BRUN UTAN SOL

Hejsan hoppsan! :) Det blev visst lite bloggning idag också, framsteg framsteg! Haha!
Idag var det först skola, så upp vid 7 och göra vid sig. Brukar alltid träffa Jonna på busshållplatsen, men självklart var hon sjuk. Astråkigt! Menmen, hon kommer imorgon iaf! :)
Sen var det snabbt hem efter skolan, äta och sen raka vägen till stallet. Tränade för Johanna, och fy fasen vad hårt hon körde med mig. Jag jobbade så svetten rann på både mig och hästen! Fräscht värre. Men nu har jag duschat och är nååååågot fräshare asså! :)

Smorde ju som sagt in mig med den där brun utan solen igår, Kicks egna som kostade 85kr. Har hört från kompisar att den skulle va bra, men om jag ska va ärlig så tyckte jag inte den gav jättemycket färg. Aja, har smort in mig nu igen, så det ska väl blir NÅGON skillnad iaf! ;) Så tråkigt att va blek, jag ser så skabbig ut då.



Sån skillnad? Jatack! Hahahaha! In my dreams!


Nu ska jag läsa bloggar, har inte gjort det på hundra år känns det som. Har mycket att ta igen.
Tjingeling! /Elin

GYMPASKOR PÅ KLACK!

Hehehehhehehehhehehehhe, tycka vad man tycka vill om huruvida de är snygga eller inte, men erkänn att de är sjukt grymma?! ;)





Köpte också brun utan sol idag, eftersom den gamla ger mig finnar. Iaf enligt Moa, haha! Har smort in benen nu, så får väl se om de får någon färg. Då vågar jag väl förhoppningsvis använda den i ansiktet sen också! :)
Tjingeling! /Elin

Dålig uppdatering, ohja!

Jag oooooooooooooooooooooooorkar inte blogga. Har så mycket annat i mitt liv som jag är bunden vid.. skolan, hästen osv. Det blir liksom ännu en grej som hänger över mig, om jag bloggar varje dag. Får se när det har lugnat ner sig lite grann igen, då kanske jag börjar blogga som vanligt. :) Hahah, Essie har ju gästbloggat lite som ni ser! :) Bra där! Läs hennes blogg om ni vill ha tät uppdatering: www.essiemansson.blogg.se

Idag var vi lediga från skolan, som kompensation för att vi var på läger. Så jag och mamma åkte till Väla och shoppade kläder till mig. Haha, mamma va inte riktigt nöjd med mina inköp, men jag va stennöjd!
Sen snabbt som fanken hem, och sen körde mamma mig till konfan. Rätt kul idag faktiskt! :) Sen åkte jag med pappa hem och nu fastnade jag här. Visar bild på ett par AScoola skor jag köpte idag, har inte bestämt mig om de är snygga eller fula. Men COOLA, det är dem! :)

Tjingeling! /Elin

Sorry Månsson!

Hinner inte ändra desingen, den ville inte som jag ville!
Nu ska jag till Gamleby i en vecka, kommer inte kunna blogga (om inte Jonna lånar ut sin data vill säga, hehehe).

GODNATT!
Tjingeling! /Elin

Elins liv enligt Essie

Hej, Essie här ! Jag vet att elin har haft en lång lång lång blogg paus, och jag vet också om att det är många som läser denna vackra blogg, och blir upprörda för att hon inte skriver, därför får jag själv (Essie Månsson) ta tag i saken, jag menar vad händer med dagens ungdomar ?!

Som sagt, Elin Dahls liv har varit väldigt upptaget, på grund av skolan ! Asså, så skyller vi på skolan, mycket bra enligt mig !

Bara så ni vet har Elin jobbat mycket med skolan ! Och hon fick MVG på en redovisning (faktiskt på flera stycken, Elins anm., heheheh!)

Så har hon ju som sagt varit med kompisar, och så tar hästen väldigt stor plats, men jag tycker själv att hon kan anstränga sig (stavas?) lite, för att jag måste läsa hennes blogg, är lite desperat !

Essies info om Elins liv är; hon har packat klart (till gamleby), dit åker hon med mig och hela 8;an, för att jobba lite extra. Vi ska vara där i 5dagar, och efter som jag själv har en blogg, så kommer jag blogga där .. men det tror jag inte mina kära vänner kommer göra (Elin & Nikki) så därför kommer jag komma in i bilden, och fixa det lite

Jaa, nu vet jag inte mer om Elins liv , men inga sura minner ! För inom veckans lopp, kommer jag (Essie Månsson) att blogga i Elins blogg som sagt för att ingen ska tappa läsningen på bloggen. Och alla måste tycka som mig, att Elins blogg är sjukt fiiiin ?! För det är den ! Ni som vet, vet ju att hon yrade om innan att hon skulle fixa en ny desing till sin blogg ? Folket, ta det lungt !

Det kommer nog upp en ny desing, inom kort, kanske om en månad eller så ? Ja.. man får ju räkna med lite mer tid när det gäller fröken Dahl (;

Okej, detta var allt för mig och ni kan ju titta in på min blogg ; http://www.essiemansson.blogg.se/

Ha det bra !

Puss hej !



SKYPE!

Jag har skaffat Skype..
bara sådär huxflux liksom! :) Sånt gillar vi! elin-dahl heter jag för den som är intresserad! :d Adda på everyone!



Idag var det först skola.. har aldrig gnällt så mycket på mina killkompisar innan :| Den där SO:n kommer gå åt helvete. Menmen, sen stallet, och då blev det spontan hoppning med lilla Lotten. GIck faktiskt jättebra, så har bestämt mig för att ställa upp på tävlingen på söndag! Trevligt värre. Fast rätt nervös! :|

Nu måste jag få lite engelska klar, men ni kan ju adda Skype sålänge, haha!
Tjingeling! /Elin

Shopping

Bara för jag va så tradig igår, med ett jättekort inlägg, får jag väl blogga lite idag också! Haha :)
Jag är fortfarande sjuk, men på bättringsvägen så går nog till skolan imorgon. Kul att jag har två dagar på mig att styra upp ett SO-arbete som visst gått käpprätt åt skogen :| Jag, Jossan, Andreas, Max och Mickey skulle va en grupp på SO:n, men killarna gör ju inte för mycket, så nu har Jossan panik och har skickat flera sms om att jag MÅSTE komma imorgon så att det blir något gjort. Jag var tydligen utsedd till partiledare! Kul ju! :| Jag som inte kan ett skit om politik.

Jag är sjukt sugen på att åka och shoppa.. gärna billigt! Gärna smink, gärna skor, gärna underkläder. Haha! Jag är verkligen en sån där budgetshoppare, tycker det är mycket mycket roligare att köpa 5 billiga toppar till samma pris som 1 dyr. Jag tröttnar ändå ganska så fort på mina kläder, så då är det ju dumt att köpa dyra. Sitter och kolla på H&Ms hemsida, faktiskt riktigt mycket snyggt.


Skitfin färg :) 129kr

Jonna har ett skiiiiitfint rosa läppglans från H&M, fast det fanns inte på hemsidan, så detta får ta över sålänge. Rätt fint ändå. 29,50kr


HAHAHAHAHAHHAA, använder folk verkligen puderpuffar nuförtiden? En sån vill jag ha! :D 9,50kr


 
Ändå fina alltså! :) Mina gladiatorsandaler gick i sönder i somras, så dessa hade itne varit fel. Billiga också ju! :) 149kr

 
Fan vad coola! :) 98kr
Tjingeling! /Elin

SUPERDUPERMEGAFÖRKYLD

Hoppsan! Som det kan gå! Haha! :) Blir lite såna där bloggavbrott då och då. Aja, sånt som händer! :)
Är helt superförkyld just nu.. jag är för sjutton ALLTID sjuk. Sist jag va sådär "sjuk-sjuk", alltså hemma från skolan, va för en månad sen! :o Fattar inte hur jag lyckas.
Hoppas verkligen jag är frisk tills på söndag, TÄVLING TÄVLING ;);) Jag är på G asså! :d Ska bli jättekul! Dock rätt nervös.. inte hoppat henne sådär jättemycket. Aja, det löser väl sig, ska bara hoppa lägsta klassen så. :)

Måste sova nu, ha det bra!
Tjingeling! /Elin

Jonnikorv!

Attans potäter! Påbörjade ett inlägg hemma hos Jonna igår, men det blev visst aldrig klart, haha. Menmen! Gårdagen var helnice och såg ut följande: Stallet, Hem, Göra vid sig, Jonna, Ut och träffa folk. :) Helt klart okej dag :)

Idag är det typ helmega-segt. Ska till stallet snart, men har redan varit i stallet en gång idag för att ta in hästarna, sen GICK (det är typ.. 2km eller nåt) jag hem från stallet, duscha, äta och nu sitter jag här. Borde plugga lite, så ska göra det nu. :) Ska kunna alla Europas länder till imorgon.. får se hur det blir med den saken! :|



Nä, nu MÅSTE jag plugga! Ciao!
Tjingeling! /Elin

ps. ville bara påpeka att jonna är en sjuhelsikes bra vän! puss på det!

Photoshop Makeover

Sitter och kollar lite olika Photoshop-klipp på Youtube, faktiskt ganska underhållande. Blir sjukt pepp på att fixa mina egna bilder, även om jag är långt ifrån lika duktig! Det är helt sjukt hur mycket man kan göra med ett dataprogram :o Men ändå hemskt.. speciellt där de gör om "fula" personer till "snygga". Nog kränkande eller? :o

Här är några exempel:
 

Tjingeling! /Elin

Heltradig dag

Hejhej!
Väldigt väldigt tråkig dag idag,
inget kul alls. Först UM med skolan, där någon random kille helt sådär pangbom ville ha mitt nummer? ^o) Haha, ja där ser man. Sen började hans kompis ragga på Moa. Det var väl typ dagens höjdpunkt, vilket bevisar vilken tradig dag det var. Haha!

Sen jobba lite i skolan, sen hem och sen till stallet. Gick ut och gick en runda med Lotten, sen hem igen. SÅ nu sitter jag här med hela magen full med pizza och cola och har vääääldigt tradigt. Sitter och snackar med lite folk på msn nu, Jonna och Nikki är hemma hos Jonna men så sitter de vid varsin data. Haha, mina små datanördar!


Söta Nikki.


Tjingeling! /Elin

Ny tröja!

Jag och mamma var på Väla igår för att köpa en ny jacka till mig, min gamla gick i sönder! Men jag behövde lite tröjor också, så hittade denna på Lindex barnavdelning för bara 99kr. Kap! :D Gillar den jättemycket!
Köpte en (fejk)skinnjacka också, men tog tyvärr ingen bild på den. Aja, det kommer väl så småningom. Fin är den iaf! :)



Tjingeling! /Elin

BabyPink


Är mitt nya nagellack underbart eller underbart? (a) Aaah, jag är kär. 10kr var priset, japp!
Och så behöver ni ju inte uppmärksamma det faktum att jag har väldigt fula händer, nej!
Tjingeling! /Elin

JAG ÖVERLEVDE!

TADAAAAAAAAAAAAAAA! Fanfar för mig! Jag överlevde dagen, med bara ett blåmärke på knäet! :) Som jag faktiskt fick av att prova snowboard.. ehe.. (a) Fredrick fick för sig att jag skulle prova hans snowboard, så medan jag trillade i backen stod han där nere på sina vantar (mina pjäxor passade inte.. konstigt.. 38 och 44 är inte så stor skillnad) och fick bittert ångra sin idé! Menmen, jag klarade faktiskt hela backen en gång utan att ramla! Sen att det var barnbacken är ju en annan femma.

Annars gick det bra, började lite segt, men efter kanske en timme vågade jag t.o.m. mig på den röda backen! Utan att åka på pucklarna dock. Och jag trillade inte en enda gång, så jag är mycket stolt över mig själv! Haha!

Nä, nu är jag trött.. somnar nog gott ikväll. Undrar hur jag ska lyckas ta mig upp imorgon bara. Aja, det löser sig! :)
Tjingeling! /Elin

He-he-he-he-he-he-he-he..

Det har visst blivit lite segt. Det går upp och ner det här med bloggningen alltså! :o Men det är inte kul att blogga utan bilder, och nu är min kamera på lagning och mobilen vill inte lägga in några bilder! Något tekniskt ljushuvud som kan förklara för mig hur man gör?  (a) Hehehehe..

Aja, tomorrow är det Vallåsen med skolan som gäller, ska bli kul! Fast har en vag känsla av att jag kommer att komma hem med ett ben eller en arm mindre. Eller kanske utan huvud, för jag tänker inte ha hjälm på mig. Haha! Menmen, sånt är livet liksom! :)



Piggy har en veckas vila nu, eftersom hon har varit så trött i musklerna på senaste tiden. Så hon ska vila fram till söndag också, sen är vi förhoppningsvis fit for fight igen! :) Kanske, kanske ska vi va med på klubbtävlingen den 15:e, men det är inte säkert. Får se hur det blir! :)

Blir nog ingen bloggning imorgon, är inte hemma förrän vid halv 5 kanske, och sen tror jag att jag stupar i säng efter att jag duschat.
Tjingeling! /Elin

RSS 2.0