Skit.

Allt är skit just nu = inget mer bloggande ikväll.

Idag med faktiskt.

Dagens:

    


Linne: H&M
Kofta: Cassels
Jeans: Gina Tricot
Armband: Present från Cornelia
Stövlar: Skopunkten
Nagellack: Isadora

Ha det bra!
Elin

New things.

Hej!
Har fått en del fina grejer av mamma de senaste dagarna;


Ett fint "ring"-halsband att ha till fest. Är det för mycket att ha till vardags? Tack mamma!


Vit skjorta som jag har tittat på länge, men inte köpt. Tack mamma :) Älskar vita skjortor.

 
En blank (ja, den är så blank att man kan spegla sig, det är därför man ser mig i den), rosa "modebok", ska bläddra i den nu när jag har lagt mig. Den verkar bra! :) Fick den för att jag har namnsdag idag (heter Maria i mellannamn), säger hon iaf. Antar att det var ett svepskäl, haha. TACK :)

Nu ska jag sova, men förövrigt var jag väldigt länge i stallet idag och ändå var jag inte färdig när mamma kom för att hämta mig, haha. Oj.

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Klockrent. :)

Yes, där satt den! SO:n avklarad med betyget MVG. Skönt.
Redovisningen gick bra, jag pladdrade och pladdrade och pladdrade i vad som kändes som en evighet, och jag riktigt kände hur jag blev helt varm (brukar betyda röd) i hela ansiktet, men tydligen gjorde jag bra ifrån mig ändå eftersom jag enligt min lärare "var en klockren svart pist" (svart pist=MVG). Johanna var mellan röd och svart, så hon fick svart, men Cornelia och Frida ska komplettera för att få det. Så de andra var minsann riktigt duktiga. :)

Nästa projekt: franska. Ska redovisa på måndag, och jag har en HEL DEL kvar, om man säger så. Ska försöka göra färdigt nu innan jag har mitt personliga handledarsamtal(PH) så att min handledare kan rätta det innan jag lämnar in det hos franskaläraren.

Nu ska jag strax ha PH, måste plugga.


Svart pist betyder inte bara skidåkning.

Ha det bra!
Elin

Glädjetjut!

Ja, det var jag och mina kära vänner Johanna och Frida tvugna att utge. Ett högt härligt glädjtetjut, som svar på att so:n äntligen är färdig. Haha. :)  Nu är det bara en liten ynka pluttedel kvar - redovisningen. Som egentligen inte är en liten ynka pluttedel utan det som är det värsta, det läskiga, och det som ska ge oss vårt betyg. Fy bubblan. Jag hatar redovisningar, verkligen hatar.
Tycker det är extremt läskigt att stå inför hela klassen och prata, och imorgon ska vi dessutom få muntliga frågor  av vår so-lärare (som förövrigt var sjuk idag, hoppas hon är det imorgon också så vi hinner förbereda oss ordentligt), och tänk om man svarar fel? Eller inte svarar alls? Nä, jag vill inte tänka på det.

Hann inte med så mycket annat än plugget när vi var hos Johanna, fast lite prat inklämt då och då gick ju bra. Och det var lika trevligt som alltid, det går helt enkelt inte att ha tråkigt med de två. :) Hjärta på dem.
Vi ska förhoppningsvis hitta på något mysigt på söndag kväll, te+film+godis+popcorn-kväll hade vi tänkt oss. Får väl se om Johanna orkar efter att ha varit och tävlat hela dagen på lördagen, "stackaren" ska åka hemifrån vid halv 6 på morgonen, jippie! ;)

Åkte med Johanna och hennes mamma till stallet efter att vi var färdiga med plugget, där min mamma och bror var och fixade med Piggy. Så jag hjälpte Anton (bror) lite med ridningen och sedan åkte vi hem, så jag var alltså inte särskilt länge i stallet. Ibland är det också skönt.

image151 
Mitt drömtäcke. Ett sådant till Piggy = en lycklig Elin. :)

Nu måste jag kolla upp en grej innan redovisningen imorgon så,

Ha det bra!
Elin

ps. Såg föresten lite på det där programmet "Rent hus", något nytt program om städning (i extrema hushåll). Idag var det om en man, vars hus var så fullt av grejer att man blev glad om man hittade en plätt man kunde stå på utan att stampa på grejer. Ni fattar grejen.

Ja tack!

  
Ett sådant hade passat in i min garderob. Även om de kanske var lite överhypade förra sommaren tycker jag fortfarande att de är frukstansvärt fina! Och svart och silver är faktiskt sådana färger jag har på mig varje dag. :)
Finns på www.kyssjohanna.se  för 175kr i flera olika färger.

Hej!
Sitter i skolan nu, ska strax jobba SO. Jag och Frida ska hem till Johanna sedan för att slutföra so-arbetet och sedan antar jag att vi ska sjunga lite Singstar också (precis som alltid, haha). Jag älskar Singstar, även om det kanske inte låter så supervackert, haha.
Får se om jag kommer till stallet idag, annars tar mamma och Anton (min bror) hand om henne.
Bloggar ikväll!

Ha det bra!
Elin

GG

Helt allvarligt - såhär bra har aldrig Gossip Girl varit innan. Jag älskar det! :)
Men att Jenny bara är fjorton år känns inte helt trovärdigt tycker jag, hon är alltså lika gammal som jag. ;) Nu känner jag mig väääldigt liten och vääääldigt barnslig.

Funderar på om jag ska se House eller i Huvudet på Gynning sedan, det lutar mot House eftersom hon som spelar Blair i GG ska vara med i. Kan inte bestämma mig. ;)

Nä, nu ska jag se fortsättningen och äta fisksoppa (utan fisk i, haha).

Ha det bra!
Elin

OJOJOJOJ

Hej!
Idag har det minsann varit dåligt med uppdatering. Jag skyller det på skolan. Jag får inte skriva i skolan och sedan när jag kom hem från skolan var jag tvungen att sticka direkt till stallet och nu ska jag plugga igen. Johanna behöver SO:n ikväll. Shit, jag ligger risigt till. ;s

Tränade för Johanna (en annan Johanna, inte min kompis alltså) idag, gick betydligt bättre än vad det har gjort nu ett tag. Piggy tom. slappnade av idag, HURRA! :) Ställer nog upp i dressyren ändå, var ju lite tveksam innan. Haha! :)

Såhär fint matchad var min häst igår efter duschning. Med tofsar i manen och allt! :)

Tänkte visa upp de "kroppsgrejerna" jag använder. Övervägande Nivea såg jag nu, haha!

 Jag har ganska torr hårbotten och ibland kliar det jättemycket, men sedan jag började använda detta schampot har klådan helt försvunnit. Fantastiskt! :)
 Från vänster: Ansiktstvätt från Nivea Young, luktar gott och är jättedryg. SKITBRA!
Ansiktscreme från Nivea, riktigt mjuk, krämig konsistens så man får ha den på natten eftersom man blir så "fet" i hyn.
Ansiktscreme från Nivea Young, med "mattande" effekt som är jättebra under sminket. Älskar alla produkterna :)

 Brunutansol-tonad bodylotion från Nivea, som ger lite resultat för varje gång man smörjer in sig. Ganska så bra, men det tar några dagar innan man blir brunare.
Bodylotion från Nivea, skön "tjock" konsistens som är jättebra då jag har väldigt torr hud.


Nu börjar Gossip Girl strax.

Ha det bra!
Elin

Anna Phil

Hej!
Nu sitter jag (iklädd mysställ och ansiktsmask) och ser på Anna Phil, eller ja, just nu är det ju paus. Ska posta en dagens outfit senare, om jag hinner, men det gör jag nog. Måste skriva färdigt so:n också, riktigt riktigt tråkigt!
Speciellt eftersom det strular lite inom vårt grupparbete, min ena kompis är i Egypten och kan inte jobba därifrån eftersom hon glömt sina grejer hemma. Typiskt henne! :) Haha.

Sedan är det Americal Idol! Jag älskar måndagar; sovmorgon, soft dag i skolan, "mysdag" i stallet och bra TV på kvällen. Nice!
Och en extra bra sak just idag var att jag fick reda på mitt betyg i svenskan som jag lämnade in för ett tag sedan; MVG! :) Känns bra eftersom jag jobbade hårt med den.
Nu ska jag bara försöka sätta MVG i franskan också, det MÅSTE gå! Haha. Har jobbat med detta steget (ja, på min skola jobbar vi i steg. Tänk er en "trappa" med uppgifter på varje trappsteg liksom) sedan vi började terminen, det är ju hemskt! Men jag har tappat orken för franska. Skittråkigt.

Smakprov från min tidning. :) Bilder är från olika hemsidor men all text och layout har jag gjort själv:


Nä, nu måste jag försöka sätta igång med min so innan jag missar allt på Anna Phil.

Ha det bra!
Elin

Grattis mamma!

Hej, nu sitter jag i skolan. Ska strax börja. Skönt med sovmorgon, speciellt idag eftersom min mamma fyller år så vi fick tid att sjunga för henne. :)
GRATTIS MAMMA, 44år!
Hoppas du får en bra dag. :)

Förövrigt så kommer det en dagens outfit senare, hann inte lägga in den imorse.
I text består den av; grå tröja, mörblåa jeans, stövlar och lite smycken. Och rosa naglar. ;)

Nu börjar vi,

Ha det bra!
Elin

Plugg- I HATE IT!

Åh, jag hatar att plugga. Speciellt att skriva om islam i so:n. Suck.
Men nu pallar jag inte mer, så nu kör vi ett litet inlägg istället! :)


Just nu är jag skitglad för att;
1. Läsarrekord idag igen! Hurra! :D
2. Hästen var fiiin idag.
3. Nu när jag är tillräckligt brun (ja, jag har fuskat, haha) kan jag använda min concealer igen.
Dream mousse concealer från Maybelline. Helt sjukt bra, blir matt och jämt och täcker mörka rigar och annat jättesnyggt. Ett riktips tips! Kostar runt 80kr.


Ha det bra!
Elin

Lite sådär halvt liksom.

Så, nu är designen LITE fixad iaf. Men det är väldigt dålig upplösning, tyvärr. Får försöka fixa en ny eller något sånt, haha! :)
Vad tycker ni än så länge?
Betyg mellan 1-10?

Min häst är en förklädd gris.

Jag lovar, min häst beter sig som ett svin, haha! Idag när jag hade släppt ut henne i hagen gick hon runt och käkade bajstollar! Hon är knepig.
Och sedan skulle jag och mamma mocka ur i hagen, och vi hade med oss en skottkärra. Då gick Piggy bort till den och försökte äta, men vi schasade bort henne. Sedan stod hon där igen, fast hon visste att hon inte fick. Och när mamma sedan närmade sig kärran stack Piggy iväg som ett spjut!
Bildbevis:
image133

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar, sedan måste jag plugga (ta igen det jag skulle fördelat över hela veckan, whoppsie!).

Ha det bra!
Elin

Design?

Jag ursäktar min för tillfället söndriga och konstiga design. Den ska fixas, I PROMISE ^^

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

GO SKÅNE :)

Haha, yes. En skåning till final, härligt. Det tror jag hon också tyckte, hon var ju helt yr efteråt, grät och svarade konstigt på frågorna. Och Björn alltså, han är för söt. :) Synd att han kom av sig mitt i sången, annars var det ju totalt BÄST.

Och ett annat plus i kanten, LÄSARREKOD :) Hurra! Tack för era snälla kommnetarer dessutom :)

Nä, nu var det ju meningen att jag skulle se The pacificier på ettan, men det sket sig. Jaja, får väl försöka komma in i filmen nu istället. Har sett den innan så fattar ju lite av handlingen.

Ha det bra!
Elin

Melodifestivalen..

Hej!
Ser ni på Melodifestivalen? Det gör jag.
Hejar nog på 1- BWO och 6 - Caracola, tror jag. Om inte annat så var Caracolas kläder dösnygga. :)
Nr 4 var lite fräck också, opera i Meoldifestivalen är ju inte så vanligt, haha. Vilka hejar ni på?

Nä, nu tror jag Björn Gustafsson ska snacka lite, det får man ju inte missa.


Hans frilla är ju bara så klockren, haha!

Ha det bra!
Elin

Nu..

Nu drar jag till den här spillevinken .. :)

image131
Jag och Piggy som hoppar.

Ha det bra!
Elin

Dagens första..

Hejhej!
Var uppe tidigt idag, klockan halv åtta faktiskt! :) Fast okej, det fanns ju en orsak, vi skulle släppa ut hästarna i stallet. Inte en chans att jag hade gått upp så tidigt annars! Haha.

Nu har jag ätit frukost och pluggat lite, så nu tyckte jag faktiskt att jag gjort mig förtjänt av en blogg-paus.
Senare idag ska jag upp till stallet igen och ta in hästarna (ja, vi fick båda delarna denna helgen, annars brukar vi skifta mellan familjerna som är med i vår lilla "grupp") och sedan ska jag rida. Har inte bestämt för vad jag ska göra än, men det lutar nog åt lite markarbete (bommar på marken) som är jättebra när man vill bygga muskler. Och DET behöver min pålle! ;)

Måste fixa min bloggdesign också, någon som vet hur man gör när man vill få sin header "ovanför" ramen, så att den binds ihop med bakgrunden liksom? Lite dåligt förklarat kanske, men jag hoppas ni förstår ändå.

image129

Lindsay när hon är som bäst. Och sötast! Vad har hänt med henne egentligen?

Jag återkommer, nu ska jag till stallet.
Ha det bra!
Elin

Vida jeans.


Hej!
Måste säga att jag tycker det är skitsnyggt med riktigt vida 70 tals-jeans. Men då ska de vara extremt vida alltså, inte mesigt "halvutsvängda". Alltså antingen eller. Stuprör eller vida.

Tänk dessa till ett vitt linne och höga klackar.
Snyggt till fest tror jag, men inget jag hade vågat i skolan. ;)
Iaf. från H&M, 498kr

Och så har kärat ner mig i denna kjolen, HELT UNDERBAR!
Rea på hm.com, 98kr. Men har sett den i butik för 49,50kr. Men då fanns den inte i min storlek, annars hade jag slagit till. Tusan.


Nu ska jag strax stänga.
Ha det bra!
Elin

Skönhet på 60-talet.

Hej!

Haha, hittade en gammal skönhets-tidning som min famor köpte på 60-talet. Priset var 3,50kr.
Tänkte visa lite bilder, det är RÄTT stor skillnad gentemot dagens tidningar!

image125

 Tips om hur man sminkar sig snyggt, och ja, bilderna är HANDRITADE! :)

 Träningssida. Haha, himla snygg dräkt hon har!

 En reklam, för en oehört snygg strut-BH. ;)

Ha det bra!
Elin

Kärringar

Hej!
Hemma från stallet nu, och har precis ätit pizza (ja, idag igen, haha!). Nu är det Let's Dance, men eftersom jag pluggade så extremt dåligt innan idag får jag göra färdigt nu, suck.

Alltså, en del "äldre damer" verkar tro att de har någon slags förtur/företräde bara för att de är äldre och "varit med" längre! Det finns en tant i stallet där jag står (jag nämner inga namn), som är extremt gnällig och tjurig. För det första är hon rädd för det mesta, ibland undrar jag varför hon har häst när hon är så jävla mesig.
Och för det andra är hon ALLTID så himla sur, tror aldrig att jag har haft ett normalt samtal med henne. Alltid är det bara en massa tillsägelser från hennes sida, eller möjligen en sur blick.
Som idag; jag hade rullat ut vattenslangen från spolspiltan bort till min hästs box för att jag skulle fylla på hennes vattenhink.  Slangen låg visserligen mitt över gången men den låg alltså på marken, så man lätt kunde gå över den. Då kommer den här tanten in i stallet med hästen i släptåg, glor surt på mig och säger gnälligt åt mig att: "Den där får du minsann se till och rulla in!".
Som att hon var någon slags diktator som alla ska lyda henne. Antagligen är det för att vi är relativt nya i stallet, och för att hon stör sig på oss (hon stör sig på alla som har ponnyer verkar det som). Men inte ger det väl henne rätten att styra och ställa hur som helst?! Suck.

Nä, nu väntar franskan, men jag var tvungen att skriva av mig.

Ha det bra!
Elin

Lista!

Nu kommer det en lista över grejer jag måste göra, det är nog bra att lägga ut den, då kan jag inte smita! :P

- Göra färdigt steg 15 i franska
- Göra färdigt steg 18 i matte
- Skriva ut steg 18-19 i engelska
- Skriva färdigt om islam + fixa layouten

- Skicka in ELLE
- Skriva tack-kort
- Fixa bloggdesignen
- Se på "Yours, mine and ours" (måste lämnas tillbaka)

Den fylls antagligen på efterhand.
Nu ska jag plugga,

Ha det bra!
Elin

Seriös plugg-dag.

Godmorgon alla :)

Idag ska jag ha en så kallad seriös plugg-dag. ;) har sagt hela veckan att: "Oj, jag skulle ju plugga. Äsch, jag gör det imorgon!". Ja, eller hur? Har inte gjort ett skit på hela veckan. Så nu får jag allt sätta fart.
Dagens (väldigt formlösa och osmickrande) plugg-outfit ser alltså ut såhär:


Vi kör på två stycken klassiska "modebloggsposer". Haha!

Enormt stor grön tröja: Mammas
Joggingbyxor: Stadium
Tjockestrumpor: Julklapp från brodern.

Jag återkommer.
Ha det bra!
Elin


Jag ÄLSKAR den!

Ja, jag fullkomligt älskar min nya skjorta/klänning från Vila. 400kr.



Och concealern från H&M (som för övrigt har bytt utseende):



Måste bara visa lite bilder som är tagna idag också:


Världens goaste fika, en kopp te (självklart jordgubb) och en yoghurt (haha, snygg förpackning va?)



Fick nya Veckorevyn igår. Alltså, i förra tidningen stod det: Du FÅR bästa pudret blablabla..
I detta numret står det: "Detta numret är prishöjt för våra lösnummerköpare, du som prenumerant kan beställa hem pudret (värde: 98kr) för endast 10kr!" Jag SKITER väl i om det är prishöjt för de andra, det stod att jag skulle FÅ det, inte KÖPA TILL det. Suck. Ska mejla dem och höra efter vad de tänker med!


Fick till en jättefin färg på mina läppar innan idag. Strök med en läppenna över hela läppen, tror pennan var från Yves Roché (stavning?), och sedan tog jag på ett läppglans från VR(!). Snyggt tyckte jag :)


Nu ska jag nanna, godnatt!
Ha det bra!
Elin

ps. Designen får jag fixa med imorgon. Eller nej, imorgon ska jag ju ha seriös "plugg-dag". Skit också.

Jag kommer faktiskt inte på någon lämplig rubrik.

Hej!
Första inlägget idag då. :)
Blir en kort sammanfattning av dagen;
- Anton red Olle, hoppade för Johanna. Gick bra.
- Åkte ut till Rycketofta och köpte lite vitaminer och annat till hästen. Skulle köpa ett schabrak också men mamma hade glömt betalkortet hemma så vi fick lägga undan det istället.
- Red min egen häst, gick hyfsat. Red igenom lite dressyrprogram eftersom det snart är dressyrtävling. Hon var lite stel och lite för pigg men hon släppte igenom i slutet.

Nu ska jag äta pizza (mozzarella, mums) och se Djurpolisen i Phoenix, på Animal Planet. :)
Bloggar sedan.



Ha det bra!
Elin

En sak klar..

Hej!
Nu är bakgrunden fixad iaf, ska fixa in min nya header också. :)
Kan visa en liten bild på den:

header med sko

Nu måste jag lägga mig, vi hörs!

Ha det bra!
Elin
(klockan är 00.07)

Nu äre' handlat igen!

Hejsan!
Hemma igen! :) Skönt faktiskt, var rätt trött efter att ha varit och shoppat i typ 8 timmar. ;)
Dagen såg ut på ett ungefär såhär:

- Borgeby Kids&Friends , en affär med bara en massa snygga märkeskläder. :D Hittade inget. :(
- SWEdala Quality outlet , väldigt "snygg" affär med trevliga priser på märkeskläder. Prövade säkert 10 par jeans, inga satt helt perfekt. Och helt plötsligt var jeans i storlek 25 svintighta? Lite halvknepigt med tanke på att jag har 23 i ett par här hemma. Jaja, skyller på märket. Det var märket som hade fel storlekar. ;P
- Zoocity , ligger i Malmö. Har nästan precis öppnat. Skitstor affär (Nordens största djuraffär) med både levande djur, djurtillbehör, mat och hästsaker. Bland annat. Blev ett torrschampo till hästen (en vit häst blir väääldigt lätt gul) och två hovkratsar.
- Nova Lund, ett köpcentrum i, just det, Lund. Många roliga butiker som inte finns i Helsingborg, tex. Topshop och Bianco. Köpte en concealer (ja, den gamla vanliga från H&M, haha) och en jättefin skjorta/känning från Vila. Den är jag kär i!  Visar bild sen. :)

Nu ska jag göra en ny design till bloggen, om ni upptäcker att det är något som inte funkar som det ska, lämna en liten kommentar är ni snälla. :)

Jag återkommer,
Ha det bra!
Elin

Nu drar vi :)

Hej!
Nu ska jag alldeles strax åka, pappa ska bara bli färdig. Haha, jag är som en femåring, jag tjatar om en så simpel sak som att åka och shoppa. Men ändå, det är faktiskt kul! ;)

Dagens outfit består av en svart kofta som har knappar hela vägen upp, så jag har den som tröja, nya jeansen, förhoppningsvis mina svarta ballerinaskor (om inte mamma blir arg på mig för att det är för kallt, haha) och knut på huvudet. Mycket mascara råkade det visst också bli.

Vad ska ni hitta på idag? :)

Vi hörs!
Ha det bra!
Elin

Groupies ..

Hej!
Såg ni Gossip Girl idag? ÅÅÅÅH, jag vill vara med i deras liv. Gud vad roligt det hade varit.
Tänk er att ni hade varit som de för en dag; vad hade ni gjort?

Jag hade först och främst sett till att bli stylad av experter. Och sedan hade jag tagit med mig Serena ut och shoppat. Shoppat och shoppat och shoppat. Chloé, Marc Jacobs, Louboutin osv osv osv.
Haha, dream on. Men jag hade gillat det, yes.

Nu ser jag "I huvuet på Gynning". Idag handlar det om att Carolina träffar kända groupies i USA. Helsjukt.
Nä, nu börjar det igen.

Ha det bra!
Elin

Ja, det är helt ointressant.

Helt onödigt inlägg men ändå.

Det känns som att mammas Alla Hjärtans Dag-rosor har tappat stingen lite.

image115

Nu kommer dem! :)

Hej!

Nyss hemkommen från stallet, jag red i två och en halv timme! Ja, det var ju inte riktigt meningen, det kan jag ju inte påstå.
Det började med att jag red fram Piggy en kvart för att vara ordentligt varm tills träningen började. Sedan kom min tränare, och för henne red jag i drygt en timme. Sedan, för att min häst var så fruktansvärt pigg, raceade jag och Karolin av Piggy och Gambler (Karros häst) ute i skogen, och sedan skrittade (och pratade, ehrrmm, haha) vi ganska länge, så det slutade med att vi var ute i mer än en timme.

Så ja, jag får hoppas min häst är trött imorgon eftersom hon får ha vila. Vi ska ju till Svedala :D:D Ska bli kul!
Jag har höga förväntningar. :p Haha, sa det till mamma och då fick jag svaret:

- "Ja, hoppas du har tjock plånbok också."
Det blir alltså mest handlat för egna pengar. Fast det brukar sluta med att mamma och pappa betalar ändå.

Skulle ju visa det jag köpte också:

 Har ju redan ett antal av denna sorten, men I love them. Och trettio kronor? Fanns inte en tanke på att låta bli att köpa. ;)

 Strumpbyxor. Jag behövde helt enkelt fler. :)

Ska nog hitta något mer imorgon. :) Hoppas det.
Nu ska jag äta pannkakor och se Gossip Girl så,

Ha det bra!
Elin
(klockan är 19.38)

Nagellack!

Hej!

Glömde säga igår att jag har fixat naglarna också. Blev helt vanligt, pallar inte längre med mörka (snygga!) nagellack eftersom det försvinner efter en timme i stallet, typ.
Använde två stycken skitbilliga, men faktiskt ganska bra nagellack.

image112

Över/underlack från GALLERY - 10kr på Ullared. Haha, fynd! :)
Vitt nagellack till topparna - 30kr på H&M, tror jag iaf. Jag fick det av en kompis. :)

Nu ska jag snart dra till stallet. Ska ju träna :)
Bloggar senare ikväll, ska försöka iaf! :)

Ha det bra!
Elin
(klockan är 14.45)


Blandat ..

Hej :)

Brist på idéer till rubriker någon? Jaja, men det är faktiskt det detta inlägget kommer handla om, lite olika saker.
Jag ska strax gå ner och göra färdigt på mitt rum och så. Måste bädda och dammsuga och sånt, ska ju göras var dag liksom. Jippie. Och sedan ska jag sminka mig och klä mig. Antagligen blir det stallkläder för när mamma kommer hem efter att hon har handlat ska vi nog till stallet. Och då ska jag träna, känns bra eftersom det gick så dåligt igår, hästen bara sprang och lyssnade inte alls.

Föresten, på tal om rum. Mamma och jag bestämde igår att vi ska renovera mitt rum. :D:D:D
Eller ja, renovera och renovera, men byta stil. Just nu är det blå-vit med rutiga detaljer, typ lampskärmar och gardiner. Och jag vill ha det antingen mer "cleant" och vitt eller kanske lite mer "romantiskt". Gud vad töntigt det låter med "romantiskt", men jag menar typ så med blommor och kanske lite rosa. Tror ni jag hade tröttnat på det sedan? Kom gärna med tips!

Imorgon blir det dåligt med uppdatering, hela familjen ska iväg till SWEdala Quality outlet och SHOPPA :D
Haha, gud vad jag shoppar. Hela tiden tycker jag. ;P Menmen, för det mesta inte mina pengar ^^
Dessutom hade det öppnat någon ny sorts djuraffär där någonstans på vägen ner, sådär ska vi kolla in hästgrejer. Och ett litet stopp på Nova LUnd blir det nog också. Verkar bli en trevlig dag! :)
Så inte så mkt uppdatering alltså.


Dagens smink (okej, jag ska inte använda allt, men det är de produkterna jag oftast använder):
 Från vänster: Svart mascara från L'oreal, svart mascara från Clinique, foundation från Isadora, concealer från H&M (billig och faktiskt ganska bra, om inte annat är det den enda som passar min hundfärg), foundation från Rimmel och nedanför: kajalpenna från Clinique (som jag använder som ögonbrynspenna då ;)).

Dagens parfym:

 Lovely från Sarah Jessica Parker. Jättegod och jättefin flaska! :D

Nä, nu måste jag göra färdigt där nere.
Ha det bra!
Elin
klockan är 11.56.

30 spänn!

Dålig uppdatering idag ja. Skulle bloggat nu, men enligt mamma är det bums i säng. För jag får inte sova till klockan 12 imorgon. Eller ja, sova och sova, men att ligga och dra sig på morgonen är det skönaste som finns tror jag. ;)

Har ridit både min egen pålle och Antons sköthäst idag. Sköthästen gick väl OK, men Piggy gick inte alls bra. Och självklart fick jag publik, bestående av Frida. Haha, synd att hon kom och tittade precis idag måste jag säga.

Föresten så har jag och mamma varit en snabbis på Väla idag. Kom hem med ännu en sådan där BH från H&M (men alltså, de kostade 30 spänn!) och ett par strumpbyxor från Kappahl. .
Jag behöver fler strumpbyxor i och med jag har bestämt mig för att ha kjol och klänning på mig oftare (iaf i vår till högklackade skor). Sådeså. :)
Ni får bilder på grejerna imorgon eller något sånt

Nä, nu måste jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Jippie, kommer ju säkert gå bra eftersom jag sov länge imorse. Perfekt.

Godnatt
Ha det bra!
Elin

Världens vackraste kvinna (tjej?)

Om jag fick byta utseende med exakt vem jag ville i världen, hade jag valt Ashley Olsen.

image104


Ha det bra!
Elin

Det finaste av allt..

Hej! :)

Har hunnit se både ELLE-galan (den var bra den), två avsnitt av Idol 2005 och en hel del annat på datan sedan jag bloggade sist. Och trycka i mig en massa onyttigheter också förstås. Men perfekt ju. Riktigt perfekt.

Föresten, skulle ju visa en sådan där ELLE-sak sa jag ju. Här kommer den:

Har ni också fått hem den här broschyren på posten?



Det finaste med den är baksidan, erbjudandet:



ELLE, here I come :) Min prenumeration på VeckoRevyn går snart ut (snyft!) och då behöver jag någon annan modetidning att läsa. Om man nu kan kalla VR för modetidnng. Nä, det kan man nog inte föresten.
Men innan, när Ebba von Sydow hade den, då var det minsann en modetidning. Då ÄLSKADE jag den, verkligen ÄLSKADE tidningen. Sen slutade hon och hela tidningen blev allmänt tråkig.

Nä, nu måste jag tyvärr sluta blogga, för min mamma har satt upp en himla tråkig regel om att jag bara får sitta vid datorn till klockan 12. Oops, 8 minuter över. Godnatt!

Ha det bra!
Elin

klockan är 00.08 (ja, numera får jag sätta upp tiden i själva inlägget eftersom blogg.se har bestämt sig för att göra skit för mig genom att sätta upp fel tid)

ELLE-galan 2007

Hej! 

Nu ska jag se ELLE galan, börjar klockan 19.00 på Kanal 5. Missa inte det!
Och på tal om ELLE, jag ska visa en sak sedan, men det får bli i pausen eller något sånt.



Jag återkommer.
Ha det bra!
Elin

Tävlingsdags!

Dock inte hos mig, tyvärr.
Men jag tänker iaf vara med i denna tävling, http://whattowear.blogg.se/1203179886_tvling.html#comment , eftersom halsbandet var så fint. :) Anmäl ni också er!

image99

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

GO SANNA GO BRÖDERNA ;)

Jag hejade på Sanna och mamma på "brödernamedrödakostymer" och båda bidragen gick  till final, HURRA! Vilka experter vi är, haha!
Det var extra roligt eftersom de petade Carola lite på näsan. Man riktigt såg hur besviken hon blev, fast hon spelade glad. Det var betydligt mer rättvist denna omgången än förra.

Nu ska jag se filmen "Se upp för dårarna!", tror det är på 4:an den går. Verkar lite småkul faktiskt. :)
Är den kass ska jag se en film jag lånat av kussarna, "Yours, mine and ours" eller "Notting Hill" som jag fick av mamma och pappa i Alla Hjärtans Dag- present. Älskar den filmen! Har sett den hur många gånger som helst, och den är alltid lika bra. Och Julia Roberts är supervacker, hade ju inte haft något emot att byta utseende med henne, nej.
Fast "Mean Girls" och "Pretty Woman" är ändå favoritfilmerna. Vilka är era favoritfilmer? Några tips?




Ha det bra!
Elin

Som jag trodde ..

Sanna Nielsens låt var bäst. Utan tvekan.
Sedan får jag nog säga Carola (och Andreas, men han kommer lite i skymundan när Carola är med), de där tvilling-bröderna  med röd kostym och Ola. Tror jag.

Jag gissade på att Sannas skulle vara bäst bara för att jag gillar powerballader. Ja, jag är en riktig ballad-typ. Tycker inte alls att rap, hårdrock eller hip hop är bra musik. Alls.
Nä, riktiga ballader med starka, djupa röster är min grej. ;) Vad tycker ni om? Vem tyckte ni bäst om idag?

Nu ska jag se Björn Gustafsson. Jag återkommer.



Ha det bra!
Elin

Hanna Bjorkstedt..

Hanna Bjorkstedt tar GRYMT bra bilder. Se och njut! Eller nåt ;)

image93 
Jag gillar färgerna i denna bilden. Sedan att tjejen har grymt fint hår är ju en annan femma.

image94 
Min favorit. Helt enkelt.

image95 
Jag gillar vanligtvis inte Isabella Löwngrip, men på denna bilden passade hon in utmärkt.
image96 
Flickorna är SÅ söta. Men samtidigt är bilderna lite dystra, så det är en perfekt blandning.

image97 
Också självklart bilderna på Kenza, det här är mina favoriter från hennes plåtningar.

Det finns en del bilder på killar också, men jag tyckte de flesta var rätt intetsägande, bilderna på tjejer/flcikor var betydligt bättre!

Nu börjar Melodifestivalen :) Jag har höga förväntningar på Sanna Nielsens låt. Jag återkommer.

Ha det bra!
Elin

kolla in bilderna på, www.bjorkstedt.com

Modellivet

Hej!
Har precis kommit hem från stallet, och nu sitter jag och ser ett nytt favvo-program, Janice Dickinsons bootcamp. Det rekommenderas varmt!
Det handlar om en tjej som blev tvåa i Top Model som Janice Dickinson ska försöka få berömd i Hollywood. Det är faktiskt skitbra, man får se när hon går på auditions, prövar kläder och annat. :) Synd att jag inte hinner se hela, pappa kallar att maten är färdig nu. :(

Ha det bra, så bloggar jag mer sen.
Elin

Jag är med nya skor. :)

Hej!
Hyfsad dag idag, skolan var väl helt OK och sedan hämtade mamma mig på skolan och så åkte vi och shoppade lite på Hööks. Det blev;

 Ett blå-vitt-rött schabrak. Minns ni det bruna? Det bytte vi till detta.

 Ett vitt schabrak att ha på tävling, ska broderas också.

 Läderbenskydd. ÅÅÅÅH, i love them :)

 En blå vinterjacka (till stallet då). Har redan en likadan, fast i beiget. Men den tycker jag så mycket om så jag köpte en till. Den var ju faktiskt på rea och allt! :)

Och självklart kan ju inte jag som normala människor bara gå in och göra det man ska (i detta fallet gå på Hööks), utan jag måste ju göra mycket annat också (i detta fallet gå in "en snabb runda på Skopunkten").
Och en snabb runda på Skopunkten för mig är inte som en snabb runda för andra, utan det slutar ju alltid med att jag handlar.
Så det blev dessa små underbaringar(mycket finare på foten) till ett mycket underbart pris, 49kr:

  Jag älskar klacken alltså, annorlunda och bekväm. Perfekt! Föresten så är de inte alls så "plastiga" i verkligheten, mer åt det lackiga hållet. :)

Nu måste jag nog sluta blogga, men först får jag ju rapportera om ridningen också. Min häst (som för övrigt har fått en mycket kort och rolig pannlugg av någon "mirakulös" anledning) var inte riktigt med mig i högervarvet, men det vi tränade på, alltså mellantrav, gick bra! :)

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Dålig uppdatering - ja! Mycket tid - nej!

Alltså, jag är ledsen för vääääldigt dålig uppdatering. Men jag har så himla mycket plugg alltså, och det är inte slut än. Bara idag måste jag göra färdigt matten, nästan göra franskan klar och skriva om islam. Och då är det egentligen väldigt lite mot vad jag har haft innan nu i veckan. Fick t.o.m skippa stallet igår för plugget, på Alla hjärtans dag och allt. Menmen, nu slutar jag skriva om eländet.

Ska träna idag med lilla hästen, hoppas det går bra. Det gick ju kasst i tisdags men det gick bättre när jag red själv i onsdags så jag hoppas det håller i sig. Och även om det inte gör det är det ju inte hela världen. Säger jag nu iaf.

Dags kläder består av mammas extremt stora (för mig iaf) gröna munktröja, med nya jeansen och bruna stövlar till det.
Frös så mycket i  morse så jag kände att jag behövde något varmt och skönt på mig.
Jag fryser hela tiden, verkligen hela tiden. Det spelar ingen roll om jag så har på mig 4 linnen och tröja utanpå det, jag kan frysa ändå. Helt sjukt. Fryser dock inte precis just nu, men gjorde för en stund sedan. Skulle behöva lite te känner jag.



Vi hade precis brandalarm i skolan, tydligen var det inte riktigt utan det var några killar som med vilje satt igång det. Känns rätt olönt, eftersom alla får gå ut och ställa sig i kylan helt i onödan.

Jaja, nu tror jag att jag får sluta. Men jag kan inte lova särskilt mycket uppdatering till helgen heller, men till sportlovet ska det bli ändring. ;)

Ha det bra!
Elin

Skitdag! En riktigt kass skitdag.

Hej!
Är på allmänt dåligt humör just nu känns det som. Skolan var trist (iofs. som vanligt), träningen med hästen gick dåligt och först funkade inte TVn så jag missade början av Gossip Girl. Nu funkar den igen, men ändå.
Föresten så måste jag bara kommentera Blair i GG; den tjejen är elak.
Fast det är ju iofs. det som gör det spännande, det ska vara så mycket intriger och annat som möjligt, för att fånga en tittare.

Har gjort klart min svenska idag, ÄNTLIGEN! :) Ett ämne att stryka för denna veckan iaf.
Ska bara få den utskriven av läraren och sedan lämna in den.

Ska nog ta mig en kopp te nu, har fått  dille på te (Liptons jordgubbste ska det vara) nu på senaste tiden. Jag skyller på skolan, där kostar en kopp te bara 3kr. Så jag tänkte "varför inte?", prövade och numera ÄLSKAR jag det! Haha. :)

Nä, om jag ska hinna fixa te innan GG börjar igen får jag sno mig. Ses :)

Ha det bra!
Elin

Ingen åsikt?

Hejsansvejsan :)

Har nästan precis kommit hem från stallet. Var bara där en liten runda och gick lite med henne eftersom vi tävlade igår och ska träna imorgon. Nice :)

Var först i skolan, och snart äntligen är tidningen klar! Måste jobba stenhårt denna veckan i alla ämnen om jag ska hinna nå MVG i slutet av terminen. Men det SKA GÅ. Jag MÅSTE FÅ MVG. ;) haha

Sedan kom jag hem, åt lite och sedan skulle vi till stallet tidigt, för min bror rider på ridskolan på måndagar. Fast jag var för seg, så jag hann inte med "buss-bilen" till stallet. Så jag bestämde med en kompis istället, vi gick en runda och snackade lite. Trevligt! Det får vi göra om Linn. :) <3

Sedan när jag kom hem igen så åkte jag och pappa en liten runda till Piggy. Jag borstade snabbt av henne och sedan gick vi en runda. När vi kom tillbaka till stallet sedan så stod där en ambulansbil, och jag blev väldigt nyfiken på vad som hade hänt (vem är förvånad?). Det visade sig att det var en som trillat av och landat på nacken, så hon fick åka till sjukhuset. Hoppas det gick bra.

Nu ska jag se fortsättningen på Anna Phil och sedan är det American Idol = goodi TV-kväll. ;)

Blir en liten bild från i fredags när jag tränade:

 (ja, det var meningen att jag skulle stå upp, därav den roliga sitsen)

Ha det bra!
Elin

Min ponny är duktig!

JIPPIE :)
Vi gick runt hela banan felfritt! Inte särskilt snabbt, så vi fick ingen supertid, men vi var ju iaf felfria. Och det är jag ruskigt nöjd med. :D Jag älskar min ponny av hela mitt hjärta. Älskling.

Här kommer lite bilder från idag, och japp, jag har fått tillåtelse av mamma att vara med, haha! (Det blir dålig kvalité på bilderna av någon anledning)

 - Framridningen
  - Efteråt :)

Har vart dåligt med uppdatering, fast jag ursäktade mig faktiskt igår. Eller ja, varför ska jag egentligen ursäkta mig? Det är min blogg och man får välja själv om man vill läsa den eller inte, men ja. Nu lät jag så negativ så skit samma! Haha.

Och så avslutar vi med en bild på ett par skor jag inte sagt nej till:
 Skopunkten, 249kr
Fast nu blev det inte avslut, för jag hittade fler skor jag bara måste visa, alla från Skopunkten eller Din Sko.

 49(!!!!!!!!!!!!!)kr, har tittat på dem länge, men inte varit säker. Finns också i lila. Ska nog kikas in (hej, sjuttiåttonde svarta skon!)

 249kr. Väldigt fin modell, lite lagom baldning mellan sportig och söt. :)
 49kr, samma modell som ovan, men i silver. Synd att det bara är för de med extremt små fötter (barnavdelningen, strl. 31-35)

 349kr, ÅH VAD FINA! :) Helt enkelt.

 150kr. Alltså, jag tycker dessa pumpsen är lite fräcka, men jag hade aldrig köpt dem för att:
1. Jag kan inte gå i den klacken.
2. Jag stör mig lite på att klacken lutar lite utåt-bakåt eller vad man ska säga.
3. Jag har redan ett par svarta pumps.
Synd på ett par coola (och billiga) skor.


Ha det bra!
Elin

svenska folket - jag är besviken på er!

Nää.. de enda bra bidragen i dagens melodifestivalomgång (nr.4 - Lullaby & 5 - That's love) åkte ut direkt. Sjutton också. 
De andra var rätt kassa. Speciellt "Visst finns mirakel". Den där texten alltså; Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du. Shit alltså. Haha!
Vilka hejade ni på? Amy Diamond, Christer Sjögren?

Det blev visst en liten uppdatering ändå, det känns bra. Annars hade jag glömt bort allt till imorgon , haha!
Mitt minne är inte särskilt långt.

Föresten, det ser ut som att jag bloggar på de mest konstiga tider på dygnet (just nu är klockan 21.32, jämför själva med klockslaget nedanför); mitt i natten, tidigt på morgonen osv. Men det gör jag inte, bloggen ändrar sig själv på något vis. Vet någon varför den gör så?

Och till en annan sak; stallet. :) Nu börjar det verkligen kännas av att det är tävling imorgon, har ju fixat grejer till imorgon, putsat saker osv. I mellanåt så bara får jag en slags klump i magen och så känns det som att den snurrar omkring där. Det är jätteläskigt. :p
Skrittade ut en liten runda idag, för att hon ska vara utvilad till imorgon. Egentligen skulle vi ridit ut fyra stycken; jag, Karro, Johanna och Josefin men pga. en liten incident fick vi vända hem igen. Josefins häst blev sparkad av Johannas, eftersom Johannas häst vanligen är lite sur av sig och dessutom inte gillar Josefins häst.
Så det slutade med att jag och Karro red tillsammans, Johanna red själv och Josefin inte alls.
Stackars Josefin, hon som skulle tävla och allt imorgon.

Nu är min häst faktiskt REN, hör ni, hon är minsann vit och ren. :) Inte så ofta det inte.
Men så krävdes det ju en del jobb också, jag har bla. ryktat, klippt man och svans, oljat hovar, duschat henne m.m.
Kan ju visa lite före och efter bilder, haha;

FÖRE:
  
Tufsig och dann med gul svans och fula grimaser.

EFTER:

 
Vit och ren (okej, hon ser inte så trevlig ut här heller, haha). Och tottarna ska självklart inte heller sitta i, de ska bara hålla manen på rätt sida tillfälligt.

Bloggar möjligen mer sen. :)

Ha det bra!
Elin

ruskigt dåligt måste jag säga.

Nä, nu är jag faktiskt lite besviken på mig själv. Det blev INGA inlägg igår (ja, det är ju trots allt lördag nu kl. 00.19) och jag nästan skäms lite grann. Menmen, jag skyller på att tiden inte räckte till, i hopp om att ni få läsare förlåter mig. (A) :)

Har tränat ännu en gång för min tränare idag (igår, Elin!) och det gick väl ganska hyfsat. Eller okej, det gick bra.
Eller nä, det gick riktigt bra, nu när jag tänker efter. För första gången sökte hon sig riktigt framåt-neråt när jag travande av henne, äntligen. Det betyder att hon jobbat ordentligt.

Nu måste jag stänga, men det blir nog tyvärr inte mkt bloggning imorgon heller, för jag ska till stallet vid 11 och kommer nog inte hem förrän vid 7-8 och då är jag TRÖTT.

Ha det bra!
Elin

Rubrik?

Hej!

Får väl dra min dag lite snabbt eftersom jag måste gå och lägga mig väldigt strax, ;)
Först skola, jobbade nästan bara svenska och lite franska. Lite so smög sig också in på schemat.
Jobbar fortfarande på min tidning i svenskan, skitkul men lite halvjobbigt, eftersom jag måste hitta så mycket bilder och det är inte det enklaste (smink är det helt hopplöst att försöka hitta lämpliga bilder på, och bilder på vanliga tjejer, alltså inte fotomodeller är ännu svårare). Det slutade med att jag satt kvar och jobbade till tjugo över 4.

Sedan bar det av till stallet, hann bara rida lite grann eftersom det var hoppträning för en tränare inne i ridhuset sedan, och då kunde ju inte jag rida omkring där som en idiot. ;) Men hästen var iaf. väldigt mjuk och fin. Fick faktiskt beröm för henne av ridskoleägaren från ridksolan som är på samma anläggning, blev jätteglad!

Postar några små bilder på min underbara ponny. :) Min häst är en glá typ, ;)


Godnatt och;
Ha det bra!
Elin

Lugnt igen..

sådärja, nu är läget okej igen. Jag har hämtat mig från igår, haha. Jag blir helt hysterisk så fort något händer, minsta lilla. Men tanken på att någon har stått med typ en gren och slagit in vår ruta känns helt knäpp.

Jaja, nu sitter jag i skolan, och söker fakta efter häxor under medeltiden. Går väl sådär, haha!
Har ätit på det där goda caféet idag igen föresten, fast det blev en bulle med choklad istället. Skitgoda!
Nä, nu får jag se till att fortsätta. :) Hejdå!



Ha det bra!
Elin

Jävla idioter.

Nu är jag så jävla arg. Vi har haft inbrott i vår bil!

Det är såhär att stallet min häst står i ligger i anslutning till en ridskola, och där hade det tydligen tagits en sadel + att en bil på parkeingen hade börjat tjuta.
Men jag tänkte inte jättemycket på det. Men sedan när jag och min mamma skulle åka hem från stallet så skulle jag precis öppna dörren till framsätet, då ser jag att rutan till baksätet är inslagen. Jag blev så chockad!

Och det allra jäkligaste är att när jag red så tog jag en runda runt anläggningen, för ridhuset var upptaget.
Och då såg jag en bil som stod på baksidan av anläggningen, och där brukar inte stå bilar. Så jag tyckte ju det var konstigt och tänkte "Kanske jag ska ta bilnumret? Eller skitsamma, det är nog ingen fara". Så jag tog aldrig numret,
OCH NU HAR DE VARIT I VÅR BIL! Jävla idioter. Hur kan man bara komma på tanken att bli kriminell? Jag skulle inte ens kunna snatta tuggummi i en tobaksaffär, också går de och gör inbrott i andras bilar. FY FAN.
Ingenting blev stulet men det är principen, varför göra skit för andra?

image69

Ha det bra!
Elin

bild från google.

Bra uppdatering på låg nivå.

Hej!
Ledsen för riktigt dålig uppdatering, känns som jag inte har någon tid om dagarna.
Men nu har jag lite grann iaf. :)

Först skola idag, körde lite av varje; engelska, svenska och franska (suck!) och det gick väl hyfsat. Utom möjligen på franskan, jobbade kasst eftersom jag satt med Johanna, Frida och Cornelia. Haha, ingen bra kombo i skolsammanhang! ;) Men Frida är för rolig alltså.

Har fikat för ett tag sedan och nu ska jag läsa bloggar (har inte gjort det på en vecka eller något sånt, SKANDAL!). Och sen ska jag till stallet, ska rida lite dressyr på älsklingen. :)
Det gick superbra på träningen igår (skrev kanske det igår med?), fick mycket beröm av tränaren. Sånt är alltid kul! :)

Nä, nu måste jag se till att blogga färdigt så jag hinner läsa lite bloggar innan stallet. :) Bye!

image68
Världens finaste (och min!) ponny.

Ha det bra!
Elin

ps. ni missade väl inte Kenza i Metro idag?

HURRA! :D

Sa i morse till familjen att jag kände på mig att det skulle bli en bra dag, och vet ni vad, det blev det också! :D

Det gick hyfsat bra i skolan, hästen var jättejätteduktig idag och och nu är det flera timmar bra TV som gäller. :)
Nu börjar Gossip Girl, HEJDÅ! :D <3

Ha det bra!
Elin


En kvart - ett dåligt påhitt

Hej!
Sitter i skolan, får inte det egentligen, men här är inga lärare så jag klarar mig nog. ;) haha.
Har precis haft gympa, kul gympa iofs. men det där med att duscha och snygga till sig någorlunda på en kvart känns lite tight alltså. LITE dåligt med tid.

Ska träna för min tränare idag med hästen, hoppning denna gången. Hoppas det går bra, behöver den "självförtroende-kicken" inför tävlingen som är på söndag. Men jag är inte riktigt lika nervös som jag var förra veckan iaf. eftersom det gick bra på träningen i fredags när vi hade markarbete/hoppning.

Nu ska jag äta om fem minuter, så får väl sluta skriva nu.

Kolla min söta kompis blogg: www.nikkisfoto.blogg.se  :D

TV TV TV TV TV..

Hej!

Nu sitter jag och ser American Idol, fast det är paus nu. Känns som att alla mina dagar ser likadana ut; skola, stallet, ev. stall nr.2 och sedan TV. Och kanske något litet blogginlägg då och då.
Fast jag hinner tyvärr inte blogga alltför mycket. :( Synd, för jag tycker ju det är roligt.

Skulle egentligen varit med kompisarna idag, men jag kunde inte eftersom jag var tvungen att åka till stallet, hästen skulle duschas och så. Jag red dock inte, hon fick vila. Menmen, får väl vara med kompisar en annan dag.

Nä, nu börjar Idol igen, måste dra!

Ha det bra!
Elin

ps. Man fick inte Sofis mode med Aftonbladet, man fick köpa med den för 15kr.

Ny vecka., suck.

Godmorgon!
Nu är det måndag igen, känns RÄTT tråkigt alltså!
Men jag får ju iaf träffa vännerna, och det är ju trevligt, haha! Även om man kanske inte hinner snacka överdrivet mycket, eftersom lärarna är där hela tiden; "Prata tystare" , "Sccchhhhh.." osv. Haha. Vi får väl prata tyst och lugnt då. ;)

Som jag sa var ju Johanna (och Frida fick jag veta nu) och tävlade i Hässleholm igår, hade gått sådär för båda. Det kan ju inte alltid gå bra! :) Jag tror säkert ni var duktiga båda två tjejer!

Idag kommer ju "Sofis mode" ut tillsammans med Aftonbladet, vilket betyder att man får två tidningar för 10spänn. Skitbra! :D Mamma var snäll och köpte Sofis mode till mig förra veckan, och jag blev fast. Tidningen är mycket bättre än både TV-programmet och hennes sida på internet tycker jag. Och sedan tycker jag om att sitta och bläddra i en tidning också, mycket mysigare än att sitta och rulla på datan. Köp den! :D

Nä, nu börjar lektionerna, vi hörs senare! :)

image67Helt grymt snygg outfit. :)

Ha det bra!
Elin


wallander ... :O

Ser Wallander just nu, fy tusan vad bra det är! :)
Får blogga imorgon, nu har det börjat igen efter pausen!

Ha det bra!
Elin

Söndag - slappedag?

Hej :)

Sitter här nu och gör absolut ingenting särskilt vettigt (när jag egentlgien ska jobba svenska). Läser kussens blogg, bloggar lite själv.. haha. Väldigt givande.

Får väl visa upp det jag köpte igår (förövrigt mycket trevlig dag, först Cornelia och Elin på Väla och sedan en arbetsvillig pålle i stallet) också. :) Blev inte så mycket, men lite grann iaf.

  Bytte den gröna tunikan till denna, som jag tycker bättre om. Den ser väldigt formlös ut på bilden, men den är fin egentligen. Och den är inte så lila som den ser ut, den lutar mer åt det rosa hållet. 45kr.

 Och jeansen förstås, underbara jeansen! :) Från Gina Tricot, 500kr.

 Ett par tights från H&M. Blir bra till våren :) 30kr.

 Ett skärp från H&M att ha i midjan eller liknande. Fynd! 10kr.

Idag är det hopptävling i Hässleholm, och  kära vännen Johanna ska tävla :) Håller tummarna för henne!
Själv sitter jag och är nervös för att jag ska hoppa lägsta klassen på klubbtävlingen som är nästa helg. Men det är ju faktiskt första tävlingen med egen häst, så då är det tillåtet att vara nervös för en LD. ;) Wish me luck!

Nä, nu måste jag jobba svenska!

Ha det bra!
Elin

Något litet litet iaf. :)

Hej!
Blev minsann ett inlägg ändå! :) Ska strax dra iväg till shoppingen med mamma, sedan möter jag upp med mina kompisar Cornelia och Elin där. Och jag ska prova jeans, äntligen! Haha, det blir lite enformigt att bara ha två par jeans. ;)

Blev föresten inte så jättenöjd med min klippning, det var lite svårstylat. Och jag har knappt något hår kvar ju! :o
Menmen, jag lär väl kanske mig några snygga frisyrer som passar när jag har vant mig.

 Överdelen av ett par jeans jag ska pröva, ;)

Ha det bra!
Elin

bild från ginatricot.se

det man lovat måste man hålla!

.. så nu bloggar jag igen. :) Borde egentligen lägga mig strax, en det orkar jag inte. Är det fredag så är det! :)

Ska nog gå och shoppa med tjejerna imorgon (dock inte Frida ;/ ), ska bli kul!
Behöver nya jeans. Har för tillfället bara två par, ett par mörkblåa och ett par svarta, eftersom alla andra blivit så himla korta i benen. Mina ben måste blivit väldigt långa, haha. Känner mig inte längre. ;)

Såg ett par jeans på Gina Tricot när jag gick på stan igår som jag vill ha. Samma modell som på de blåa jag har (älskar dem!) men en ljusare tvätt. Skitsnygga! Och billiga dessutom.
Ska kolla in ett par på BikBok också, såg också snygga ut. Vet inte om deras jeans passar mig dock (har aldrig prövat jeans där). För ett tag sedan när jag försökte hitta jeans var det bara Gina Tricots jeans som passade, eftersom de har storlek 23.

Kanske ska ut imorgon kväll också, hoppas det! :) Om jag får med någon kompis då, brukar vara dåligt med folk som får hänga med för sina föräldrar. Rätt tråkigt.


Aja, kanske inte bloggar så mkt imorgon, så ni vet. ;)

Ha det bra!
Elin

oh yes. i tid och allt ju...

..... eller inte. ;)

Nu ÄNTLIGEN funkar det igen, det tog ju sin lilla tid kan man väl säga!
Kom hem från stallet för ett tag sedan, tränade för tränare idag. Måste bara säga det igen; VÄRLDENS BÄSTA TRÄNARE! Helt klart!
Lektionen gick bra, vi hade markarbete/hoppning med en skitkul bana! Både jag och hästen jobbade på bra och på slutet trampade hon tom. under sig! :D

Får väl visa det mamma köpte också (nu när det funkar), inget speciellt men ändå. :)

 Två stycken BH:ar från H&M. Har en sådan sedan innan, fast vit, och den älskar jag! 50kr/st.

 Ett jättesött nattline, tror det var från Camilla. Ska byta storlek dock.

 Nattlinnet låg i denna påsen, jättesöt!

 En söt tunika, men den ska lämnas för jag gillade inte riktigt ärmarna och längden. Synd.

Bloggar nog mer sen. Ska duscha och så nu.
Föresten, jag har ju klippt mig idag! :) Har tunnat ut mitt tjocka burr än en gång, så nu är det ganska mycket tunnare än innan. OCkså klippte jag topparna och fixade lite "lugg". Blev väl inte supernöjd precis efter när jag fick se det, men när jag har duschat och stylat det själv blir det nog bra! :)

Ha det bra!
Elin


RSS 2.0