikt land, är de 17 inte mycket bättre på att ta hand om sina djur där än i något annat fattigt land. De skiter fullständigt i hur djuren mår!
Jag blir så arg, så arg.


bild från google.



Ha det bra!
Elin


Halv fem?!

Herregud, klockan är redan halv fem! Jag som skulle bloggat imorse. Men det sket sig, då jag inte gick upp förrän halv tolv och sedan stack direkt till stallet för att duscha Piggy. Nu har jag själv duschat (då man blir precis lika blöt som hästen när man duschar dem) och ätit och nu sitter jag här. Gulliga kommentarer jag har fått, tack så mycket! :)

Nu ska jag upp till stallet och släppa ut min häst i hagen igen. ;) Skönt att bo så nära, det tar ungefär 2min med cykel. Kommer strax!

Ha dte bra!
Elin

Bloggläsning..

Sitter och kikar runt på lite olika bloggar och kom till en blogg om en 15-årig tjej som känner en slags dödslängtan och redan har försökt ta livet av sig flera gånger. Jag blir så ledsen, hon är 15år?!
Jag har för det mesta ganska svårt att bli berörd sålänge det inte handlar om någon jag själv känner, men just här när man får läsa hennes egna tankar känns det på sätt och vis som att man känner henne. Sorgligt.

Nu ska jag sova,
Ha det bra!
Elin

Lyssna och njuuuuuuut..

Har ni hört en mysigare röst? Stjärnan heter Elin och henne hittar ni här.



Ha det bra!
Elin

Mirakel..

Ja, då var jag färdig med alla de där grejerna jag har hållt på med i månader. ;) Då har vi bara svenskan klar då, men det ska väl inte vara så jobbigt hoppas jag. Och jag får tänka positivt, då slipper jag det i åttan. ÅTTAN?! Jag kan inte fatta att jag ska börja åttan, det låter så vuxet. Jag känner mig fortfarande som en liten sexa. ;)
Här har ni kollaget:


Kunde blivit bättre, men jaja. Det får bli någon annan gång. ;)


Har smort in mina ben i Idomin nu. Ja, så torra är dem. Brukar smörja in mig med en vanlig bodylotion från Nivea, men den senaste veckan har mina ben varit så extremt torra ändå. Så nu kände jag för att göra något åt det, och då blev det en egengjord blandning mellan vanlig bodylotion och Idomin som jag smorde på benen. Haha. :)

Ha det bra!
Elin

Jisses..

.. det här har jag hållt på med i evigheter, men inte fått något gjort. Sedan jag bloggade innan, vilket var för .. ska kolla ..40 minuter sedan har jag redan hunnit komma till punkt 5. Eller ja, jag håller ju på med punkt 5 nu. Vilket drag alltså! ;)



Såhär blev namnskylten till Piggy. Alla hästar i det stallet vi står i nu under sommaren har namnskyltar med samma design, men eftersom vi inte får en egen pga. av att vi bara står där någon månad, får jag väl fixa det på egen hand. Dock i pappersformat.

(Nu blev det visst en timme mellan de olika blogginläggen och inte 40min som jag skrev innan. Kollade bloggar under tiden ;) )

Ha det bra!
Elin

Att göra-lista

Godmorgon godmorgon! :)
Onsdag idag då,
säger mig inte så mycket nu när det inte är skola. En vanlig sommarlovsdag bara. ;)
Har en hel del att göra, mest "grafiska design" grejer som ska göras på datorn. Rätt kul, men att blogga är ju roligare så jag blir aldrig klar med det. Såhär ser dagens schema ut:

1. Blogga + kolla statistik och kommentarer
2. Göra en namnskylt till Piggy
3. Läsa max 2 bloggar
4. Fixa en bild till min nya ram i rummet
5. Blogga + läsa max 3 bloggar
6. Göra ett kollage till stallet
7. Läsa bloggar/kolla bilddagboken m.m max 15 minuter
8. Ta av skavt nagellack
9. Jobba svenska (text om romantiken klar)

Ja, jag måste göra såhär tror jag för att inte fastna vid bloggläsandet. Men såklart får jag belöna mig med lite bloggning emellanåt, när jag har gjort färdigt något! Haha, shit. Jag känner mig data-beroende.
Dags att sätta igång nu om jag ska hinna allt. ;)

Ha det bra!
Elin


Sleep tight.

Nu ska jag sova. Tänkte lägga mig i tid för en gångs skull, så jag är pigg imorgon. Inget speciellt på schemat men man vet aldrig.

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Cosmopolitan

Jag har en ny favorittidning. Cosmopolitan.
Min bror utbrast i ett "men det är ju bara reklam" men själv tycker jag den är super. Visst, det är reklam på typ varannan sida, men de artiklar, reportage, plockjobb osv. som finns är väldigt välgjorda. :) De vågar sig också på att skriva, jag ska inte säga lättsamt, men liksom inte så invecklat, om jobbiga saker som överfall, väldtäkter etc. Sånt gillar jag.



Inte minst är det behändiga formatet skitbra. Det finns en stor storlek och en liten, varav jag tycker bäst om det lilla. Det skiljer dessutom 15kr mellan de olika formaten trots samma innehåll enbart pga. en liten (skit)grej som följer med den stora.

Ja, jag kan i alla fall rekommendera den varmt. Visserligen är den för tjejer i ungefär 20-25 årsåldern, men mogen som jag är passar den bra. HAHA! :) Nä, men jag har faktiskt alltid läst tidningar som har varit riktade mot äldre än mig själv.

Nu blev det ett sådant där långt inlägg, som jag försöker låta bli, men jaja. Hoppas ni orkar läsa i alla fall.

Ha det bra!
Elin

Hoppelliskutt.

Nu ska jag äta och sedan ska jag upp till stallet, hoppträning tillsammans med Karro står på schemat. Hon skulle inte hoppa sa hon, men suuuuuure. Det tror jag så mycket jag vill på! ;)

Ha det bra!
Elin

Dataförbud.

Hej!
Jag som precis lovat
att uppdatera oftare fick dataförbud igår. Synd, annars hade jag uppdaterat flera gånger. Jaja, får väl uppdatera bättre idag istället. ;)
Gick faktiskt upp riktigt tidigt idag (kl.8), en sen kväll hos min vän Linn till trots. Och vet ni vad jag har gjort nu? Städat mitt rum! Duktigt Elin.

Nu ska jag nog läsa lite i mina favvisbloggar, jag får abstinens om jag inte får läsa dem när jag vill. Känns.. sådär. Det är väl inte riktigt normalt, det är ju trots allt inga jag känner som skriver bloggarna.
En av favoriterna: ThreeOfAKind


Bild: Härifrån


Ha det bra!
Elin

The outfit of the cinema.

Outfiten jag hade idag (eller snarare igår, klockan är ju trots allt över 00.00) när jag och Karro var på bio. Nu på sommarlovet går jag nästan aldrig i "vanliga" kläder. Antingen går jag i myskläder/pyjamas eller stallkläder. Men ibland så. ;)


Nej, jag är inte så seriös av mig.

Linne: Allas vårt H&M
Kofta: Lindex
Jeans: Gina Tricot
Pumps: Skopunkten
Armband: Albrekts guld


Ha det bra!
Elin

Godnatt.

Nu har jag krängt godis och sett på 3 avsnitt av Sofis mode. Mamma tycker att programmet är töntigt, men jag tycker det är bra. Faktiskt. Lite överdrivet kanske, men bra ändå. ;)
Har inte så där överdrivet mycket intressant att prata om nu. Förutom de gulliga kommentarer jag fått idag, tack alla! :) Fast lite fler läsare skulle ni allt kunna bli. Att ha mindre än 50 känns lite trist, haha! Men det kan visserligen bero på att jag varit extremt dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Men nu känns det i alla fall kul att blogga igen, så ni kan vänta er bättre uppdatering framöver!



Kommer snart en outfit.
Ha det bra!
Elin

Jahaja..

Då var man hemma igen, det var en lång film! :) Men den kändes inte lång,f ör vilken good-feeling det var över den. Jag satt och myste hela filmen, haha!
Filmen var riktigt bra, men den tanken som slog mig flest gånger var ändå faktiskt, "sjutton vad SJP är snygg i brunt hår!". Haha!
Men den är helt klart sevärd, 4/5 stjärnor. ;)


Nästa: Stallet

Ha det bra!
Elin

Stallet, as usual.

Nu sticker jag upp till stallet och tar in Piggy och Gambler. Sedan ska jag sminka mig och sedan kommer Karros mamma och hämtar mig och kör till bion.
Mys är vad det ska bli, jag går alldeles för sällan på bio. Sådana här trista dagar är det perfekt tidsfördriv.


Jag och Piggy.              Karro och Gambler.


Ha det bra!
Elin

Sex and the city.

Godmorgon! Ja, jag har faktiskt nästan precis klivit upp. Satte klockan på åtta, men det sket sig. Precis som vanligt, haha!
Har bokat biobiljetter till Sex and the city-filmen nu, fick göra det genom internet eftersom vi gärna vill ha platser bredvid varandra, haha. Blev längst upp, så det ska väl bli bra. :) Dock fick vi ta kl. 15.30, eftersom det inte fanns några okej platser på de andra tiderna, så jag får rida efteråt. Men det ska väl bli bra det med.
Är väldigt förväntansfull, alla höjer ju Sex and the city till skyarna, så då får vi väl hoppas att filmen håller måttet!



Nu ska jag duscha.
Ha det bra!
Elin

Kss ksss kss..

Nej jag syftar inte på ljudet när man kissar. Utan när man kallar på en katt. ;)
Var uppe i stallet för ungefär en timme sedan, och sedan stannade jag där länge länge bara för att det är så mysigt i stallet på kvällen. Helt lugnt och det enda man hör är hästarnas tuggande. Snacka om mys.
Sedan när jag gick hem drällde det av katter överallt, och som den djurfantast jag är kunde jag ju inte låta bli att stanna och klappa lite på dem. :) Jag vill ha en katt.


Stallkatten.


Nu ska jag äta lite godis, dricka lite Ramlösa och sedan lägga mig. Godnatt.

Ha det bra!
Elin

He's gonna kick MY ass.

Haha, när vi ändå är inne på det här med filmer på småbarn. Kolla in det här, snacka om gullig unge.



Ha det bra!
Elin

Midsommarklädsel..

Såhär såg jag ut igår, på midsommar. Inte så stor skillnad mot hur jag såg ut på skolavslutningen, men den här gången fick jag på mig en kofta också, och så var håret i en svans istället.



Klänning: Indiska
(ny) Kofta: Lindex (tror jag)

Ha det bra!
Elin

Häst e' bäst.

Hej :)
Har precis kommit hem från stallet, var där rätt länge. Det var inte meningen, men det tog sin tid att plocka in Piggy och Gambler från hagen, rida ut med Karro, plocka skit och röja i skogen. Jupps, jag och pappa gjorde lite nya ridvägar i skogen genom att klippa ner en massa grenar som var ivägen. Så nu är där fint igen!
Bestämde med Karro att vi antagligen ska gå på bio imorgon, vill ju se den omtalade Sex and the city-filmen! Har aldrig sett ett enda avsnitt av serien(tråkigt nog), men hoppas jag förstår filmen någorlunda iaf.


Världens bästa häst.


Ha det bra!
Elin


Jordgubbar med glass.



Gårkvällen spenderades hemma i mormor och morfars uterum, med en massa mat och dryck. Tror jag drack 2 liter cider, minst.
Jordgubbar och glass serverades det också.

Ha det bra!
Elin

Mörka naglar..

Sådär, nu är det blått.
Väldigt. Men blått är ju flott så. :)
Nu sticker jag till mormor och morfar, med naglar målade såhär.



Ha det bra!
Elin

Regnbåge..

Hej!
Här har vi solsken
och regn om vartannat. Det resulterar i fina regnbågar.
Men i alla fall så sket sig mina planer jag hade för dagen. Skulle egentligen till Ramlösa och fika med några kompisar, men pga. av ösregn skippade vi det. Det blir raka vägen hem till mormor istället.
Nu ska jag pilla med min design hade jag tänkt, det blir  nog blått den här gången.

Ha det bra!
Elin

Men bloggen då..

Nu har jag kommit fram till att det inte bara är min (som jag dumt nog trodde) data som inte visar min header eller bakgrund. Får väl pilla lite med det nu då, det ser ju lite tråkigt ut annars kan man ju tycka.

Föresten så har jag fortfarande inte visat vad jag hade på mig på skolavslutningen, det som skulle vara en så stor suprise. Jaja, bättre sent än aldrig.



Världens finaste klänning: Indiska
Guld/silver-skimrande skor: Hahahaha, pinsamt värre. MAXI. :) (ica stormarknad, ja)


Ha det bra!
Elin

Uppdaterings-ångest.

Hejhej!

Jag har ångest. Inte sådan där jätteångest utan bara lite grann. Men i alla fall.
Jag har inte bloggat på superlänge, för det är inte kul alltid. Men för att muntra upp er som tröst, kan ni ju kolla på det här klippet:



Ha det bra!
Elin

Rosa rosett.

Jag har köpt en ny tröja. Den kommer från MQ, är rosa, och har en stor rosett mitt fram. Söt tycker jag.





Ha det bra!
Elin

The Tivoli

Tjenixen ;)
Nu ska jag göra en liten uppdatering hade jag tänkt, det har det ju varit dåligt av på sista tiden. Men jag orkar faktiskt inte, jag tycker inte att det är kul längre. Faktiskt. Vi får se när jag tycker det är skoj igen, då blir det väl förhoppningsvis mer normala uppdaterings-intervaller. ;)

Var på The Tivoli igår.. eller var det  förrigår kanske. Jo, det var det (har helt tappat greppet om tiden sedan jag slutade skolan). I alla fall så åkte jag dit med Jossan, Cornelia, Essie, Nikki, Elin och Maria, men Cornelia, Elin och Maria stack tidigt för att Corre hade trist. Lite synd ju, men jag hade kul i alla fall. :) Träffade mycket folk jag kände, iom. att det var i stan.

Såhär såg jag ut, med helt ny tunika:



Tunika: H&M, helt ny :)
Jeans: Gina Tricot
Skor: Skopunkten


(budget, det är min style det ;) )

Ha det bra!
Elin

Uppdatering..

Ojsan, uppdateringen har väl inte varit på topp precis, och så kommer det nog bli ett tag framöver. Men Bakken-resan med klassen var jättekul, och dessutom har jag blivit solbränd efter solande och badande (årets första dopp) på stranden. :) Sån't gillar vi!

Nu ska jag umgås lite med familjen och äta chips. Sån't gillar vi också!

Ha det bra!
Elin

ps. planerna inför 9-11 juni ser oehört bra ut; 9: skolavslutning och sedan grillfest hos essie. 10: tandställningen ska av och sedan något med tjerjerna, kanske en fika? 11: the tivoli med tjejerna. <3 SÅN'T GILLAR VI! :D

Solbränd..

Hejhej! :)
Det har varit dåligt med uppdatering idag
, men jag har mina anledningar. Först låg vi på stranden på skoltid, och jag brände mig något fruktansvärt. Sedan fick jag skynda mig hem och sedan rusa vidare till stallet.

Träningen gick bra, vi tränade förvänd galopp och min häst var så duktig så. :) Hon t.o.m. fattade förvänd galopp på en långsida, DUKTIG PÅLLE! :)

Imorgon blir det nog tyvärr ännu värre med uppdatering, kanske inte någon alls, eftersom vi ska till Bakken med klassen. Ska bli kul, men som alltid är jag nervös att jag ska tappa något när jag åker berg- och dalbana. Får be någon hålla min väska eller något. ;D



Nu börjar Desperate Housewifes igen,

Ha det bra!
Elin

Liiiten..

Ser ni föresten att texten har blivit mindre och tätare? Snyggt va? :)

Ha det bra!
Elin

Tandställning - nej tack!

Hej igen! :)

Vet inte om jag sa det här om tandställningen häromdagen? I alla fall så ryker den av den 10:e juni! :)  Synd bara att det är dagen EFTER min skolavslutning. Hade ju varit kul att kunna smajla stort inför alla paparazzis! ;D
Haha nä, skämt åsido. Men jag är så glad så glad, blir ju lycklig i hela kroppen när jag tänker på det. Ska bli skönt att slippa skiten efter mer än 2 år.

Hehe, jag lovar, ni ska få se en före-bild, en under tiden-bild och en efter-bild! :) Mina tänder såg inte kloka ut innan jag fick tandställning!





Nu ska jag se American Idol och äta kvällsmat. Vi hörs imorgon!

Ha det bra!
Elin

Solavtryck

Yes yes yes! :) Jag fick minsann lite färg! Och antagligen kommer färgen synas ytterligare lite mer ikväll.
Jag är inget fan av att sola, men jag tvingade mig själv att ligga ute i två timmar och nu har jag tom. ett litet märke där min bikini täckte huden. :)


Min bikini, hade matchande underdel till också :)


Skulle ju egentligen åka med till stallet, men jag hade inte riktig koll på klockan så mamma och Anton åkte utan mig, whoopsie. :S

Nu ska jag duscha, det är rejält svettigt i solen.

Ha det bra!
Elin

Lite färg, tack!

Hejhej! :)

Mår mycket bättre idag,
så går nog i skolan imorgon.

Har inte bloggat innan idag pga. av att de håller på och flyttar bloggarna på något vis, så jag kom inte in. Jag har suttit hela förmiddagen nu och skrivit ner användarnamn, lösenord och e-postadresser på diverse sidor, jag glömmer alltid bort uppgifterna annars. Och nu ligger mitt lilla privata papper på ett säkert ställe, haha! ;)

Nu tänkte jag gå ut i solen en liiiten stund, och kanske få en gnutta färg? Sedan får jag väl ta mig en tur till stallet också.


Världens finaste ponny och världens stoltaste ägare.


Ha det bra!
Elin

Eva och Adam

Hej!
Borde egentligen sova nu, men eftersom jag antagligen inte kan gå till skolan imorgon spelar det inte någon större roll om jag sover eller inte.
Så istället sitter jag och tittar på Eva och Adam-klipp. Måste verkligen se det någon dag! :) Så gulligt. Kanske imorgon om jag inte ska till skolan? Plugga behöver jag inte eftersom allt var klart i fredags. Skönt!



Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Äntligen shorts på outfiten..

Dagens soloutfit, som tyvärr inte fick så mycket sol på sig. Jag pallade typ 40min i solen innan jag gick in igen. Vilken soldyrkare jag är!



Blev många bilder idag. ;)

Bikiniöverdel: Gina Trcot (kostade hela 15kr)
Linne: H&M
Shorts: JC
Nagellack: Oriflame, Verns A Ongles
Smink: Ingenting... :O jag känner mig stolt, jag vågade. :)


Blev ju lite sailor-aktigt det där. Skulle bara haft ett par marinmönstrade loafers också så hade jag varit klar för segelbåten.

Ha det bra!
Elin

Resultatet :)

image427


Matchade min bikini så fint så.
Oriflame, Verns A Ongles


Ja, såhär blev då resultatet.
Jag gillar röda naglar. Väldigt mycket faktiskt, allt blir liksom lite roligare då. Enda kruxet är ju att få den fina färgen att hålla också.

Ha det bra!
Elin

Rött? Blått? Silver? Fransk manikyr?

Tänkte passa på att göra vid mina (förskräckliga) naglar nu när jag är "ledig". Frågan är bara vilken färg jag ska ha på lacket? Jag tror det lutar mot rött men jag är inte säker. :S

?

 ?

 ?

Dagens i-landsproblem.

Ha det bra!
Elin

My pooooooooor throat. :(

Hej!
Vaknade med helt sjukt ont i halsen imorse. Eller ont gör det egentligen inte, men det kliar och river liksom hela tiden, och får jag inte i mig något som lindrar typ var femte minut känns det som att jag ska kräkas. Härligt! Verkligen superkul. Speciellt med tanke på att jag ska till Bakken med mina härliga tjejkompisar (+resten av klassen) på onsdag.

Pga. av min stackars hals orkade jag inte åka till hästen idag, och min bror orkade inte ställa upp, så det blev min kusin som fick ta passet idag. Tack Hanna :)

image425
Visst är hon snygg, min kusin? :)
Hade ju varit kul om man jag hade kunnat brås på henne.


Bloggar snart. :)

Ha det bra!
Elin

RSS 2.0