Festival :)

Hejhej! :)
Bloggtorka som vanligt, men nu när vädret är så fint är jag hellre ute med kompisar än sitter här inne och ugglar framför datorn. Var på Väla med Jonna och två kompisar till henne för någon dag sedan, och då köpte jag ett rosa nagellack, äntligen. :) Älskar rosa naglar.Nä, nu kommer strax Karro och så ska vi ner på Hbgfestivalen tillsammans, där vi ska möta upp med Nikki. Och imorgon ska jag jobba som "servitris" på en fest. Good luck! Haha! :) Nädå, det ska nog gå bra.

Ha det bra!
Elin

Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag, fast jag bara gick hemma.. men i alla fall! :)Kofta: H&M
T-shirt: H&M
Shorts: H&M
Ballerinaskor: WalkOn eller något
sånt tror jag affären hette. :)Jisses, vad mycket H&M. Jaja, I like it!

Ha det bra!
Elin


Alot of pics

Hejhej! :)
Har samlat på mig en hel del bilder nu de senaste dagarna, hela kameran är full. Kommer ladda upp några nu under kvällen, och ja, det blir väl fler efterhand.
Var ju som sagt i Falsterbo både måndag och onsdag, och såhär såg det ut i onsdags på huntingen:

Klicka för större.


Ha det bra!
Elin

Alive.

Jag är inte död, jag har bara bloggtorka.
Glöm inte bort mig!

Och imorgon åker jag till Falsterbo. :) Igen..

Ha det bra!
Elin

Nya Elle.

Jahaja, jag har inte varit inne på min blogg på 5 dagar, whooopsie. Jaja, shit happen(s?). :)
Var på poolparty hos en kompis i tisdags, mycket trevligt må jag säga, även om jag inte känner mig SUPERSNYGG utan smink om vi säger så. :) Blek och glåmig.
Fick nya Elle på posten precis, så nu ska jag läsa lite i den, sedan ska jag ta mig en tur upp till stallet, och ge hästen mat och lite så. Sedan sticker jag hem igen.. tror jag. :)  

Ha det bra!
Elin

Sommarlov ju.

Okej, jag har uppdaterat dåligt, men det är ju trots allt sommarlov.. så ja, det kommer fortsätta såhär. Men någon outfit kanske jag kan klämma in då och då.

Ha det bra!
Elin

och just det ja, GRATTIS CORNELIA, till nya fina hästen! <3

Stukad tå..

Sa jag föresten att jag hade .. stukat/vrickat/gjort illa min tå? Det gjorde jag i alla fall igår på något vis, jag har ingen aning om hur, så för att försöka mildra smärtan spjälade jag upp tån med tandpetare och massor med plåstertejp. Inte vidare snyggt, men jag inbillade mig att det blev bättre i alla fall.Ha det bra!
Elin

Gå och lägga mig..

Sitter och ser en film på Tv6 just nu, kommer dock inte på vad den heter. Men den handlar i alla fall om två gym som ska spela spökboll mot varandra.. typ.
Ska gå och lägga mig så fort filmen är slut, eftersom jag ska upp tidigt (för att vara jag alltså) och "jobba". Jepps, jag ska fortsätta måla imorgon. Jag och Linn ska jobba mellan 9-11 och sedan ska jag fortsätta så länge jag pallar. :) Vill ju tjäna ihop pengar nu när jag dels ska köpa ny mobil (har jag sagt det föresten?) och åka till Falsterbo, där jag tänker shoppa en hel del. Bla. vill jag ha:

- Vita helskodda ridbyxor
- Svart schabrak
- Blått schabrak
- Läderbenskydd
- Ridtäcke

och sedan blir det alltid att man köper en massa "onödiga" saker som man inte hade tänkt köpa egentligen. ;)

Kanske ett sådant här täcke?


Ha det bra!
Elin

Jag har sooooooooommarjobb!

Hejhej! :)
Kunde inte logga in igår,
så bloggningen sket sig totalt. Fråga mig inte vad anledningen till att jag inte kom in var, men så var det i alla fall.
Har hänt mycket annat trevligt istället. Eller ja, mycket och mycket, men jag har fått inbjudan till ett poolparty och så har jag fått sommarjobb. :D Eller nästan sommarjobb i alla fall.. garagen här hemma på vårt område behöver målas om och jag får 50:-/h om jag hjälper till. Jobbade tre timmar idag så nu har jag röda fläckar lite överallt, min kompis Linn hade ju mycket roligt med att sätta penseln i armarna på mig.


En trött Linn.


Ha det bra!
Elin

Mocka skit

Nu ska jag upp till stallet och mocka ur Piggys hage- jippie! Hon ska gå i en ny hage från och med imorgon och den som hade hagen innan oss har tydligen inte haft vett nog att mocka upp efter sin häst. Suck.

Ha det bra!
Elin

Champagneflickan.

Hejhej! :)
Det blev visst inte så tidig bloggning
som jag hade tänkt mig, jag fastnade i boken jag satt och läste, Champagneflickan heter den, och är riktigt bra. Dock är texten rätt svårläst och innehåller lite väl invecklade meningar för att man ska kunna läsa den utan att tänka. Det är liksom anledningen till att jag läser böcker, för att liksom kunna "stänga av" och bara flyta med i boken, eller hur man nu ska förklara det.Handlingen är i alla fall bra. Den handlar om en svensk tjej som förlorar allt hon äger i en brand och för att kunna försörja sig flyttar hon till Danmark och tar jobb som strippa. Jag läste om huvudpersonen i en tidning (boken är verklighetsbaserad) och tyckte att det verkade intressant, så jag lånade boken också.

Kommer snart två outfits.
Ha det bra!
Elin

RSS 2.0