Fixad nagel och plugg

Hejhej!
Väldigt fynig rubrik känner jag..
eller inte. Men det var ungefär det jag tänkte skriva om. Skrev ju igår att min nagel hade gått i sönder men gick dit idag efter skolan och fick den lagad. Kostade bara 20kr. :) Så det var itne så farligt. Värre var det då med snacket med han som fixade min nagel. Han kunde inte svenska, så vi fick prata engelska. Han kunde inte bra engelska, jag kunde inte bra engelska. Så liiiiiite konstigt kan man ju säga att det blev.

Nu ska jag plugga. Vi slutade redan halv 12 idag så vi ska jobba två timmar hemma istället. Väldigt svårt, med tanke på att jag alltid fastnar med en massa andra grejer när jag jobbar hemma. Mycket märkligt. Haha! Men ska försöka sätta igång nu, ska jobba svenska hade jag tänkt. Jag håller på med steg 25 vilket innebär att man ska skriva en längre novell/bok. Min handlar om en som mister sitt jobb som chefsredaktör pga. en fylleskandal på Stureplan. Hoppas det blir bra! Nä, nu får jag sätta igång!



Ha det bra!
Elin

Konfaläger :)

Hejhej!
Inte så mycket annat kul att berätta
än att jag fick reda på att vi ska åka på konfaläger på lördag. Är bara lördag-söndag, men ändå. Tror att det kommer bli riktigt kul! :) Enda problemet är väl bara vem jag ska dela stuga med, haha. Jag har ju mina önskemål, men hur det blir med dem får vi väl se. ;)
Vi ska tydligen ut och vandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VANDRA! Undrar vad de tänker med. Vad i hela friden får man, som har med kristendom att göra, ut av att klättra i berg egentligen? Ja, vi får väl se på lördag antar jag.

Föresten så har en av mina naglar gått av. Min tumnagel hade lossnat precis där fingret slutar, så det var bara att klippa ner den. Så nu har jag  superlåna naglar och en superkort. Snyggt! Haha, nä, men ska gå ner imorgon och få den fixad.



Ha det bra!
Elin

Övningskörning!

Hejhej!
Blir en liten uppdatering
såhär på kvällskvisten också. :)
Var i stallet innan, skrittade ut en runda. Har gjort det nu en vecka ungefär, eftersom det går någon sorts infektion i stallet och jag misstänker att Piggy har blivit lite förkyld. Hon har varit lite trött och så. Så nu är det skrittvila som gäller.
Sen när jag kom tillbaka till stallet efter rundan höll mamma och pappa och provkörde transport. Sa ju för ett tag sedan att vi satt krok på bilen, och nu ska de bara lära sig att köra med transport också, sedan ska vi ut och plöja tävlingar hade jag tänkt. Haha! Men det gick faktiskt bra, var tydligen bara backningen som var lite svår.
VILL KOMMA IVÄG TILL DEN DÄR TRÄNINGEN FÖR ELIN JEPPSON. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

Nu ska jag sova. :)
Ha det bra!
Elin

En dagens tack!

Var på gudtsjänst imorse och sen blev det en pizza på Haket med Hanna och Ida. Såhär såg jag ut:



Linne: H&M
Kofta: H&M
Jeans: Gina Tricot
Sjal: Mammas :)
Armband: Albrekts guld
Skor(ej på bild). Matz skor



Ha det bra!
Elin


Klippmaskin!

Klippmaskin Star

Hejhej!
Idag blev jag ägare till en sådan här smart sak
. :) Nu j'vlar ska det klippas hästpäls! Haha. Får väl hoppas att Piggy inte blir alltför randig, hade väl varit sådär alltså.
Varit ute och shoppat lite med familjen idag, och som sagt blev det bl a. den här klippmaskinen. Dyr som tusan, men tydligen den bästa, så det får väl gå. Tur att det inte är mina pengar bara! :)
Sedan var det tänkt bio och stan med Louise, Moa och Sofia, men det sket sig, blev alldeles för sent. Menmen, blir väl en annan gång.
Imorgon ska jag på gudstjänst kl. 11. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK! Jag orkar inte. Själva konfaträffarna är jättekul, men gudstjänsterna suger.

Nu ska jag sova. Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Typisk stalloutfit!

Hejhej!
Blev visst ingen bloggning igår
(klockan är ju över 12), men nu så. Har inte hänt så mycket idag, först skola, sen stan en liten sväng med mamma, hem till mormor & morfar och fika och sedan stallet. :) Därför får ni se en stalloufit, inte dagens dock. ;)


 
Rosa linne: H&M
Kofta:  Cassels
Ridbyxor:  Rycketofta :)
Rosa strumpor:  Hööks tror jag. :)


Ja, då har ni fått se hur jag ser ut i stallet också. ;) Någorlunda matchad även där, haha!
Ha det bra!
Elin

Lågklackade stövlar

Föresten, jag bestämde mig för att behålla de lågklackade stövlarna. De var lite nättare. Fast de ser SJUKT klumpiga ut på bilderna, men de är de inte! Ska lämna tillbaka de andra typ.. imorgon eller något. :) Men ni kan få se bilderna ändå. Men kom nu inte och säg att de andra var finare, haha! Jag har haft beslutsångest så det räcker! ;)

f



Ha det bra!
Elin


Ödåkra-dag

Hejhej! :)
Nästan precis kommit hem.
Eller det var kanske för en timme sen, men ändå! :)
Dagen har spenderats i skolan, i stan och sedan hos två kompisar i Ödåkra, Moa och Sofia. Riktigt kul! :) Haha, jag prövade att sminka dem på olika sätt, med ögonskuggor och sånt. Blev faktiskt ganska så bra! ;)
Såhär såg jag ut dagen till ära:



(favorit)Linne: Kusin
Kofta: H&M
Jeans: GinaTricot
Skor: Matzs skor (a) Haha!


Ha det bra!
Elin

Kilklack!

Efter att jag kommit hem och duschat stack jag och mamma iväg för att handla stövlar till mig, det blev två par. Ska dock bara ha ett par och jag kan inte bestämma mig! :S Jag visar bilder imorgon, så får ni hjälpa till! :)
Ett par helt andra skor som var säkra i alla fall, var dessa söta ballerinor med klilklack. Kärlek! De invigs imorgon!






Ha det bra!
Elin

MVG! :D:D

Yes yes yes! Jag klarade MVG på Pålsjöruset! :D Jag trodde verkligen inte att ja skulle klara MVG, med tanke på att jag inte har varit ute och sprungit på flera månader. Men tack vare att en tjej i klassen, Frida, kom ikapp och började peppa mig efter ungefär hälften av vägen pallade jag fortsätta. Sprang 7km på 43,23 min. :) Var så trött att jag grät när jag kom i mål! Fast det var i alla fall inte lika illa som för min kompis Louise, som hade kräkts. Haha, stackare!

Ha det bra!
Elin

Sova gott

Hejsan!
Inte så mycket att berätta nu,
skoldagen fick ni ju innan. Fast jag kan ju säga att jag tränade med Lotten i och för sig. :) Fast det gick skit, verkligen superskit. Jag var så nere att t.o.m. med min tränare sa åt mig att jag bara surade, haha! Oouups! Men tydligen går det någon form av infektion i stallet, så får väl hoppas att det inte är därför Piggy var så seg och ouppmåärksam. Men vi ska ta blodprov på henne.



Imorgon har vi skoljoggen med skolan, eller Pålsjöruset som de kallar det. Jag ska springa 7km på under 45min för att få MVG, men det blir väl ett VG för mig antar jag, med tanke på att jag inte har varit ute och sprungit på flera månader. :b Men nu ska jag sova, vill vara utvilad till imorgon. Skulle egentligen lägga mig ännu tidigare hade jag tänkt, men Anton ockuperade toan sån jag inte kunde göra vid mig. Haha!

Ha det bra!
Elin

Redovisat! :)

Hejhej! :)
Sitter i skolan
nu, har rast. Tyvärr så är varken Moa, Sofia eller Louise i skolan idag (alla sjuka, krya på er!), så är sitter jag i min ensamhet, haha! Nä, riktigt så illa är det inte, Sanni är här och håller mig sällskap.
Redovisade min engelska innan, tror nog att det gick rätt bra faktiskt. Jag blev iaf. inte illröd i huvudet trots att jag skulle prata engelska framför 10 pers. Alltid något! ;)

Nu ska jag läsa bloggar, jag har verkligen hamnat efter på sista tiden. Inte bra!
Ha det bra!
Elin

Xpress music!

Ojdå, nu blev det alltför sent igen. Har suttit och pillat med ltie bilder istället för det jag tänkte göra. Alltså blogga och tävla på cosmopolitan.se. Man kan bla. vinna en mobil från Nokia och sånt är ju aldrig fel! ;)



Var föresten på konfa idag,

och det var lika trevligt den här gången. VI fick bla. leka med lera, haha. Alla skulle forma varsin grej som symboliserade kärlek, och mitt motiv blev hästen. Världens bästa Piggylotten! :)
Nu ska jag sova.
Ha det bra!
Elin

Biomys!

Bion's outfit alltså. Skitkassa bilder, jag vet. Men de var de enda som jag inte såg ut som en medelålders tjockis på. Haha! Och skorna kom inte ens med. Och röda ögon blev det på köpet. Jaja!




Linne: H&M
Kofta: H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: DinSko
Armband: Festival
(gud vad jag är budget! ;D )

+ halsband (ej med på bild)


Ha det bra!
Elin

Bio :D

Hejhej!
Äntligen kom jag in
, funkade inte innan. Får bli lite snabbt här nu innan jag måste sova, skola imorgon ju. Och konfa såklart, tycker faktiskt att det är rätt kul! :)
Stod funktionär på tävlingen som hölls på ridhuset igår, sjukt tråkigt, men vad gör man inte för klubben? Haha, nej, men man fick mat och då är jag på't! :) Men det är helt sjukt vad vissa är otrevliga. Stod som utsläppare och då de flesta hästar var rätt töntiga när de skulle gå ut genom dörren, fick JAG skulden av ryttarna. Hallå? Är det mitt fel att deras hästar är fega och inte vill gå ut? Haha, jaja.
Bestämde sen med Karro och Josefin att vi skulle hitta på något, så det blev bio. Gick och såg Patrik 1,5. Rätt kul film faktiskt, dock med lite väl ingående bögscener för min smak, kanske. Haha! Gud, jag låter ju som värsta homofoben här, men skitsamma. :)



Ska ladda upp outfiten också, inget speciellt men ändå. Det har varit lite knapert med det på sista tiden.

Ha det bra!
Elin

Nöjd med naglarna!

Hinner inte skriva mer nu, men jag är SJUKT nöjd! Bloggar förhoppningsvis senare. :)

 
Före                                   Efter


update 22:45: Hej igen! :) Blev lite stressigt innan, för pappa skulle ha datan och jag hade ungefär 3 min på mig att ladda in bilder och blogga. ;) Jag är väldigt nöjd med mina naglar kan jag säga! :) Mamma tyckte att de var för långa, men jag tycker faktiskt att de är rätt lagom, det ska ju synas att det är förlängning. :) Priset är ändå det bästa, 100kr! För 1 tim och 45 minuters jobb är det faktiskt ingenting! Nu får vi väl se hur länge det håller sig bara. ;) Kom faktiskt in en tjej på salongen som redan hade tappat en nagel och hon hade gjort sina igår. :I Jaja.

Föresten så var jag väldigt trög innan idag. Jag gick ner till salongen, gjorde mina naglar och tog bussen hem. Problemet var ju bara det att jag hade CYKLAT till skolan. Alltså stod min cykel kvar på skolan, och det kom jag inte på förrän jag kommit hem. Suck! Haha, så det var bara att ta bussen tillbaka och cykla hemåt! ;) Typiskt mig. Var väl helt inne i nagel-lyckan! ;)


Ha det bra!
Elin

NAGELFÖRLÄNGNING!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Imorgon, typ klockan halv 6, har jag nya, långa, fina, fransk manikyr-de, underbara, tjejiga naglar. :D Wiiie!
Som jag sa innan så har jag ju varit inne på salongen flera gånger, men NEJDÅ, så fanns det minsann inga tider. Men nu helt plötsligt när mamma ringde dit, kunde jag få en tid idag, eller imorgon eller NÄR SOM HELST! Vilka typer va! Precis som att jag inte skulle kunna betala för mig bara för att jag är ung. Jaja, nu har jag en tid och jag är SKITGLAD!

Ha det bra!
Elin

Kantiga naglar

Hejhej! :)
Har blivit lite snålt med bloggande,
men jag känner att jag inte orkar eller hinner mer än en gång per dag. Datan är inte det som prioriteras först. ;)
Har precis fixat mina naglar, de var helt förfallna, haha! Ojämna, vassa och riviga. Men nu är det fixat, och jag t.om. formade om dem. Brukar annars ha en ganska så "rund" form, men nu har jag gjort dem ltie kantiga istället, tror det kan bli fint när de har växt till sig lite. ;)


Den "gamla" formen.


Annars är jag väldigt sugen på att göra lösnaglar, nagelförlängning alltså. Två tjejer i min klass har gjort det, och det är sjukt fint! Finns ett ställe inte så långt från skolan som nu i september har ett erbjudande på nagelförlängning för bara 100 kr!!!!!!! Det är sjukt billigt. Ska be mamma ringa och boka (de "hadej ju iiiiiinga tidej" när jag var där. Väldigt nonchalanta typer, men får väl se om de är lika otrevliga mot en vuxen, haha)

Nu ska jag fortsätta se på Legally Blonde på 5:an. Missa inte, en riktig feel good-film! ;)

Ha det bra!
Elin

Konfa!

Hejhej! :)
Inte hänt särskilt mycket idag..
först var det skola då. Beep-test på idrotten, och jag har SÄMST kondiition alltså. 5 nivåer klarade jag. Inte såååå stolt över det nej! Haha. Hade ju bestämt mig för att jag skulle ut och springa men jag har inte hunnit, kommer ofta hem så sent från hästen,
I alla fall, så stack jag hem sen och åt och snackade med gulliga Josefin i telefon. Sedan körde mamma mig till första konfirmationsträffen. :) Jag förundras alltid över hur vuxna kan komma på så löjliga lekar till tonåringar, och sedan tvingar oss att vara med. Vi gjorde bland annat "jag heter Annika och då ska jag symbolisera ett ord med mig som börjar på A. ÅÅh, jag vet precis. APELSIN!". Suck! Jaja, verkar vara ett härligt gäng så jag längtar faktiskt redan lite till nästa måndag, haha!

Vi fick väldigt (höhö) fina armband också. Frälsarkrans kallas de visst. Varje kula på armbandet står för något, och nästa gång ska vi prata om de RÖDA kulorna, kääääärlek. ÅH, så häääärligt. :b

Nu ska jag sova hade jag tänkt. Är för en gångs skull rätt trött.
Ha det bra!
Elin

Bilder! :D

Haha, jag SUGER verkligen på basket. Men Måns är ÄNNU sämre, för jag slog honom med 1 poäng! ;) Muhaha!
Nä, i vilket fall som helst så skulle jag ju visa bilder från tävlingen. Blev inte så många bra, men här kommer några stycken! :)


Jag & Karro precis innan.

Prisutdelning!

Lycklig efter två rosetter! :) (piggy påminner lite om en ko på detta kortet ;b)


That was it!
Ha det bra!
Elin

Resultat dressyrtävling 14 september

Hejhej! :)
Väldigt länge sedan jag bloggade nu, bloggade ju tidigt igår. :)
Piggy har haft en svacka nu denna veckan, träningen gick inte alls bra, och finliret i fredags gick rent ut sagt åt h-----e. Men, Piggy va faktiskt riktigt pigg och framåt idag, och det gick faktiskt helt okej. Hon va lite okoncentrerad i LC:n, så där fick vi 64,83 i procent och placerade oss som fyra, men det gick mycket, mycket bättre i LB:n där vi (och två ekipage till, haha) blev 2:a. :) Riktigt kul! Speciellt eftersom det har gått så dåligt nu. Men det allra roligaste avr att min kompis Alexandra vann båda klasserna, trots att det avr första gången hon tävlade dressyr med sin häst. GRATTIS ALEX! :)<3
Visar bilder sen när vi laddat in dem! :)

Nu ska jag ut och spela basket med Måns. :
Ha det bra!
Elin

Disney-dax

Hejhej! :)
Jag mår faktiskt riktigt bra
idag, känner mig pigg och utvilad. :) Nu har jag städat mitt rum så nu tänkte jag ta mig en välförtjänt film-paus, haha! :) Anton har visst plockat fram några filmer och så ska jag välja bland dem. Jag vill se Disney-film! :)
Sen ska jag till stallet och förbereda inför imorgon. Duscha Piggy (man kan inte komma till en dressyrtävling med gul häst), putsa sadel och träns, plocka fram grejer till imorgon och allt sånt där. Brukar vara rätt kul faktiskt. Min kompis ska också tävla imorgon så hon ska också fixa och dona. Det är bra, så kan vi vara lite sociala samtidigt, haha! :) Hon ska hjälpa mig att knoppa Piggys man också!



Ha det bra!
Elin

Dålig tajmiiing!

Hejhej!
Blir lite sista minuten det här
, 6 minuter till klockan slår över till lördag. (: Kom precis hem, har varit ute med en kompis.
Var ju i stallet innan idag, skulle köra sista finputsningen nu inför dressyrtävlingen på söndag, men det gick verkligen SKIT! Piggy va seg, trött och jätteloj så det känns inte alls bra. Väldigt dålig tajming alltså.
Förra gången vi skulle tävla blev det ju inte heller bra, då fick Piggy ett hål på sin hornhinna så vi inte kunde vara med. Den här gången kan vi ju vara med, men jag känner på mig att det inte kommer gå särskilt bra och det är nästan värre! Menmen, jag har gett henne lite mer havre och så nu, så hon får lite mer energi. Jag tror det kan ha att göra med att hon fäller också, vi får väl hoppas på det.


Lilla gumman.


Nu ska jag se på TV, eller sova, får se vilket. Fast först ska jag äta godis, haha!

Ha det bra!
Elin

Skitsnack,.

Hej!
Idag har jag varit på dåligt humör,
det har varit riktigt kasst med kompisarna ett tag nu och idag rann det liksom över. Så jag har inte mycket mer att säga just nu. Pallar liksom inte riktigt känner jag.

Ha det bra!
Elin

Skolfoto-katastrof

Hejhej! :)
Har precis ätit,
panpizza på menyn. Riktigt gott! :)
Hade ju som sagt skolfoto idag, och fy ... vad jag blev missnöjd med mitt enskilda kort. Jag blänker i hela pannan (trots puder precis innan) och min hals ser helt ihoptryckt ut. Hoppas verkligen att klassfotot blev något bättre. Fick iofs. dels stå upp (ville sitta) och stå med den vänstra sidan mot kameran (min fula sida) men hoppas det blev bra ändå.

Nä, nu ska jag se Idol tror jag. Se på alla idioter. :) Haha!
Ha det bra!
Elin

Skolfoto

Hejhej!
Nu har det visst uppdaterats dåligt
(soooooooorry Ellinor!), men jag har inte haft tid. (a) Eller jo, okej, det har jag haft. Men jag har inte haft så mycket att blogga om.
Imorgon har vi skolfoto, och jag är sjukt nervös. Halva Helsingborg kommer ju se bilden! Jaja, vi får väl bara hoppas på det bästa helt enkelt. :) Kör väldigt enkelt med tight tröja, jeans och antagligen hästsvans (får väl se vilket humör håret är på imorgon).
Tränade med Piggy för Johanna idag, gick sådär. Stärkte väl inte mitt självförtroende inför söndag precis.. känner att jag har lite press på mig också i.o.m att det gick väldigt bra förra gången (1:a i första klassen, 3:a i andra). Så ja, jag har en del fjärilar i magen.


Irish Playgirl! Biiig love till den hästen alltså.


Nu ska jag sova, annars kommer jag inte upp i tid imorgon.

Ha det bra!
Elin


Emo

Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Testa hur emo du är i testportalens emo test!



Detta var väldigt lugnande kan jag säga, då jag inte är särskilt förtjust i svartklädda, deppiga punk-typer. Hela skolan kryllar av dem! Huh!

Ha det bra!
Elin

Du täcka åååål!

Haha, denna var ju faktiskt lite rolig
. Lite halvknäpp sådär. Men ändå! ;)



Ha det bra!
Elin

Trevligt folk

Hejhej! :)
Kom precis hem, varit ute några timmar med ltie trevligt folk, bla. Jonna, Cassandra, Carro och Måns. Och några andra som vi träffa på. :)
Nu hade jag tänkt att det ska logga in lite kul personer på msn, så jag kan fördriva tiden med det. Annars får jag väl gå och lägga mig, inget bra på TV. Tydligen var det någon sorts danstävling innan, och det gick visst inte så bra för Sverige? Fast det är väl som vanligt då. Vi segertipapr oss själva varje år, men inte sjutton vinner vi för det! ;)
Nu ska jag läsa bloggar, och se om det logagr in någon på msn då. :) Tänkte bara höra av mig.

Ha det bra!
Elin

och till cornelia: när jag skrev det inlägget, var min concealer för mörk. nu däremot är den nästan för ljus. ;)

Dressyrprogram

Hejsan!
Har inget speciellt att berätta
just nu. Inte hänt så mycket idag. Först skola, fick faktiskt riktigt mycket gjort. Jag jobbade nonstop i över en timme, duuuktigt! :) Sedan blev det stan och fika på Waynes med Moa, Jonna och Louise. Riktigt mysigt. Däremot vet jag numera att jag INTE gillar kaffe. Haha!

Sedan var det raka vägen till stallet. Blev dressyr eftersom det bara är lite mer än en vecka kvar till dressyrtävlingen. Red igenom båda dressyrprogrammen, men Piggy var lite ostadig och "platt" när jag red LC:n så det blev sådär. Men i LB:n blev hon stadigare så det gick super! :)
Såhär kan ett dressyrprogram se ut:



Lätt att komma ihåg? ;)
(update: men gud vad litet det blev nu då. :( jaja, ni kanske kan se ungefär hur mycket det är iaf?)

Ha det bra!
Elin

Knäpp restaurang..



Hade ni vågat sitta där? Jag är inte riiiiiktigt säker på den saken alltså. ;)

Ha det bra!
Elin

Skola

Sitter i skolan nu, riktigt tråkigt. Har läst hela förmiddagen (eller nja, den tiden jag inte satt och snacka med Jonna och Moa då), måste läsa ut den där förbannade Oliver Twist-boken! Men nu bestämde jag mig för att jag skulle jobba riktigt bra på NO:n så får väl sluta blogga och börja jobba helt enkelt. Skulle bara checka läget på bloggen, adios!


Grymt snygga skor från Forever 21, sparade bland mina skolfiler. (a)


Ha det bra!
Elin

Gååårdagens outfit

Såhär såg jag ut igår. Klassiskt och typ .. kvinnligt? Men sånt gillar jag. ;)




"Kofta": H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: DinSko



Ha det bra!
Elin


Mediakonfirmation!

Vet ni vad jag glömde säga igår?! Låg minsann ett litet kuvert adresserat till mig igår, och där låg svaret att jag kom in på media-konfirmationen! :D Jag är superglad just nu.
Jag är väl egentligen inte jätteintresserad av det här med Gud och religioner osv. men jag tycker att det hör till att konfirmera sig och då jag inte är så intresserad av att bara sitta och analysera livet verkar ju det här med "media-inriktning" passa mycket bättre, då jag gillar foto, text, drama m.m. Så det ska nog bli bra! Fick reda på att det är tre supergulliga tjejer från paralellklassen som också ska gå på samma som jag, så det blir kul! :) Men hoppas på nytt trevligt folk också såklart. ;)

Ha det bra!
Elin

Almah!

Jag får verkligen inspiration från den där tjejen alltså! :) Dock inte från hennes nutida stil, utan snarare den hon hade på sin gamla blogg. Kolla bara detta, hur snyggt får det bli alltså?



Egentligen inget speciellt, men på henne blir allt coolt. Haha!

Ha det bra!
Elin

Dejting :)

Hejhej! :)
Idag har varit en helt okej dag.
Jag har föresten köpt ett solpuderm, som jag visar bild på någon annan dag. Före och efter you know. ;) Nej, nu ska jag dejta sängen! :)

Ha det bra!
Elin

RSS 2.0