PRAO!

Tjingeling! :) Ganska soft och lugn dag idag
. Först upp vid 7 och göra vid sig inför praon. Det är så satans skönt att ha det så nära! Varför bytade jag skola, hallå? :| Det tar två minuter att gå dit! Så fast jag går upp i vanlig tid hann jag både sminka mig i lugn och ro (=fina ögonfransar! haha!), platta håret och äta frukost i lugn och ro. Trevligt värre!
Imorgon börjar jag halv tio, för barnen ska åka och simma på morgonen. Jag hinner alltså t.o.m duscha på morgonen! Haha!



Barnen är skitsöta! Men lovar att jag kommer bli sjuk innan veckan är slut, så mycket baciller som där finns. Menmen, de är gulliga iaf. Man känner sig grymt cool när man går runt på skolgården med tre ungar i var hand, och så möter man alla nior och sånt. Aja, shit happens! ;)

Dressyrträning idag också, gick väl ganska så okej. Fick inte riktigt stöd i tyglarna, men det var definitivt en början till det. Förra veckans träning var iaf hundra gånger bättre! Menmen, det går ju som sagt lite upp och ner.

Nu ska jag plugga litta!
Tjingeling! /Elin

ps. vart blev min design av? jag sitter vid datorn typ 24/7, men glömmer alltid! :| ska bättra mig!

Uselt uselt uselt!

Jag. Är. En. Usel. Bloggare. Förlåt.

Idag va det först tandläkaren, sen prao, sen konfa! Mer hinner jag inte nu!
Tjingeling! /Elin

Melodifestivalen!

Emmie är här! Jag lämnar härmed över tangentbordet till henne:

Nähe, det ville hon visst inte alls det. :| Tradiga människa!
Fast nu sa hon att "alla tror jag är en sån tradig människa", så då får jag väl tillägga att det är hon inte alltid! :) För det mesta är hon rätt kul, rätt blond. Men det gillar vi! ;) Vi gillar Emmie!

Vi kollar sådär lite halvt på Melodifestivalen, och jag måste säga att ALLA LÅTARNA SÖÖÖÖÖÖÖG! Om jag va TVUNGEN att välja så får det väl bli E.M.D, bara för att Erik är snygg (A) Höhö!

Tjingeling! /Elin (och emmies kommentarer)

Emmie ikväll?

Tjingeling!

Inte så mycket att säga idag, haha. Var precis i stallet och tog in hästarna, och nu ska vi äta, och sen blir det stallet igen, för att rida. Sen kaaaanske kanske Emmie kommer hem till mig ikväll och kollar Melodifestivalen/film eller något. Mys! :)

Mina naglar är riktigt bebisrosa för tillfället. Det är det där nya lacket jag köpte, för 10kr. Verkar dessutom riktigt bra, det har hållt sig HELT UTAN att gå av minsta lilla sen igår. Väldigt bra för att vara jag! ;) Haha!

Imorgon blir det smörgåsbord på Margaretetorp med släkten, för att fira mamma som fyller år på onsdag. Blir trevligt! Riktigt god mat där. Hoppas de har en massa vegetariskt nu bara, sist jag åt där var jag köttätare, haha. Om inte annat så får jag väl sikta in mig på efterrätterna, DE är iaf goda. :d



Nu ska jag äta pannkakor!
Tjingeling! /Elin

Tuff dressyrträning!

Hejhej! :)
Glömde ju berätta igår om min dressyrträning
för Johanna. Förra veckan, när vi tömkörde Piggy för en annan tränare än min vanliga sa hon att Piggy hade börjat sätta lite muskler på fel ställe av bakdelen, och att hon behövde jobba mer med bakben och rygg när jag red. Så nu har Johanna satt ihop ett nytt träningsschema åt oss så att det inte blir värre.

Första träningen var igår, och fy satan vad vi fick jobba, jag och Piggy. Jag fick bita mig i tungan flera gånger för att inte skrika av utmattning. Herrejisses, tror jag får börja gå på gym snart. Haha! :) Nä, men träningen gav verkligen resultat, Piggy trampade på riktigt ordentligt i slutet och både hon och jag var helt slut.

Nu ska vi snart till stallet igen, ska träna Anton lite. :) Får se vad han tycker om det, han är inte så förtjust i att bli hunsad av storasyster, haha!


Väääääldigt, väldigt suddig bild sen tömkörningen. ÄlsklingsLotten! <3
Haha, ser ut som att hon har två ben bara.



Tjingeling! /Elin


RUSTA!

Idag var jag tidigt i stallet för att ta in Piggy från hagen, och så åkte jag och mamma på Maxi sen. Så va det lite dötid mellan Maxi och dressyrträningen halv 3, så jag och mamma åt lunch på restaurang Camilla (hahahaha, låter lite fel med hästkläder på restaurang, men det är inte en "riktig" restaurang, utan mer som ett gatukök) och sedan åkte vi till Rusta, bara för att ha något att göra. Följande inhandlades:

 Haha, nej jag skojar inte med er. Jag köpte ALLT i Jane Hellen-serien. Schampo, balsam, duschkräm och deo. Gissa om jag luktar mycket Jane Hellen nu alltså! :) Haha, men det är bra, det luktar asgott!

 Tonad dagkräm från LdB. Riktigt bra är den, har haft den innan också. Det är som foundation, fast den kladdar inte. Skitbra om man t.ex. bara ska till stallet och man inte orkar sminka sig. Och så ett nagellack från L'oreal, i den-mest-perfekta-rosa-färgen-som-finns! :) Haha! Och priset? 30 resp. 10kr! I'm in heaven, I'm in Rusta-heaven.

Tjingeling! /Elin


DET FUNKAR!

Nu är jag glad glad glad, min mobil bestämde sig för att samarbeta med mig trots allt. :) Trevligt!
Så nu blir det många inlägg antagligen, måste ju visa alla bilder. :)

Den här jackan köpte jag höromdagen, på Hööks. En stalljacka alltså. Det är bara en sommarjacka, men man kan ju använda den som en sorts kofta fram tills dess. Riktigt snygg! Syns dock inte på bilderna, de gör den verkligen inte rättvisa. 149kr! Skitbilligt!


DAMP-TELEFON! :|

Jag får seriöst ryck på min telefon snart! Det funkar inte att lägga in bilder längre! Ååååååååh!
Innan va det i stort sett bara att trycka in sladden och så va det bra med det, men nu ska man sitta och vänta på olika disker och skit, och tror ni att de visar sig? NEJ! :| Skjut mig.

Jag som har en massa bilder att visa er, nu går det inte. Suck suck suck! Får se om jag hittar något tekniskt snille som kan hjälpa mig. Haha!


J'vla skittelefon!

Nu ska jag plugga.. det råkade visst inte bli något plugg igårkväll, höhö.
Tjingeling! /Elin


Väninnorna och Kung Carl

Måste bara rekommendera denna boken nu innan jag går och lägger mig!
Riktigt, riktigt bra! :) Sådär härligt ytlig, så man glömmer allt annat skit här i världen, haha. Passar bra på kvällen när man ska sova om man nu råkat ha en dålig dag.
LÄS DEN!



Godnatt!
Tjingeling! /Elin

Onsdag!

Hade ABSOLUT inget bättre att skriva som rubrik, men ni överlever, right? ;) Det blev inte skräckisen (FIIIIIILMEN hette fredagen den trettonde, Essie lilla! Hahahaha!), utan I taket lyser stjärnorna istället. Och så fick Emmie följa med också, himla snällt av oss tycker jag! Haha! Nä, men hade lovat Emmie att vi skulle se den, men ville inte säga nej till Josse heller, så då körde vi alla tre. Helt ok film, varken bra eller dålig.

Idag träffa jag först Emmie och Måns en stund, sen blev det stallet. FIck rida ute, eftersom ridhuset var bokat. Hujeda mig vad kallt det var! Och då hade jag alltså redan varit ute i tre timmar, och haft.. höhö, lite snällt snöbillskrig sådär. I GYMPAskor! :) Bra tänkt liksom!


Emmie! <3


Nu ska jag plugga.. varför skjuter jag alltid upp det? Det är en av livets svåra frågor, haha!

Tjingeling! /Elin

Fredagen den trettonde!

Bio ikväll, med bästa Josefin! Skräckis, hujeda mig! Hinner itne blogga mer nu, ha det bra!
Tjingeling! /Elin


Rosa kofta!

Godmorgon! :)
Nu har jag gjort vid mig, och gjort min vanliga runda på bilddagboken, haha! Så nu ska jag och mamma till Väla för att byta storlek på en kofta som jag fick i Alla hjärtans dag-present. Av mamma och pappa fick jag också pengar till mobilen, en låda till rummet och ett läppsyl med chokladsmak. Av mormor och morfar fick jag pengar och choklad. Tacktack! ;)
Såhär ser koftan ut, fin färg eller hur?

Från Lindex


Sen blir det stallet och rida, sen måste jag nog plugga lite. Har sjukt mycket att göra från skolan.
Och min mobil är cp, så kan inte ladda in bilder = ni får inte se så mycket bilder eftersom kameran också är sönder. Skjut mig!

Tjingeling! /Elin

Segsöndag!

Godmorgon godmorgon! Haha, nä, men det hade väl nästan varit det för mig om det hade varit en vanlig söndag. Idag fick jag dock gå upp klockan 10 för att gå på gudstjänst! :| Hujeda mig vad hemskt! Det är riiiiktigt, riktigt tradigt med gudstjänster. Emmie och jag somna typ på varandras axlar.

Jaja, igår va det Ekebo. Först hem till Karro och göra vid sig (där vi lyckades glömma min väska, så imorse fick jag sminka mig med äckligt, gammalt smink, jag ser förjävlig ut just nu) och sen till Eket. Helt okej kul, inte mega dock. :) Men på slutet va det OK. Haha!
Det blev klänningen som jag visade igår, + plattat men fluffigt hår och så ett par högklackade pumps.

Nu väntar väl hästen må jag tro, kanske ska hoppa lite med Karro idag. Sen är det slapp framför Beck ikväll.
Ha det bra,
Tjingeling! /Elin

EKEBO TONIGHT!

Tjingeling!
Ikväll blir det Ekebo med Karro och Emmie
, och jag är sjukt pepp! :) Vet inte vad jag ska ha på mig bara. Funderar på att ta en svart, axelbandslös klänning och så tights och högklackat till det, får se hur jag gör. Nödlösningen får väl bli mina nya jeans och så ett svart linne med spets. Håret ska vara utsläppt, lite plattat och så ska jag ha ringar i öronen iaf! :) Det har jag klart!


Gammal bild, men det är den klänningen isf! :)
Blidde ett hjärta i facet, passar ju bra nu på
Alla Hjärtans Dag och allt ;)


Ska strax till stallet och rida, jag och min bror ska rida varsin häst, så vi ska rida ut i skogen. Blir väl mysigt! :) Sedan hem och duscha, och sen till Karro och göra vid mig. Sen Eket! :) Trevlans!

Nu måste jag kila, ha en bra dag!
Tjingeling! /Elin

Nostalgi!



Snacka om nostalgi! :')
Kommer ihåg att jag satt hemma hso farmor, i hennes gamla soffa, och såg på denna. Jag tyckte att dem va såååååå coola! :) Haha! Kul att se den igen!
Kaaaaanske, kanske nya designen kommer upp ikväll.

Tjingeling! /Elin

Väla + Tömkörning

Tjillevippen! :)
Blidde ingen bloggning alls igår, va först i skolan, sedan till en skola och fixa prao och sedan till Väla med Emmie och Patricia. Mycket trevligt! ;)
Hittade Ä-N-T-L-I-G-E-N ett par nya jeans, blev det paret från JC jag skrivit om innan. Ljusblå stuprör med snygga fickor, perfa! Dock ganska dyra, 600kr. Menmen, smällar man får ta liksom. C'est la vie!  Men sen som kompensation hittade jag faktiskt ett par vita tygskor för bara 78,50kr, så det vägde upp det lite grann tyckte jag. Från H&M va dem föresten, lovar att visa bilder så snart som möjligt. Föresten, min kamera har gått i sönder! :| :( Hujeda mig. Det är hemskt. Tur jag har kamera på mobilen iaf, den får duga sålänge. :)


Sötaste! :')

Nu måste jag göra vid mig, måste cykla till stallet alldeles strax, Piggy ska tömköras halv 5, och då ska hon va färdigryktad och jag ska helst ha hunnit mocka också. Bloggar nog ikväll i tinkelitink.

Tjingeling! /Elin

SKOLPANIK!

Jag hatar veckan strax innan det är lov. Speciellt som nu, när vi först har en veckas lov och sedan prao. Då måste man liksom hinna med alla saker innan lovet, så att man inte glömmer saker under de två veckorna. Skjut mig! :(
Och till råga på allt så måste jag fixa prao också, och det har jag inte gjort. Jag skrev ihop ett brev och skickade till lite olika ställen, INTE EN ENDA HAR SVARAT? Trevligt värre. Så, ännu en sak att panika för. Nödlösningen är att praoa på min gamla skola, hos småttingarna då. Hade väl varit okej-kul, men hur mycket ger det mig? Inte ett skit. Ska ringa några ställen till imorgon och kolla, så får vi väl se.

Hade en föreläsning om ergonomi idag i skolan, om saker vi ska kolla upp under praon. Handlade rätt mycket om hur man sitter rätt när man sitter vid datorn. Kom på att jag antagligen sitter väldans fel, och det stämmer antagligen eftersom jag får helt sjukt ont i nacken efter.. kanske en halvtimme. Gör hiskeligt ont. MEN! Nu ska här bli ändring. Haha! Rak i ryggen och nacken sträckt. Hujeda mig.

Nu måste jag plugga engelska. Ska översätta tre kapitel ur en svensk bok till engelska, läsa igenom hela översättningen och förbereda för muntlig framställning till imorgon. Roligt värre. Bloggar kaaaanske, kanske sen.


SKJUT MIG!
Tjingeling! /Elin

Whoopsie Daisy..

Det har visst blivit lite krasst på uppdateringfronten. Menmen, nu får det bli ett sånt här härligt kort inlägg, som jag vet att ni älskar, haha! Hujeda mej.
Först skola idag, gympa till och med. Hatar gympa! Fast det beror väl mest på att jag får gå osminkad innan gympan och med blött hår efter gympan, men ändå. Fåfäng? Näheeee då. Haha!

Sedan efter skolan träffa jag Emmie, stack till hennes skola en stund och träffa lite nya personer som jag bara pratat med på msn innan, så det va kul. Sen fika vi på Espresso House och sedan stack vi till konfan. Rätt kul idag faktiskt, vi hade drama. Jag HATAR att spela teater, men jag agerade berättare, så det va lugnt. Haha!

Nä, nu blev det ganska långt iaf, men nu ska jag sova.
Tjingeling! /Elin

Vårkläder

Tjingeling! Blev inte så tidig bloggning idag, men har faktiskt haft fullt upp. Först upp klockan 6 och fodra hästarna och fixa i stallet. Va där till typ 9, sen raka vägen hem till sängen igen. Så ringde Karro sen, så red vi ut vid typ 3, och ja. Sen skulle jag duscha och sånt. :) Menmen, nu är jag här. Ska fortsätta pilla med designen tänkte jag.

Mamma och jag rensade lite i min garderob igår, blev rätt många tröjor och sånt som fick åka. Dels var vissa för små, och sen hade jag tröttnat på en del andra. Får göra plats för vårkläderna nu. Jag vill ha sommar NU! Tänk bara ben, jeansshorts, en vit tunika och typ.. gladiatorsandaler. Aah, GE MIG SOMMAR! :|
Ska inhandlas snarast:

 Jeansshorts. Dessa är ju perfekta, och kostar bara 98kr! :o H&M barnavdelning!

 Vita tygskor, dessa va riktigt snygga faktiskt, men vill nog inte ha dem riiiktigt så spetsiga. Ja, vi får väl se. Skopunkten, 149kr

Ljusa stuprör, har hittat ett par på JC som jag funderar på. De satt snyggt över rumpan (inte många jeans som gör), men tyckte att priset va lite häftigt, iom. att det inte va märkesjeans. 600kr.

Nu ska jag duka och sen blir det Melodifestivalen och lax. Haha!

Tjingeling! /Elin

Tomorrow babes!

Haha, blidde inget mer uppdaterande idag, eller ja, nu blev det ju, men ni fattar. Fasntade framför "Grannfejden" istället, på TV3's hemsida. En tjej på skolan som va med där visst, lite kul sådär. Men, nu ska jag sova, ska upp klockan 6 imorgon bitti! :o Har morgonfodringen i stallet. Phew! Orkar inte. :(

Menmen, här är en början till min nya design, hann dock inte längre. Ska läggas till lite bilder till nu på headern, sen ska jag fixa med alla färger på bloggen och sånt också. Jaja, smakprov:



Tjingeling! /Elin

testinlägg!

tetet

JAG ÄR TILLBAKA!

Gissa vem som är tillbaka i bloggvärlden, om inte självaste jag!? :D Haha!
Men! Här ska renoveras totalt, jag ska fixa ny design, nya bilder, rensa lite bland alla inlägg, kategorier osv. Funderade på att börja blogga på en annan blogg, men detta är trots allt "jag", så vi kör väl på samma. Ska pilla lite med en ny design nu, så försöker jag blogga lite mer senare ikväll.

Tjingeling! /Elin

RSS 2.0