Tjejkväll!

Hej! Blir lite sista minuten här nu, innan klockan blir lördag istället för fredag. Lördag kommer bli en väldigt bra dag känner jag. Stallet på förmiddagen och tjejkväll hos Cornelia på kvällen! :) Vi blir ett gäng på 5-6 stycken som ska se film, kränga godis och snacka hela natten.


Gammal bild, sedan förra tjejkvällen. Alltför längesedan.


Ha det bra!
Elin

Krok på bilen!

Hejhej!
Jag är på riktigt bra humör, för
vi har äntligen satt krok på bilen! :) För att kunna köra en hästtransport måste man ha en krok där bak och det har vi haft på vår bil, men så nu äntligen har vi satt på den. Så nu ska bara mamma och pappa träna på att köra med transport också, sen är det tävlinagr som gäller! :) Wie!
Föresten så har jag glömt att berätta en sak. Jag vann för ett tag sedan en tävling. Och inte vilken tävling som helst, utan en speciell tävling.
I Falsterbo detta året gick jag och världens goaste tjej Josefin runt och fyllde i alla tävlingslappar vi hittade. Liksom "skit samma, vi vinner ändå inte". Så vi fyllde i en lapp där man kunde vinna en träningsdag hos en känd ryttare, så jag valde Elin Jeppson och Josefin Jens Fredricsson. Och SÅ VANN VI! :D Båda två, så himla sjukt! Hoppas bara att vi hinner fixa allting tills dess, att mamma/pappa lärt sig köra osv. JAG VILL JAG VILL JAG VILL! 27 oktober, I can't wait.


Inte vår bil. Bild från google.


Ha det bra!
Elin

Fina halter!

Red lite dressyr idag med, trots att jag tränade igår. Hade inte så mycket val kände jag, då det pissregnade ute. Haha! :) Men det gick faktiskt riktigt, riktigt bra. Och det var tur, för det var fullt med folk på läktaren. :) Duuuktig pålle!
Vi tränade halter, kände att jag behövde fortsätta öva. Det gick visserligen bra igår, men då hade jag ju Johanna som stöd, och jag ville pröva lite själv. Dressyrtävlingen närmar sig! Den fjortonde smäller det! (och så är Ekebo den trettonde, taskig tajming). :(

Ha det bra!
Elin

föresten. SKIT OCKSÅ! Christian vann!!!!!!!! :(:(

Project Runway

Hejhej!
Nu är det Project Runway, missa inte! Jag har ju min favorit Rami, älskar hans draperingar. Däremot kan ju Christian gott ta sitt pick och pack DRA DÄRIFRÅN! Urk.
Jaja, jag blogagr mer i pausen!



Ha det bra!
Elin

Snabbis!

Hejhej!
Titta.. mindre än ett dygn sedan jag bloggade sist.
:D Gud, vad jag är duktig. Sen att jag inte har något att blogga om är ju en annan femma. ;)
Tränade för Johanna idag, bad om att få träna på halter och galoppfattningar nu inför dressyrtävlingen som kommer snart, så det gjorde vi. Och det gick riktigt bra! :) Piggy gick inte helt stadigt i form hela tiden, det gör hon inte när det blir för många moment på samma gång, men när hon väl sökte sig neråt så gick hon riktigt fint! :) Härligt!
Se där, nu blev det ju lite ändå. ;)


Gammal bild.

Nä, nu ska jag läsa andras bloggar, tänkte förlora mig i modebloggsvärlden en stund. ;)

Ha det bra!
Elin

Nya grejer..

Hej!
Jag borde nog stänga
och gå och lägga mig, annars kommer jag inte upp imorgon, men ett litet inlägg får vi väl pressa in. :) Första "riktiga" skoldagen idag, och det var faktiskt helt okej, än har det inte hunnit bli döööötrist. Ska väl försöka få lite mer regelbundna outfits nu också, men vi får väl se.
På tal om nya grejer (sen förra inlägget) så ska jag skaffa ny mobil också, min är stenålder. Typ.
Och jag vet PRECIS vilken jag vill ha:


Fin va? :)


+ ett abonnemang från Glocalnet (ring och smsa gratis för 99kr/månad)

Ha det bra!
Elin

Plattång?

Jag ska köpa en plattång. Jag måste!
I och med att jag inte kan ha sotigt smink (jag ser ut som en hålögd pundare) + det faktum att min hår är kryyyyyylligt, så ser jag ut att vara ungefär 10 år. Jippie. Jaja, ngn som har tips på en bra plattång?


En rosa hade inte varit fel!



Föresten så sov jag hos Alex till idag, en skitgullig tjej i stallet. Vi hyrde film och krängde godis. Mypys på det! :D

Ha det bra!
Elin


Hoppsan hejsan..

.. nu har det visst varit knapert med uppdateringarna! :S Haha, nä men jag har haft fullt upp.
I måndags var det bio och fika med släkten, såg Mamma Mia ( SE DEN!!!!). Tisdags, pappas födelsedag + träning. Onsdag + plugg. Så det fick bli idag :)

Har faktiskt inte så mycket intressant att säga, förutom att ni bör lyssna på den här tjejen. Det är så gulligt! :



Ha det bra!
Elin

Stress..

Hejhej! :)
Sitter och väntar på att Jonna ska ringa,
så vi kan sticka ut. Ska träffa lite roligt folk hade vi tänkt, haha!
Var lite stressad i stallet eftersom jag skulle träffa henne vid 5 halv-6, men så skulle hon ändå äta nu när jag ringde, så det var ju inte lönt. Haha. Jaja, fick jag lite tid för att blogga också, så det var ju bra. :)
Sitter inne på msn också, fast jag är på pappas data (som inte HAR MSN!!!!!), så det är ju tur att "web messenger" finns. Då kan man snacka och så, bara det att man inte har någon bild. En dåligare verision helt enkelt.



Nä, nu ska jag ta min vanliga blogg-runda hade jag tänkt!
Ha det bra!
Elin

1 år..

Hej!
Idag har jag haft min älskade häst i ett helt år. Världens finaste, sötaste, goaste, busigaste, duktigaste häst.
Det firades med picknick i skogen med familjen (Piggy inräknad såklart), där Piggy på ungefär en halvtimme lyckades med att välta ner Anton från bänken, sno mammas wienerbröd, snora ner Antons chokladbulle, ta av mig min hjälm och vara allmänt jobbig. Men jag älskar henne ändå! :)


Min älskling och jag.



Ha det bra!
Elin


Elin - ridlärare

Hejhej! :)
Sitter här nu
och kände mig tvungen att blogga, blev nästan lite tvångstanke. Jag MÅSTE blogga en gång om dagen. Läskigt.
I alla fall så har det inte hänt så mycket intressant att skriva om, men min dag har i alla fall sett ut såhär:

1. Gå upp, äta frukost, bädda
2. Städa garderoben (jepp, en ordentlig rensing behövdes)
3. Städa mitt rum
4. Äta
5. Åka till stallet och instruera (skälla på) Anton när han red Piggy
6. Komma hem och äta godis.


Min bror och världens sötaste Piggy.


Rätt soft dag, även om jag gärna hade träffat någon kompis nu på kvällen. Men de flesta av mina kompisar bor på tok för långt bort. Det är nackdelen med privatskolor, folk kommer från alla möjliga ställen.

Nu blev jag sugen på pizza, hoppas vi har lite rester i kylen.
Ha det bra!
Elin

Nya, fina, underbara väska!

Den här köpte jag också i Falsterbo, men den är så fin att den får ett eget inlägg. Och jo, det är väl en "fejk"väska, men vad bryr jag mig om det? Den är lika fin för det! Billig var den också, 100 spänn!



Ha det bra!
Elin

Falsterbo-shoppat!

Hejhej!
Jag är hemma nu
. Åkte direkt från där jag sov till stallet, och sedan åkte jag hem. Så nu har jag ätit och duschat och så. Får väl se vad jag hittar på. ;)
Jag har ju glömt att visa vad jag köpte i Falsterbo! :) Lite sent att komma med det nu kanske, men bättre sent än aldrig! ;)

 
Boxskylt. :) 150:-
 
Stövelväska ( som dragkedjan redan är i sönder på) 200:-
 
Bakbenskydd. 149:-
 
Superfint svart schabrak. 250:-
 
Blått schabrak med brodyr. 299:-

 
Handlade lite andra saker också, men detta är väl de "viktigaste" sakerna.  ;)

Ha det bra!
Elin

Sleepover.

Hej :)
Sitter hemma hos Jossans tränare nu,
vi ska sova här. Låter kanske lite konstigt att JAG är hos JOSSANS tränare, men Jossan skulle passa deras hus när de är i Danmark och då ville hon inte va själv så då fick jag följa med. Blir nog mysigt. Vi ska se på film och kränga godis.

Ha det bra!
Elin

Neeew shoes..

Jag sa ju att jag hade köpt nya skor. Skinn, träklack och kors där fram. 99kr på Din Sko.



Ha det bra!
Elin

Jonna..

Hejhej! :)
Var lite nere innan idag,
blev lite strul med några kompisar och planerna sket sig. Men nu är jag back on track igen.. Ringde Jonna så vi stack till Brunnen och handlade godis, sedan gick vi en runda och snackade. Alltid lika snälla och gulliga Jonna. :) Nu sitter jag hemma och bloggar, väntar på att Jonna ska äta färdigt så vi kan sticka ut igen.



Ha det bra!
Elin

Paulina..

Hejhej! :)
Det blev ingen bio igår, vi kunde inte reservera platser genom internet, och när vi kom var alla platser slut, så vi bowlade istället. Jag är ingen stjärna på bowling om vi säger så, så som vanligt kom jag sist. Menmen. ;) Blev kul ändå, tack Jossan, Corre och Fredrick!


Modette


Föresten.. Ingen har väl missat de här bilderna från Modette? De har väl i stort sett synts på alla modebloggar. Men det jag tänker komma till är modellen. Hon gjorde ju ett reportage i Sofis mode också, och jag kan inte säga annat än att hon är grymt cool. Inte modellsnygg, men cool. Och jag hade också velat passa i sotigt smink, men det gör jag inte. Jag har mer likheter med en pundare.  Ja, det var väl bara det.


Sofis Mode

Ha det bra!
Elin


 

Mamma Mia!

Hejsan hoppsan :)
Mår ganska okej idag,
har ju som sagt varit sjuk, men jag är på bättringsvägen. Jag låter fortfarande som en kråka, men det är sånt man får ta ibland. ;)
Blir bio med Johanna och Cornelia idag, också lite mat och snack på MAX (jepp, vi är inte den finkänsliga sorten) innan det. VI tänkte se Mamma mia, hoppas verkligen den är bra. Har velat se musikalen sen jag gick i tvåan eller något sånt, men filmen får väl duga bra. ;)


Musikalen.


Nu ska jag strax åka till stallet, så jag bloggar nog inte förrän imorgon.

Ha det bra!
Elin

Knäpp häst

Min häst hade roligt i hagen häromdagen.








Ha det bra!
Elin

Försenad Falsterbo-outfit

Här kommer en extremt mycket försenad outfit från Falsterbo. Och ja, jag glömde sätta på bilxten och ja, jag ser rätt skabbig ut för jag hade knappt något smink. ;)

  


Linne: Kusin
Kofta: Cassels
(favorit)Shorts: H&M
Väska: Mammas. :) Grön och fin.
Sandaler: Skopunkten


Ha det bra!
Elin

Nya skoooor ..

Hejhej :)
Var på Väla idag
med mamma och brorsan, trots att jag kände mig lite hängig. Stack iväg själv en liten stund och gick rätt bort till DinSko för att handla ett par nya pumps då jag SOOORGLIGT nog var tvungen att slänga mina gamla favoriter pga. att HELA klacken på båda skorna var helt förstörda (kullersten på festivalen, ajajaj).
Egentligen skulle inte jag ha fler skor tyckte mamma, hon tycker att jag redan har alldeles för många som jag inte använder så ofta som jag borde, men jag kunde inte hålla mig. De var ju så fina. Har tittat på dem många gånger och nu stod de där på rea och allt, och de var t.o.m. (nästan) min storlek. :)
Så det blev alltså ett par nya pumps, och jag har redan fotat dem så jag lovar att ni ska få se bilderna på dem så fort jag lagt in till datan. Jag älskar dem. :)
Gick in på Esprit sedan också, där det blev två toppar och en kjol. :)


Nu ska jag se på TV.
Ha det bra!
Elin

Onsdagskvällar.

Jag älskar onsdagskvällar
från och med nu!

Jag blev supersjuk
igår, alltså riktigt sjuk. Varje gång jag svalde så kändes det som att jag skulle spy och jag svettades och frös om vartannat. Men redan idag känner jag mig mycket bättre så jag var faktiskt till och med och skrittade en liten runda med Piggy (som har flyttat hem till vanliga stallet igen).

Men jo, det jag skulle komma till
var att onsdagskvällar är riktigt bra tv-kvällar. Först två avsnitt Project Runway, sen ett avsnitt Paradise Hotel och sist men INTE minst två avsnitt Sex and the city.
JAG ÄLSKAR DET! Första gången jag såg ett SATC-avsnitt var häromdagen, men jag är redan fast. Feel good-känsla på hög nivå. Perfekt när man är sjuk. Får väl fråga snällt om jag kan få låna kussens box.



Jaja, nu måste jag sova.
Ha det bra!
Elin

A moment like this ..

Hejhej :)
Snabbgenomgång:
- Festivalen torsdag och fredag: Hade riktigt, riktigt roligt båda dagarna och jag längtar redan till nästa år. :)
- Jobb på lördagen: Jag och Josefin jobbade som sagt som "servitriser" på en fest hos mina kusiners grannar, och det gick faktiskt rätt bra, även om det tog lite längre tid än jag hade väntat mig. Men tjänade ju lite money. ;)
- Kalas hos mammas moster: Mammas moster och hennes sambo fyllde båda 70år detta året så detta firades med stort kalas. De avslöjade också att dem nu efter jättemånga år tillsammans som ogifta äntligen gift sig! :) Härligt. Stack efter några timmar iväg till "discot" som Eskilscupen anordnade. Var där med Jossan, Corre, Essie, Moa, Sofia + några som Essie kände. Ganska så roligt, men Ekebo är ju grymt mycket bättre. :)

Om ni nu inte orkade läsa allt, kan ni ju ta och lyssna ( med betoning, bara lyssna) på det här istället:

 
Dancing in the dark - remix

A moment like this - remix



Ha det bra!
Elin

RSS 2.0