Borrby

Hejhej!
Har varit en lång idag idag,
har varit i Borrby för att sätta blommor på min gammelmormors grav. Gick upp vid 9 tror jag, och var inte hemma förrän vid 7. Det SNÖAR i Borrby, det var helt vitt på marken. :O Kallt som fasiken var det också. Nu är det snart vinter på allvar. Åh, jag får ångest bara jag tänker på det. Vill ha sommar året om!

Sen åkte vi till stallet. Eftersom det var så sent och mörkt blev det bara en liten promenad runt stallet. Det är stora dressyrtävlingar på anläggningen nu, så Piggy hade många hästar och människor att titta på, haha! :) Och så kan ja inte rida i ridhuset, eftersom det är upptaget av tävlingarna. Buhu! :( Måste ju träna inför tävlingen!
Jag ska stå funktionär imorgon, mellan 8 och 1. Sen rider jag efter det, ska nog rida ut med Josefin. Blir sista gången i så fall, de ska flytta ut till sin gård imorgon. Kommer sakna henne enormt! :') Alltid lika glad!

Ha det bra!
Elin

BÄSTA LOTTEN!

Hejhej!
Är på himla bra humör
idag, trevligt! ;)
Först fika med Emmie på stan idag, satt och snackade hur länge som helst. Tack för idag! :)
Sedan åkte vi till stallet. Tänkte egentligen rida ut i skogen, men det blev de för mörkt för, så red på ridbanan istället. Gick SUPER! :D Piggy var jätteföljsam, mjuk och arbetsvillig. Idag kände jag verkligen att jag har världens bästa häst! :)

Hittade lite bilder här på den andra datan, som ni skulle kunna få se:



Ha det bra!
Elin

Fika med Emmie

Hejhej!
Träningen gick sådär
, kände mig väl inte riktigt som ett LA-ekipage, men vad gör väl det? :) Har ju några dagar på mig att träna. Har lagt upp en träningsschema t.o.m. :)

Imorgon blir det fika på stan med en tjejkompis, Emmie heter hon. Har lär känna henne genom konfan. Trevlig tjej! :)

Nu måste jag stänga. :/
Ha det bra!
Elin

Filmtime!

Hej!
Känns som att det är söndag idag
.. bara för att det är lov. Borde väl plugga lite kanske, men jag orkar faktiskt inte. Lov ska va lov! :D
Ska träna för Johanna kl. 4, så jag har en stund på mig nu att bara slappa. Tror jag ska se film, får se vilken det blir.
Ska träna på LA-programmet med Lotten idag. Pratade med Johanna igår och hon tyckte att jag skulle rida både LB och LA på tävlingen, så anmälde mig till det med. Fasiken vad jag är nervös! Varken jag eller Lotten har startat LA innan, så vi får väl se hur det går! ;) Men det är iaf. på hemmaplan så jag behöver inte skämma ut mig inför hela världen, om det skulle gå skit. Haha!

Bloggar nog ikväll igen!
Ha det bra!
Elin

Elin Jeppsson!

Hej! :)
Minns ni den där träningsdagen
för Elin Jeppsson som jag vann för längesedan? Den inföll just idag! :)
Jag åkte dock inte dit med häst, i.o.m. att Piggy precis har satts igång efter vilan + att vi inte var säkra på om vi skulle få tillbaka bilen från lagningen efter krocken. Men iaf. så åkte jag, mamma och Anton dit ändå, tänkte att det kunde va kul att se hur hon instruerar och så.



Först skulle vi då åka dit, vilket skulle ta ungefär en timme. Men vi irrade runt i säkert en halvtimme innan vi hamnade rätt. Ja, så kan det gå! ;)
Men så kom vi dit till slut, och väl där fick vi träffa Elin och de andra som skulle träna. Sedan sattes träningarna igång, och efter det fick vi fika. Egentligen skulle vi få kolla runt på hennes gård också, men det verkade det visst inte bli något av? Och ja, sen var det dags att åka hem.. Helt okej dag, trots att jag nästan frös häcken av mig! :P

Men vi åkte då inte hem! ;) Vi åkte och åt på Max och sedan gick vi runt lite på Center Syd, där jag hittade en ny, kul butik; New Yorker! Riktigt mycket billiga kläder! :) Där blir det återbesök.

Sedan åkte vi en sväng till stallet också, Piggy fick vila idag, men vi måste ju mocka och så ändå. Jag tränade lite natural horsemanship med Piggy i ridhuset (alltså att få henne att lyssna på mig även när jag bara står på marken), och hon var så duktig så. Älsklingen!
Föresten så ska jag tävla LA:1 på dressyrtävlingen nu den 9:e. HJÄLP!

Nu ska jag sova!
Ha det bra!
Elin

w302i !

Jag är SKITGLAD :D Fick 500kr av pappa igår, så nu har jag råd med mobilen jag vill ha, Sony Ericssons w302i! Bara kolla på den.. jag smäller av..



Ha det bra!
Elin

Ekebo-outfit!

Helt okej kväll på Ekebo igår, dock itne lika kul som vanligt, tyvärr. Men det kommer fler gånger! :)




Tunika: Lindex
Kjol: Kusin!
+ högklackade skor!


Ha det bra!
Elin

Ekebo ikväll!

Hejhej!
Blev lite konstigt här
innan idag, det verkade först skita sig med Ekebo, iom. att jag inte kunde få skjuts hem av mina kompisar, men det löste sig sen. Åker dit med Karro igen istället! Blir nog kul! Jag ska försöka fota outfiten sen, så ni får se! :)

Bild sen förra Ekebo, haha, man ser bara mitt krullhår, mitt ibland alla de vita! Ganska långt ner till höger:


Ha det bra!
Elin

Shooopping!

Idag har följande inhandlats;

 Jeans, H&M, 198kr

 Blus, Lindex, 349kr

 Foundation, Rimmel, 15kr. Mot rynkor men what the heck, 15 spänn! Den är bra också! ;)

Ha det bra!
Elin

Haha, Moa-power!

moanordin säger:
då kan jag ta att meddela att du skulle behöva fukta din humor en aning innan den spricker av torrhet

jag dör.

Ha det bra!
Elin


Shopping!

Hejhej!
Trevlig dag idag,
spenderades med Moa, Sofia och HippHipp! :) Väldans trevligt, jao!
Imorgon blir det först skola, sedan shopping med mamma. Behöver nya jeans (alltid samma på alla outfits, haha), och så kanske någon ny topp till Ekebo. :)

Kanske något sånt här (den gula)?


bild från google.


Ha det bra!
Elin

föresten; jag fick tillbaka min bok i svenskan idag.. MVG! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! :D

Hästen <3

Hejhej!
Blir jättesnabbt det här
, ska vara i säng om en minut, haha! ;)
Inte hänt så mkt idag.. först skola (såg på fransk film, det gick.. sådär) och sedan stallet. Red ut en liten runda i skogen, mysigt. Jag älskar min häst!
Tränade med henne igår, gick faktiskt rätt bra. Blev själv på träningen (brukar träna med en annan tjej också) så jag fick rida igenom LB:0an som jag ska tävla snart. 9 november närmare bestämt!


Irish Playgirl.


NU ska jag sova!
Ha det bra!
Elin

Gårdagens (halva) outfit

Såhär såg jag ut i skolan igår. Bilderna blev inte bättre, glömde kolla på dem innan jag stängde av kameran och stressade iväg, haha! :)
Idag hade vi prov i skolan, det var sjukt tråkigt. 2 timmar och 40 minuters SO-prov är inte min favorit. Men, får väl hoppas det gick bra! :)

Likadana bilder? Nejdå!

Linne: H&M
Sjal: Mamma
Jacka: Kusin (hela släkten här, ja)
(fint ritade) Vantar: Paint. Original: Lindex
Jeans: Gina Tricot

+ skor från Matz skor


Ha det bra!
Elin

Dataförbud

I lördags var jag inte snäll, då lydde jag inte mamma och pappa. Så det blev dataförbud igår, men nu ÄR JAG BACK ON TRACK. Haha!
Hade faktiskt fotat en dagens idag, men glömde lägga in. Typiskt mig! :/
Ja, detta får tyvärr bli den enda uppdateringen idag, tråkigt nog. Jag måste sova, SO-prov imorgon. Amerikanska revolutionen, franska revolutionen, industriella revolutionen och upptäckartiden. Allt på samma prov. Känner mig sååååååååååå pepp! :) Eller inte.

Ha det bra!
Elin

Moa Nordin!

Nämen, nu har minsann Moa <3 också gått och skaffat blogg, läs den här:

www.moanordin.blogg.se


Den kan ni ju läsa istället för min, nu när jag är så sjukt oinspirerad. ;/ Inte ett skit att skriva om!
Jag öppnade för första gången en konservburk idag, det gick sådär. Jag skar mig!

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Tömkörning

Vi tömkörde Piggy för en tränare idag, Erika heter hon. Piggy har aldrig blivit tömkörd förut så Erika tränar henne såhär i början och sen ska hon lära mig. Ska bli jättekul att kunna själv sen! :)
I alla fall så gick det jättebra! Det är roligt att kunna se när Piggy jobbar, för det mesta sitter jag ju bara ovanpå, så jag ser ju henne aldrig på riktigt. Jag hoppas att detta kommer stärka hennes kropp ordentligt nu = orkar mer jobb = blir bättre = tävlar högre klasser! :D
Föresten så är det ju snart dressyrtävling igen, den 9:e november för att vara exakt. Ska definitivt tävla LB:n, men LA:n är jag lite osäker på. Min tränare tyckte att jag skulle prova den också, men vi får väl se. Där finns en del svårigheter som skänkelvikning, förvänd galopp och ryggning. Ja, så som sagt, vi får se! ;)



Nu ska jag se på TV!
Ha det bra!
Elin

Sofia Davidsson !

Tjenare tjenare!
Sitter här och ska hjälpa min kompis
Sofia med hennes blogg nu, sen hur det blir är en helt annan sak. Ska nog passa på att göra en ny design till mig själv också! :) Den blåa börjar kännas lite tradig faktiskt.
Kolla in hennes blogg: http://www.sofiadaavidsson.blogg.se/

Kollade precis på Robins. Klockrent program alltså! :) Dolph var ju trist as hell, men Robin skötte det bra. SYnd att inte FIlippa Bark var med bara. Nä, nogsnackat. Nu ska här designas! :)



Ha det bra!
Elin

Kvarsittning

Tjenare moss!
Nu har det visst blivit lite glest med uppdateringarna.
Tänkte ju faktiskt blogga igår, men det blidde liksom inte av.
Idag satt jag kvar i skolan till tjugo i fem. Faktiskt ganska så skönt! Fick jättemycket gjort, i och med att jag satt ensam. Ensam i det stora, stora klassrummet, haha. Nä, men anledningen till att jag satt kvar var att jag hade så mycket tid att sitta av, eftersom jag alltid kommer försent på morgonen. Av någon mystisk anledning. (A) Jag är inte alls morgontrött, nejdå. Och jag missar aldrig bussenb, nejdå.

Nu måste jag sova, har fått stränga tillsägelser att jag måste sova klockan 10 hela denna veckan. :/ Det suger!
Nu blev det ett sånt där tråkigt inlägg, menmen. Kan inte hjälpas. Ska försöka fixa en outfit imorgon.
Ha det bra!
Elin

Happyface!

Idag har jag inte ett enda intressant skit att säga, förutom att mina redovisningar i skolan gick bra idag, så istället får ni se tre bilder som gör mig glad.



www.bjorkstedt.com


Ha det bra
Elin

Fängelsepräst

Hejhej!
Var ju på konfa-träff innan idag,
riktigt intressant den här gången. Vi fick träffa en man som jobbar som fängelsepräst. Han åker runt på olika fängelser och häkten och fungerar som kurator för fångarna.
Jag kan ju inte säga annat än att han antagligen tyckte att jag var jobbig. Jag har ganska starka åsikter om det mesta och det här var inget undantag. Jag är av den åsikten att jag tycker att har man begått ett brott ska man straffas för det, och det ordentligt. Sveriges fängesler är alldeles för slappa, fram för det gamla hederliga vatten och bröd!



Men i alla fall så stod jag ju för detta, och när han frågade vilka som var för dödstraff var jag den första uppe med handen. Han höll ju inte direkt med mig i det jag sa, men det skiter jag i. Jag tycker vad jag tycker och that's it. Fast jag får väl passa mig lite  med vad jag säger så jag inte blir nekad en konfirmation! Uuupps!

Ha det bra!
Elin

Isadora Power Mascara

Hejhej!
Sitter i skolan nu,
borde egentligen plugga som en dåre. Men jag orkar inte riktigt känner jag. Men får väl sätta igång nu, jag ska redovisa både franska, svenska och engelska imorgon. Typiskt mig att klämma in allt på samma dag!

Öppnade en ny mascara igår, Isadora Power macara Dramatically Volumizing. Fick den av mamma får jättelängesedan men så hade jag redan flera andra så tyckte jag det var bättre att spara den. Men i alla fall så öppnade jag den igår, och den är SKITBRA! Mina fransar blir faktiskt ganska långa, och det är riktigt bra för  att vara jag. Mina ögonfransar är i stort sett bara små ljusa fjun. Köp den!

Nu har vi samling!
Ha det bra!
Elin






















Pretty Woman

Ni ser väl på Pretty Woman som går på femman just nu? Jag smet bara ifrån nu lite snabbt för att blogga lite. Älskar den filmen! Har sett den hur många gånger som helst. Haha!



Ekebo var riktigt kul igår! Gjorde vid mig hos Karro och sedan åkte vi dit och träffade Essie, sedan träffade vi Frida och Nikki också. Mycket lyckad kväll! :D Next time: 25 oktober!

Ha det bra!
Elin

Väla

Hej svej! (:
Är på riktigt bra humör
idag också, haha. Har varit skitpepp nu flera dagar i rad. :)
Tog bussen till Väla direkt efter skolan (vi slutade redan tjugo över ett!) och så träffade jag Karro där. Var ju meningen att vi skulle handla kläder till imorgon, men det gick väl sådär. Karro köpte hårfärg och jag köpte en svart klänning. Skulle ju vara vitt! Haha. Nej, men den är verkligen JÄTTEFIN! Inga bilder på den dock. Kommer väl så småningom! :)
Karro håller på och färgar håret nu, eller bleker rättare sagt. Det går sådär, hon är orangehårig! :) Bra där Karro! Men ska hjälpa henne med det imorgon.

Köpte ett täckstift från Isadora också, ska få fungera som både concealer och läppstift minsann! 70:-


Ha det bra!
Elin

Louises dag!

Hejhej!
Glömde visst bort att blogga igår
, hoppsan. Känns ändå rätt bra, att jag inte tänker på den konstant. Ett tag gjorde jag det, bloggade typ 8 gånger per dag. Det är sjukt.
Idag stack Louise och jag hem till mig, trevligt trevligt! Först fika och sen flumm vid datan. Föresten så fyllde Lojsan år igår! GRATTIS GRATTIS GRATTIS till henne! :) Fjortis nu ju!



Annars har det inte hänt så mycket idag, blev inget stall eller så, Anton red henne idag. Gick tydligen rätt fort, haha! Ska träna för en ny tränare imorgon. Piggy har ju vilat och så nu i och med hennes infektion, men om vi tar det lugnt imorgon ska det nog gå bra! :)
Imorgon blir det Väla med Karro! :) Ekebo på lördag och något ska man ju ha på sig, haha! :) Vitt ska det visst vara också, UV-party.

Nu ska jag nog sova tror jag, gaaaaanska trött alltså.
Ha det bra!
Elin

Stackars öga

Hejsan!
Blev lite sent i stallet idag
, fick köra upp till Djursjukhuset med Piggy. När vi kom till stallet idag var hennes högra öga helt igenbommat och det vänstra lite småsvullet. Så det blev att tvätta ur det och sedan se om någon kunde köra oss till veterinären. I maj hade Piggy ett hål på sin hornhinna, och det började på samma sätt. Att hennes öga blev helt svullet och så. Och då blev det en långdragen historia med medicin i 10 dagar, inte gå ut och allt sånt där. Därför är vi alltid lite extra försiktiga med hennes ögon nu.
I alla fall så fick vi skjuts av en kompis mamma till djursjukhuset, första gången vi har lastat Piggy på över ett år. Gick riktigt bra, hon var så duktig så! Och SÅKLART var det inget fel när vi kom till veterinären, då hade ögat öppnat upp sig nästan till normalt, så det var nästan lite pinsamt att komma dit med en frisk häst. Men, bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite!



Nu ska jag sova, godnatt!
Ha det bra!
Elin

Snygga stövlar

Hejhej!
Blir en snabb här,
borde egentligen lagt mig för en stund sedan.
Köpte ju för ett tag sedan ett par skinnstövlar, utan klack. Men är ju sugen på ett par MED klack också, så kikade runt lite på internet. Snygga modeller:

DS_229103_A.tif Din Sko, 799kr
 Skopunkten, 399kr
 Skopunkten, 349kr

Ha det bra!
Elin

Randig pålle

Invigde nya klippmaskinen idag, första gången jag klipper en häst helt själv! :) Piggy var inte helt överförtjust i att bli klippt vid huvudet, men med lite mutning gick det ganska bra det med. Lite hack i manen och lite ojämn linje är sånt man får stå ut med liksom! Haha! Lite ränder med för den delen, inte helt lätt att klippa (eller raka gör man ju egentligen) utan att lämna lite ränder efter sig. Bara blev så! Men bara lite. ;)

Nä, nu måste jag sova. Har ju en del sömn att ta igen (A)
Ha det bra!
Elin


I'm hoooooome!

Hej! :D Jag är hemma igen. Är på reeedigt bra humör! Fråga mig inte varför, bara är det.
Lördagen började kasst, gick upp alldeles för sent och fick packa i panik. Sedan när jag och pappa var på väg till Arild blir vi PÅKÖRDA av en annan bil. Var inte så hög hastighet på bilen, men tillräckligt för att jag skulle bli chockad och skaka ett par timmar. Men det blev inga allvarliga skador på någon, så det var ju tur i oturen! :)


Tha gang!



Lägret var jättemysigt, trevligt folk och snälla ledare. Fullt upp hela tiden, lite väl lite fritid kanske, men faktiskt riktigt roligt. Det absolut bästa var när vi fick träffa en journalist (media-konformation liksom) som vi kunde ställa frågor och få tips av! Riktigt nyttigt, eftersom jag vill utbilda mig till journalist efter skolan. :)

Skriver mer strax, men vill inte ha alltför långa inlägg. Haha!
Ha det bra!
Elin


Konfaläger!

Hejhej!
Idag har det varit en väldigt vanlig dag
. Skola, stallet, data. :) Haha! Fast jag var ju iofs och klippte mig också. Ingen större skillnad, lite kortare, lite tunnare. Men inget mer. Känns bra så! :)
Har varit lite tjafs i skolan i vårt tjejgäng, men det känns som att det mesta har retts upp även om det aldrig kommer bli som innan. Men det gör inget, jag klarar mig! :) Även om det såklart är tråkigt att det blev som det blev.



Imorgon är det konfaläger och jag ska vara i Arild redan kl 10. Så det blir tidigt för mig imorgon! :(
Menmen, tänkte bara meddela mig eftersom ni antaglgien inte kommer höra av mig förrän på söndag. Då ska vi föresten klippa min häst, får väl se hur randig hon blir, haha. Inte helt lätt med de där rakapparaterna. ;)

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Klippa mig!

Föresten så ska jag klippa mig imorgon! Toppa och tunna ut "luggen" lite. Kan ju ite göra så mycket med mitt hår, det är ju som det är. KRULLEKRULL!

Snyggt:
  


Ha det bra!
Elin

ps. bilder från google.

Tråkig dag!

Hej!
Har verkligen inget alls att berätta om idag
. Helt vanlig dag, skola och sen stallet. Och sedan datan då. som alltid. Ska fortsätta på den där förbannade svenskan: ar jättekul i början när jag hade gott om tid, nu är jag under press och då är det liksom inte lika kul längre. Menmen.

Veterinären var och tog blodprov på Piggy igår, och idag fick vi tillbaka analysen. Piggy är sjuk! :( Eller inte riktigt sjuk, men hon har en infektion, så hon får bara skrittas nu på en hel vecka. Och det suger! Speciellt eftersom jag antagligen inte kan åka på den där träningsdagen för Elin Jepsson som jag vann. :'( Stackars Lott.


Min väldigt rena häst! <3


Se där, nu blev det ett inlägg ändå! :) Nu ska jag jobba lite svenska, sedan ska jag sova.
Ha det bra!
Elin

Idol 2008

Alice. Foto: TV4


Här har vi min favorit i Idol, Alice Svensson. Så himla gullig tjej, med underbar röst! :)
Vem är er favorit?

Ha det bra!
Elin

RSS 2.0