Uttråkad och seg

Idag har jag inte gjort ett piss, och Emmie har ju sin egen lilla teori om varför jag inte ska göra inte ett piss. Ja, ni får själva fundera över hur jag lyckades krångla till den meningen.
Menmen, det enda jag har åstadkommit idag är väl ungefär sju miljoner låttexter (nej, inte mina egna) och ett jävligt högt torn av glass. Mycket effektiv dag med andra ord, haha.
Men en liten sväng till stallet blev det allt, hästen måste ju faktiskt få lite motion. Den lille tjockisen börjar snarare luta åt "den store tjockisen". Hon behöver nästan banta. Inte så lätt dock
när hon går och tuggar gräs hela dagarna, och som mest går en timme på ridbanan.
Lite bilder på henne från idag:





Imorgon blir det stranden med Karro, Jossan och Emmie. Oehört mysigt. Får se hur uppdateringen blir.
Tjingeling! /Elin

kom hem?


Emmie-dag IGEN!

Som sagt, som sagt, uppdateringen är rent ut sagt USEL! Men jag prioriterar det verkliga livet istället för datan, så det blir som det blir. Ungefär såhär såg hela gårdagen ut:



Dvs. stranden med Emmie, haha! Där träffade vi Måns, Nima och Richard också. Sen hem och duscha så stack jag ut och träffade Tim och co. Och sen kom Emmiebaby ut också, så va med henne nästan hela dagen. Riktigt mysigt. Tack för dagen! :)

Tjingeling! /Elin

Beautiful disaster

Jag lyssnar om och om igen
.. jag får rysningar. Texten säger så himla mycket..



Tjingeling! /Elin

Egopics!

Jisses så dåligt med uppdatering det har varit då, hoppsan. Det bara blir så. Går upp vid 10-11-tiden, sen sticker jag iväg någonstans, sen blir det stallet och sen sticker jag ut. Och när jag kommer hem är det för sent att sitta vid datan. Ha överseende! Haha!

Va med Emmie nästan hela dagen igår, förutom ett litet avbrott när jag stack till stallet, haha! Först stranden, yrade omkring lite nere på Råå. Riktigt mysigt. Sen träffades vi på kvällen igen, bara drog runt lite. Inget folk ute, helt dött :| Menmen. Kanske ska träffa henne idag igen, hoppas det. Haha, skrattar fan non-stop när jag är med henne. Älskar dig Emmie!

Vi tog en massa bilder på oss igår också, i brist på annat att göra, haha. Här kommer några, fast får som sagt inte vara med på internet, så det blir en liten prick i huvudet på mig.




Och jag veeet, mina ben ser ut att va sju mil långa på andra bilden :| Jisses.
Tjingeling! /Elin

Tim

Hela dagen har spenderats med Tim. Först stan, sen ute typ. :) Trevligt.
Får inte sitta vid datan efter halv 12, så måste stänga nu. Tänkte bara meddela att jag lever.
Tjingeling! /Elin


Sommar!

Några av bilderna jag tog idag:


Lotten


Gambler (&karro)



Tjingeling! /Elin


Dataförbud

Citat av Emmiedarling:  jag skulle precis kolla på din blogg o du har icke bloggat harre mitt pekfinger :|

Hihi, hon är bra söt hon. :) Men jag vet, det blidde ingen bloggning igår, hade dataförbud hela dagen. Ska aldrig mer överskrida data-tiden, hehe. Sen idag har jag helt enkelt inte hunnit, har varit på stranden med Karro typ hela dagen, och sen stallet efter det såklart. Tog en massa söta bilder på våra plutt-ponnisar, så lägger in några sen. :)

Riktigt mysig dag idag. Vaknade vid 10, gjorde vid mig lite snabbt sen cyklade jag till Karro. Så väntade jag där en stund, undertiden som smarthuvudet skulle SMINKA sig? När man ska till STRANDEN? Ja, hon gav sig inte iaf, hon skulle banne mig ha smink. Så jag väntade. Sen stack vi ner till Råå Vallar och låg där i typ 6timmar eller vad vi nu räknade till. Riktigt mys och jag fick rätt mycket färg, hihi. Tackar vi för!


Gammal, men cpsöt bild på Karro!



Nu ska jag va lite social på msn, sen ska jag lägga in bilderna på Piggy och Gambler från idag.
Tjingeling! /Elin


Jag vill gå uuuuut!

Hejhej! :)
Riktigt härlig dag idag.
Gick upp vid halv 11, duschade och städade. Sen gick jag ut och solade vid typ 12, riktigt skönt. Fast inte fanken får jag någon färg. Sjukt dåligt pigment nuförtiden, haha! Iaf, sen skulle vi ha hovslagare till Piggy halv 2, så åkte vi till stallet då. Va där i typ tre timmar tror jag, i.o.m. vi fick vänta under tiden hon skoddes. Men låg och solade utanför stallet med Karro, så det va lugnt! JAG SKA HA FÄRG!

Sen hem och äta, sen stack jag ut med Tim. Sen kom typ Jonte, Anton och Melvin också. Men jag hade ju mitt trevliga "halv-utegångsförbud", så fick sticka hem redan vid 10. Suck. Aja, blir väl ut imorgon igen, så jag ska väl klara mig.

Haha, har varit sjukt dåligt med uppdatering nu de senaste dagarna. Har prioriterat solen framför datan faktiskt. För en gångs skull, haha! Så min statistik bara sjuuunker. Hittade inte print-screenknappen här, så fick helt enkelt göra min egen imitation! Fin va?



Nu tjatar pappa om att jag måste stänga, så har väl inget val. ;/ Godnatt!
Tjingeling! /Elin

Värre än utegångsförbud

Hejhej!
Vaknade för en halvtimme sen
och har redan hunnit med att både duscha, bädda och dammsuga. Den ni! :) Haha!
Va ute med Tim och några andra igår, kom hem en kvart försent, så nu ska jag va hemma klockan 10 resten av lovet. Väldigt roligt. Värre än utegångsförbud, för det tar i alla fall slut någon gång. Detta håller i sig.

Aja. Hade egentligen tänkt åka ner på stan med Karro, hade lovat henne det. Men insåg nyss att vi ska ha hovslagare till Piggy idag, och jag måste va med. Suck. Får se om jag och Karro kan lösa det på något vis. Kanske kan åka ner lite senare. Hoppas det.

Lägger in en bild här sen, det funkar inte att ladda upp bilder! -.-

Nu ska jag se om vi har någon överbliven pizzabit i kylen, så får den agera frukost till mig. Hehe!
Tjingeling! /Elin

Solbränna!

Dagen har tillbringats i solen, med sällskap av ett anteckningsblock, min mobil och nagellack. Hur det gick ihop får ni fundera ut själva. Nu ska jag ut med kompisar!

Tjingeling! /Elin

Mysig kväll!

Hejhej! :)
Sjukt mysigt igårkväll/inatt!
Blev hämtad av Corres päron vid 4, så va vi hos Frida halv 5. Så väntade vi typ en timme innan Julia och Essie också kom. Sen åt vi och så. Sen när vi skulle äta jordgubbar trillade Nicole och Jesper också in, bara sådär, haha! Och SEN.. sen droppade Jens också in. Haha, så gick det med den tjejkvällen! ;)
I alla fall så kollade vi typ på film från typ 11 till 4, sen somnade de flesta av oss väl vid 5, sjukt trötta. Men nänä, då har inte Cornelia kunnat sova alls så klockan HALV SJU drar hon upp mig för att gå ut med hunden och spela kort. SUCK alltså! Aja, älskar dig ändå Cornelia, haha! Men, trots starka protester från Cornelias sida så gick jag och la mig igen, sen vaknade jag vid halv 11. Städade undan, packade ihop, åt frukost, sen åkte vi hem vid halv 12. :)
Tack för en mysig kväll tjejer! :) Och killar, haha! Speciellt stort tack till Frida!

 
Corre, Jossan, Frida & Essie. Dock väldigt gammal bild. Julia, Nicole och Jesper saknas.



Tjingeling! /Elin
efter regn kommer solsken..

Midsommar

Hej. Vaknade för en liten stund sen, skittrött. Kunde inte somna igår, alldeles för mycket tankar som snurrade runt. Fan. Somnade inte förrän vid halv 4 eller något tror jag.

I alla fall. Idag blir det först stallet så fort pappa kommer hem, sen göra vid sig och sen blir det typ.. tjejmiddag/tjejkväll hos en kompis med mina tjejer. Blir megamys! :) Sover där sen också!

Nu måste jag göra vid mina naglar, sen blir det stallet. Bloggar nog inte mer idag, blir för stressigt. Men GLAD MIDSOMMAR! :)



Tjingeling! /Elin

Ny tunika!

Åkte iväg till Familia idag med mamma, för att handla lite presenter att ge bort till de vi ska va hos på midsommar. Jag ska till en kompis och resten av familjen ska till kusinerna. Men såklart kom vi ju inte hem enbart med presenter. Hittade en jättesöt tunika på Cassels också. Jag ser tjock ut i den på bilderna, men den är faktiskt jättefin i verkligheten, haha!


150kr.

Nu ska jag äta, sen ska jag ut med kompisar. Ha det så bra!
Tjingeling! /Elin

Mucho sego dago!

Hejhej!
Det va banne mig inte så farligt med den där tandställningen
, det är bara en pyttepytteliten metalltråd på de främsta 6 tänderna, på baksidan därnere, så den syns inte alls. Och ont gör den inte heller, så det är helt lugnt! Fast räknar med att den ramlar av inom kort, kan inte låta bli att pilla på den med tungan hela tiden. Hehe, men vill jag inte bli 500kr fattigare, till att köpta en ny tråd för, så får jag nog ge fan i det, haha!

Väldigt tråkig och intetsägande dag idag. Gick upp vid 10 och åt frukost, men somnade om sen igen. Vaknade vid halv 2, åt, gjorde vid mig och cyklade ner till tandläkaren på stan. Sen hem och sen till stallet. Skulle egentligen stuckit ut, men det blev för sent, plus att jag inte orkade fixa mig, så jag stannade hemma, haha.
Nu ska vi se om det är något kul på dumburken , annars sitter jag väl kvar framför datan ett tag till. NOLIFER!


Hihi, gammal bild, men älskar den fortfarande!


Tjingeling! /Elin

Braceface

Jahapp! Tandläkaren nästa och återigen bli bracface. Jag ORKAR inte. Aja, denna kommer inte att synas i alla fall!


Hahaha, det finns en seriefigur som heter Braceface tydligen?


Tjingeling! /Elin

Hästledig

Nähepp, så blev jag hästledig helt plötsligt, haha! Aja, rätt bra tajmat att jag blev det idag, iom. det blev lite stressigt. Kom hem från stan vid 4, och så ska jag ut typ nu, så det hade blivit stressigt iom. jag skulle duscha och allt. Så tack till min bror som tar hand om hästen idag! Haha!

Emmie kommer till mig snart, så ska vi träffa Johanna sen, sen får vi väl se vart vi hamnar. ;) Nä, nu måste jag platta håret och sminka färdigt mig, hade ju varit synd om Emmie om hon såg mig såhär. Haha!
Tjingeling! /Elin

Ny bild på min darling!

Jag fick inte ha den där bilden på Emmie, så här kommer en ny på henne. Fast nu är hon dock blondie som aldrig förr! Sweetheart!



Nu ska vi pysa ner på stan och fika med några tjejkompisar. Sen blir det stallet och ikväll blir det nog Ramlösaparken med lite kompisar.
Tjingeling! /Elin

Rea-shopping!

Här är bilder på mina nya armband, jag är helt kär. Speciellt i priserna, höhö.




Pärlarmband, 18kr.        Stelt armband, 15kr.      Berlockarmband, 15kr.


Jag gillar rea!
Tjingeling! /Elin

Emmie älskling!

Sitter hos Emmie nu, vi har precis varit en runda på stan. Köpte tre stycken megafina armband, ska ta bild sen så ni får se. Riktigt fyndiga va vi, det va 70% på smycken på både Åhlens och Kicks, så vi shoppade loss, haha! Köpte tre armband och två paket klämmor för totalt 55kr, vadå billigt? Haha!



Men nu kommer Emmie igen, och hon får inte se att jag tagit bilden, hehe. Då dödar hon mig. Ha det!
Tjingeling! /Elin

Tomhet..

Allmänt megaseg dag idag. Inte hänt något speciellt förutom att jag va i stallet då, vilket i sig inte heller är så speciellt.
Nu har jag ett allvarligt snack med en kompis.. nödvändigt för att rensa luften, men ändå så jäkla jobbigt. Jag klarar inte av att en kompis är påväg att försvinna från mig, känner mig så himla hjälplös utan vänner vid min sida. Det har hänt för många gånger, och jag har lärt mig att känna igen de första tecknena. Därför jag ofta är den som tar tag i det först. Vilket också sänker min självkänsla. Då känns det som att det bara är jag som bryr mig, att det är skitsamma från den andras sida. Jag kan verka tuff och självsäker utåt, men de som verkligen känner mig vet att jag inte är sån.

Nu ska jag sluta pladdra om onödigt tjafs som ingen kommer att läsa och gå och lägga mig. Godnatt!
Tjingeling! /Elin

Ponnyplutt

Nehe, blidde inget Väla. Blev alldeles för sent. Men nu ska jag till min ponnyplutt, älskar henne massor! :)


Hihi, gammal bild. Ska ta massor i sommar!


Tjingeling! /Elin

Seg buuuuuss

Hejhej! :)
Hann inte blogga igår, tyvärr
. Först va det upp klockan 7 och fodra hästarna, sen gick jag hem och sov igen. Sen upp och iväg till stallet igen, denna gången för att flytta Piggy till hennes "sommarställe". Sen hem och duscha, sen hem till Cornelia med Jossan, Emil och Ekan. Va där en liten stund, sen tog jag bussen hem vid halv tolv. VARFÖR I HELA FRIDEN MÅSTE DU BO SÅ LÅNGT UT PÅ LANDET MIN VÄN?! Jag va inte hemma förrän halv 1, haha!

Menmen.. idag blir det väl först stallet, sen troligen Väla med Karro. Mysigt :)
Nu ska vi äta, men ha en bra dag!
Tjingeling! /Elin

Svennesummer

Gick ut i ungefär 50min med Tim, Jonte, Anton & Kalle, varav vi satt typ 40 under tak. Ändå hann jag bli både dyngsur och iskall. Ja, HEJ SVENSK SOMMAR!

 +            = Sverige?


Tjingeling! /Elin

Seg dag..

Shululu! :)
Har inte gjort ett piss idag känns det som, haha
. Vaknade vid 9, men somnade om. Sen drog mamma upp mig vid 10 istället eftersom vi skulle till stallet. Red, duschade Piggy och plockade ihop saker till imorgon. Piggy ska få gå på bete i sommar, så vi ska flytta henne imorgon. Hon ska stå ute hos några kompisar till oss, som nyligen köpte egen gård. Ska bli jättemysigt!
I alla fall, sen efter stallet åkte jag och mamma snabbt till Maxi och handlade, sen hem och äta. Och nu har jag bara segat framför datan och TV:n. En liten plingeling i telefonen med Jonna hann jag också klämma in, haha!


Cpfin bild jag "råkade" sno från Jonnas mobil. Jonna på bilden, för er som va blonda och inte fattade det!


Nu ska jag.. ? Tjaa.. troligen fortsätta sega! (:
Tjingeling! /Elin


Patetiska små kryp

Hittade ett gammalt inlägg, som jag aldrig publicerade. Men det är då sant som det är sagt..

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHnAHAHAHAHAHAHAHHA!
Jag ORKAR inte med personer som tror att de är mer än vad de faktiskt är, som tror att de är så fruktansvärt speciella och sedan måste visa hela världen hur bra det går för dem. Fast de skryter inte öppet, för det vet ju alla att man inte ska, utan de gör det på (vad de tror är) ett diskret vis. Men sorry guys, ni är genomskådade! :) Hoho, jag-dör.
Tjingeling /Elin

Jossan

Johanna Christina Holtenäs
En av de få vänner som verkligen betyder något på riktigt. Har känt dig ända sen jag var liiten liiiiten plutt, och ändå har vi aldrig bråkat på riktigt. Även fast jag var ovän med alla de andra, blev jag aldrig riktigt ovän med dig och Cornelia. Kanske på grund av att vi tre har varit med om så himla mycket tillsammans, ni är som systrar till mig, vet verkligen inte vad jag skulle göra om ni försvann. Detta är inget jag brukar skriva till folk, men jag va bara tvungen att få det ur mig. Ni betyder så mycket.


Bild från cpmysig kväll/natt med Jossan. Vi va vakna i ett dygn, DUKTIGA!



Tillbringat kvällen på stan med Jossan. Längesen jag skrattade så mycket. Älskar diiiiiiiig.
Tjingeling! /Elin


Pissregn

Jahapp.. så skulle ju såklart regnet fullständigt vräka ner, så alla våra planer sket sig. Sticker och träffar Jossan nu, vi ska väl äta någonstans eller något. För vi SKA banne mig fira! Sådeså.

Bild på mig och mina tjejer från idag, några saknas dock:


(får som sagt inte vara med på bild)


Tjingeling! /Elin

Skolavslutning idag!

Hejhej! :)
Va uppe redan klockan 7,
så jag har hunnit med rätt mycket. Göra vid mig, äta, bädda, dammsuga, gå ut med soporna och lite annat. Och blogga nu dådå! Haha!
Hinner antagligen inte blogga så mycket mer idag. Först till skolan halv 11, och sen ner på stan och fika med tjejerna. Sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på, men jag är iaf hästledig så är nog inte hemma. Sen ikväll kanske det blir stan med tjejerna igen. Jag är pepp!

Ha en bra dag!
Tjingeling! /Elin

SOMMARLOV

Imorgon klockan 12 får ni tänka på mig! Då har jag betyget i handen och sommarlov i sikte!



Nu ska jag sova, ha det så bra!
Tjingeling! /Elin

BAKKEN!

Tihihihih, puss på den cpmysiga dagen med mina brudar!
Samlades tjugo över 9 vid Knutan, så tog vi båten där till Danskeland. Sen tåg till Bakken. Lite småsegt först, vi va där två timmar tidigare än karusellerna öppnade, så vi typ bara drog runt. Men sen så va det skitkul!
Bilder från idag:

 OOOOH, vem vann? Joooo, ELIN! Hehehehe..

 Frida & Cornelia sötnosar!

 Hihi, Jossan bf!

 Haha, berg- och dalbanan!

Tjingeling! /Elin

Shopping med mamma!

Hehe, är man effektiv så är man! Ville ha solglasögon igår, äger ett par nya idag! + lite annat. Kolla kolla!


Riiiktigt fyndigt, 35kr! :)


Tunika från H&M, 249kr.


Skiiiitfin ring, från Ur&Penn, 30kr.


+ ett par jeans, öronhängen & blomma till min lärare.
Tjingeling! /Elin

GE HIT!

Åååååh, ge mig, ge mig, ge mig! Jag är kär i Jonnas solglasögon! Och den jäveln köpte dem på Glitter FÖRRA ÅRET, ack ack. Jag måste ge mig ut på jakt efter ett par liknande. Inom kort!



Och denna dagen har varit megasuperbra! Först skola, skitsoft. Film i tre timmar, sen städa klassrummet och sen fick vi gå hem. Sen va jag med Jonna hela eftermiddagen, träffade lite kul folk. Haha! Skitkul att träffa såna helt nya, bara sådär.
Tjingeling! /Elin

Sanna ord..

"jag visste hur du var & vad du hade gjort förr, men jag föll ändå och hoppades att du skulle ändra dig"

Så rätt, så sant, så svårt.

& förlåt, så tråkig min blogg har blivit. Bättring snarast!
Nu ska jag sova, godnatt!
Tjingeling! /Elin


Trötter!

I brist på annat så gör vi en kort lista med samlade tankar:

1. Kul kväll igår!
2. Jag är cptrött!
3. Så jäkla jobbigt när man gillar någon man inte bör gilla.
4. Tennis är sjukt tråkigt att titta på.
5. Hur gör man när man ska dissa en som egentligen är megasnäll? (löser sig så jäkla bra när personen visar sig vara dum i huvudet)
6. Jag är sugen på godis.
7. Längtar till onsdag/torsdag!
8. Jag har inte en satans susning om varför jag gjorde denna listan..?

Nu ska jag till stallet.
Tjingeling! /Elin

Design

Hejhej! :) Vaknade vid 11, gick upp och åt och lite så. Sen städade jag på mitt rum i TVÅ TIMMAR, duktigt va? Hehe. Så nu är där rent, och jag har liiite bättre koll på var mina grejer ligger.


Såna grejer skulle man haft! Haha!


Stack ju som sagt ut med kompisar igårkväll, helt okej kul. Jossan och Snorre ringde och ville ha med mig på bio, men jag va liite tveksam, haha. Så det blidde inget. Synd, det hade nog varit roligare trots allt, haha. Frös så in i skogen mycket ute, så stack hem redan vid halv tolv eller något.

Funderar på att göra en ny design igen.. vad säger ni? Ge mig lite förslag. Färger, bilder, tema? HJÄLP MIG! Haha!

Tjingeling! /Elin

Fria bad

Idag va vi med skolan och kollade på beach-handboll på Fria bad. Eller kollade och kollade, vi yrade mest runt för att det va så kallt. Slutade vid 2, sen satt jag, Jonna och Nikki och väntade på bussen i en evighet, men slutade med att vi tog en annan ändå. Haha, så yra!

Nu ska jag till min lille darling, sen blir det ut att träffa Tim, Jonte och några andra. Bloggar KAAANSKE sen, men förvänta er inte för mycket av mig!


Älsklingsponny!


Tjingeling! /Elin

Tågräls..

Nu ska jag banne mig bli skrotfirma igen! :( Den 17:e juni ska jag få tandställning, för andra gången. Jag hade ju tanställning från femman till sommarlovet mellan sjuan och åttan, och det va HEMSKT. I början gillade jag den, eftersom den bevisade för folk att jag faktiskt gjorde något åt mina hemska tänder, men efterhand som mina tänder blev finare hatade jag tandställningen mer och mer.
Menmen, nu ska jag iaf bara få på insidan, på nedertänderna, så förhoppningsvis kommer den inte synas så mycket. Fast det kommer göra sjukt ont, det är jag säker på. Förra gången jag fick in tandställningen levde jag på soppa i en vecka!


Min förra tandställning. Inte vackert någonstans.

Tjingeling! /Elin

Hörs ikväll!

Nu ska jag sätta på mig lite smink, ta ut flärtorna från håret och bege mig ut med lite kompisar. Bloggar nog ikväll, hihi!



Tjingeling! /Elin

Konfabilder

Eftersom jag glömde att lägga in bilderna från konfalägret, och jag ändå inte har något vettigt att framföra, kan ni få se några av bilderna nu. :)


 


Det är inga speciellt intressanta bilder, eftersom de var till vår redovisning på själva konfirmationen. Men tycker ändå de är rätt gulliga. Haha! Men så kan vi ju avsluta med en bild på mig när jag (försöker) spelar piano.


Tjingeling! /Elin

Osminkad.se

Ni ANAR inte hur duktig jag är nuförtiden! Iom. vi inte gör så mycket i skolan nu, sitter vi mest utomhus på lektionerna. Och sol + smink är ingen bra kombo, så nu går jag HELT och TOTALT osminkad till skolan. Inte ens concealer under ögonen. Den ni!

Tänkte bara meddela det, sådär för er info liksom!
Tjingeling! /Elin

Jag kommer inte på någon bra rubrik!

Hej! :)
Jag har NOLL idéer om vad jag ska skriva som rubriker,
men det får ni leva med. Haha!
Idag va det först skola, väldigt lugnt idag med. Först bibblan med Jossan och Frida, och sen chill i skolan. Efter skolan stack jag och Jossan ner på stan och köpte bikinis. Jag en svart bandeau-överdel och Jossan en underdel till sin London-bikini. Skitfin är den!


Denna köpte jag. Orkade inte ta egen bild, haha! Från H&M, 99kr.


Sen blev det hem och äta, och sen till stallet. Piggy skulle bara betas, så det gick fort. Och ni anar inte vilken panik jag fick när jag va ute och betade henne! Jag hade min mobil i min tröj-ficka, och sen helt plöstligt va den bara borta. Puts väck! Jag hade fullständig panik, men efter att ha dragit runt Piggy bland det höga gräset i tio minuter hittade jag den till slut, vackert gömd under det höga gräset. Phew! Pappa håller på och fixar med mitt abonnemang nu också, så snart har jag gratis sms igen, HÄRLIGT!
Tjingeling! /Elin

Bajsie

Dagens citat
Erik: Om det finns en blogg som heter Kissie, ska jag nog döpa min till Bajsie.

Insåg precis att det inte va lika kul att läsa som det va att sitta framför honom när han sa det. Internt skämt som jag ändå delar med mig av, med andra ord.
Nu ska jag sova,
Tjingeling! /Elin

Rakt vs. Lockigt

Okej folket, låt höra nu då! Vad är finast, rakt eller lockigt hår? Själv röstar jag på rakt!

 vs.

Tjingeling! /Elin

VG?!

Grrrrrrr.. jag kokar snart sönder på min lärare. Han sa att jag skulle få MVG- på debatten, men NEJDÅ, då ger han mig VG i betyget? Vilken typ! Ska snacka med honom imorgon!

Men puss på att jag fick klart MVG på SO-provet, att det är heeelt lugnt i skolan och att jag har fått en massa färg efter att ha solat i parken med mina babes!
Tjingeling! /Elin

Härlig dag!

Sjukt jäkla mysig dag idag! Först upp vid 8, sen skola. Hade bara en lektion, gympa, sen slutade vi halv tolv. Så stack hem och bytade om, då jag va såå smart imorse att jag tog på mig jeans och tjocketröja, och sen stack jag till Jonna och solade. Vi låg och stekte i 4 och en halv timme, så har banne mig fått lite färg! Haha! Har iaf en ordentlig rand på ryggen!
Sen stallet med bror min. Han red och jag fick göra skitjobbet, mocka och annat! Men mysigt ändå ju.

Jag måste verkligen köpa en ny bikini också, har bara en nu, och den är på tok för liten. Tur att det bara va Jonna som såg mig i den, haha! Gina och H&M har många fina, men alla köper bikinis där, och tråkigt att ha samma som alla andra kanske. Jaja, vi får väl se! :)


Marina bikinis är så fint! Men vill nog ha en blommig också. beslutsångest. Eller så köper jag flera, höhö!


Nu ska jag hjälpa en gammal klasskompis med hennes blogg, får väl se hur det går.
Tjingeling! /Elin

RSS 2.0