Godnatt? Glöm det ;D

Haha, som vanligt kan jag inte gå och lägga mig när jag ska. Skrev ju godnatt i det förra inlägget, men så blev det visst inte. :)

Var på Väla innan idag och tittade på skolavslutningsklänning, och jag hittade min drömklänning. Alldeles underbar! Fast ni får inte så någon bild. Än. ;)
När jag skulle prova den var jag så rädd att den inte skulle passa så jag var tvungen att ta ett djupt andetag innan jag lyckades övertala mig själv att dra den över huvudet. ;) Haha.

I alla fall så brydde jag mig inte ens om att gå in på GIna Tricot och leta efter klänning där. Det är så tråkigt när alla har samma klänning på sig. Men när man ser den här bilden ångrar jag mig nästan lite att jag inte tog en tripp in där. Är den inte söööt? :) Jag älskar att handla underkläder.


Gina Tricot, 99kr


NU ska jag lägga mig. Tror jag.

Ha det bra!
Elin

Three Of A Kind..

Hej igen :)
Jag har missat det mesta av filmen nu, har suttit och läst bloggar istället. Jag har missat en hel del om vi säger så. Speciellt min favoritblogg (http://www.threeofakind.blogg.se/) har jag hamnat efter i, eftersom de uppdaterar så ofta.

Så om inte jag hinner titta in så ofta, får väl helt enkelt ni andra göra det. Anledningen? Kolla bara in den här bilden:



+ en massa mysig läsning och bra uppdatering.

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Ellinor..

Hejhej :)

Länge sedan jag bloggade nu, det blir liksom inte av. Men nu har jag ju fått höra att jag har lite stammisläsare från skolan, bla. en söt tjej vid namn Ellinor. Så tack Elli, du fick mig att börja blogga igen. ;)

Har hänt en del grejer sen sist, här kommer en snabbis.

Min häst är friskförklarad :D älsklingen!

- Jag klarade MVG på ett matteprov i skolan, och jag blev därmed den tredje personen på hela skolan som fick det (de andra två är min kompis Johanna och Ellinor (haha, vad jag tjatar om Ellinor ;D )) :D ! Ni anar inte hur glad jag blev, jag stod och hoppade upp och ner innan jag fullkomligt slängde mig runt min lärare, som blev rätt förvånad. ;)

- Jag har köpt skolavslutningskläder, men jag tänker inte visa vad det är förrän jag har haft det på mig. Det ska ju bli en överraskning ;D Men jag kan lova att jag är nöjd. Okej jag kunde inte hålla mig.. klänningen är röd med brodyr och skorna har lite ballerinastuk. :) Jag är så nöjd!

- Jag var på Ekebo med tjejerna, och så kul har jag verkligen inte haft på länge. Det var helt sjukt kul! :) Tack tjejer!

Nu kommer jag inte på så mycket mer, och dessutom ska jag fortsätta kolla på filmen på TV4 nu, "Tillbaka till kärleken", men jag bloggar sen. :)




Ha det bra!
Elin

TipsTipsTips!

Min käre, väldigt yra, vän Cornelia har skaffat blogg, läs den här:

www.corneliiiaa.blogg.se



Annars kan ni ju läsa någon av de här;
www.essies.blogg.se , www.nikkisfoto.blogg.se , www.threeofakind.blogg.se , www.almah.devote.se , www.matildan.devote.se , www.stinalee.se



Ha det bra!
Elin


Jag är duuuuuktig!

Tjenatjena! :)
Är på skitbra humör idag, vet inte varför men det är jag i alla fall. :) Vi håller på och rensar och storstädar, men just nu har jag rast, som jag har valt ut helt själv. ;) Antar att mamma inte tycker lika mycket om min rast som jag gör. :D

Vet ni vad jag gjorde innan idag? Jag cyklade, jadå ni hörde rätt, CYKLADE till stallet. Duktigt va? :) Och det är ändå hyfsat långt.
Häromdagen gick jag hem från stallet, för jag var sur på mamma. Då gick jag med mobilen i örat och pratade med mig själv, för att jag var rädd att någon skulle anfalla mig annars. Skulle ju gå igenom ett av de mer läskiga kvarteren här i Helsingborg.

Det var så skönt att gå runt och pyssla i stallet helt själv, och sedan åka hem när jag ville. Och jag hade inte så jobbiga arbetsuppgifter heller; rida, borsta, mocka lite grann, sätta mat och ge medicin (ja, hon går fortfarande på medicin, men veterinären kommer imorgon så vi får se vad som händer).

Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan får jag väl fixa lite med bilderna som ska till Helsingborgs ridskola. Jag fotade deras hästar häromdagen, och jag tänkte skicka in dem till deras hemsida.
Smakprov:
    

Vad tycker ni om dem? :)

Ha det bra!
Elin




Snabb 1månaders-uppdatering

Här kommer en uppdatering över vad som har hänt under (nästan) en månad av mitt liv.
Klickbara bilder.


Jag och hästen har hoppat en terrängbana som sattes upp utanför stallet (dock nertagen nu igen:( )



Min häst har gått och blivit sjuk, och behövde medicin fyra gånger om dagen, så då sket sig både Bahnhof och Ekebo. :( Stackars älsklingsPiggy. Nästan frisk nu dock. :)

Köpt två fina linnen + skor. Bilder på skorna kommer sedan, när jag fotat. :)
Köpte ett linne till, ett likadant fast ljusrosa, men glömde fota ;).


Osminkad på bild.


Varit på Sundspärlan. Det var tonårsfest på Sundspärlan, så gick dit med Essie<3. Rätt lite folk, men eftersom det var folk från stan kände jag en del. :) Alltid kul. Såg ut som på Ekebo för ett tag sedan.

Jossan har fyllt fjortis! :) Vilket firades med bowling med mina favorittjejer. :) Jossan, Corre, Essie, Frida, Nikki, Alexandra, Karro, Josefin och Ellinor.

 
Cornelia med sin bowlingsko i storlek 50. :)


Har fixat en hel del på mitt rum, nu finns det både ett spegelbord, ny byrå, en fin stol och fina detaljer. Lite kvar, men sedan ska ni få se mitt rum! :D

Bästa beskedet på länge har kommit. Vet ni vad som händer den 10:e juni (som förövrigt är dagen efter skolavslutningen.)?!?! :) TANDSTÄLLNINGEN SKA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAV! :) Jag är så glad, så glad, så glad. :) Började böla hos tandläkaren så glad jag blev, haha. Lite pinsamt sådär. ;)

Det är möjligt jag fyller på sen, men just nu kommer jag inte på något mer. Jag är helt trött i hela huvudet! ;)

Ha det bra!
Elin




TADAAAAAAAAAAAAAAAAA!

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! I'm back! :)

Nu är det slut på min kompis Essies (
www.essies.blogg.se) väntan. Ni anar inte hur mycket hon har tjatat på mig i skolan att jag måste sätta igång och blogga igen. :) Hon är så gullig.

Det blev visst en lite längre paus än jag hade tänkt mig, men jag tro det behövdes. Denna veckan hade jag 2 muntliga redovsiningar, två prov och en inlämning av ett arbete. Kul!
Jag lovar ingen jätteuppryckning på bloggningsfronten, eftersom det snart är skola igen, men jag kan ju försöka iaf. :)

Det kommer snart en snabb-uppdatering. Håll koll! ;)

image413


Ha det bra!
Elin

RSS 2.0