nää .

nu blir jag ARG, kan inte blogga nu heller. får visa imorgon. :/

godnatt!
ha det bra!
elin

ursäkta!

Hejhej.

Ledsen för dålig uppdatering igår. Och jag som hade lovat fler inlägg! Men när jag skulle blogga igår kväll kunde jag inte ens skriva en rubrik utan att blogg.se hängde sig totalt. Och jag som skulle visa lite nya grejer jag fick av mamma och allt.

Får väl blogga om igår nu istället då. När jag kom hem hade mamma köpt lite nya kläder och sånt till mig, jag visar bilder på det senare. Har dock inte provat något av det, men det passar säkert! Hoppas jag iaf.

Hoppade lite med pållen också, gick kasst. Riktigt dåligt faktiskt.
Så nu är jag nervös inför tävlingen som kommer snart, eftersom det är vår första tillsammans.
Menmen, ska träna hoppning för min tränare i nästa vecka, så hon löser säkert det till mig. Världens bästa tränare alltså! :)

Ni sitter jag i skolan (måste dra snart, måste jobba liksom) och när jag har slutat sen (tjugo över 3, jippie!) ska jag och Johanna ner till stan och strosa lite. :) Nice.
Jaja, ska försöka blogga senare, om inte blogg.se dampar sig alltså. ;)

Ha det bra!
Elin

snart stall-dax. ;)

Hejhej!

Har varit dålig uppdatering idag, jupps. Vi hade föreläsningar hela dagen i skolan idag (okej, fram till 11 då, haha) och hann inte blogga emellan.
Vi gick bara halv dag idag, skönt! Direkt efter skolan slutat stack jag till tandläkaren, för att kolla min tandställning. Min HEMSKA tandställning. Jag hatar den; den är ful och jag kan ju inte le normalt utan att man ser allt skrot jag har i munnen. Och jag har gått och dragit på den i 2 år, nu vill jag ha av den!

Menmen, nu ska jag försöka plugga lite svenska. Det är lite roligare än de andra ämnena. Jag håller på med en egen tidning. Det är kul iaf.
Och snart ska jag till stallet, det är också skoj. Ska kanske hoppa lite.

Aja, bloggar nog (läs: absolut) lite senare,


världens finaste (dock inte den bästa på att modella, haha) pålle. <3

Ha det bra!
Elin

Gossip Girl .

Hej!

Har precis sett Gossip Girl, är helt fast. Detta ska jag definitivt fortsätta se, älskar det!
Har som sagt läst böckerna, och eftersom de beskriver allting så bra kändes det som att jag sett programmet innan, men whatever, det är lika bra ändå. :) Kl. 20.00 på tisdagar på Kanal 5, kom ihåg det! :)
Nu är det I huvudet på Gynning, och det ska jag också se nu.

Har ju varit i stallet också såklart. Det blev träning, min tränare var inte sjuk längre. Bra det! Behöver all hjälp jag kan få nu innan tävlingen. Träningen idag gick väl helt OK, kul övning iaf.
Gjorde ju en makeover på hästen igår, men tror ni inte då att när jag kom till stallet idag hade hon rullat sig i sin leriga hage så hon var helt täckt av lera + att hon hade kiss på svansen. Jättekul ju. Tack för den kompis.

Nu måste jag gå igen. Föresten hade jag läsarrekord igår, känner mig glad. :D

image55

Ha det bra!
Elin

bild från google.

Gympa - ett dåligt påhitt.

Hejsan!

Sitter i skolan nu, har precis haft gympa. Det gick väl bra, förutom att jag fick en fet boll rätt in i ögat. Haha, pinsamt, hela lektionen avbröts. Jag hatar gympa, överhuvudtaget. Riktigt mycket, riktigt HATAR. Eller det är egentligen inte själva gympan jag inte tycker om, men att vi får 15minuter på oss att klä av oss, duscha, klä på oss, borsta håret, sminka sig och gå ut till bussen känns lite väl stressigt, och jag HATAR att stressa.
Så, nu har jag fått ut lite aggressioner här. :p

Ska strax äta, och sedan är det dags för svenska. Senare idag ska jag förhoppningsvis rida för tränare (om hon inte är sjuk, som igår) och sedan ska jag typ bara duscha och sedan slappa.
Och föresten, idag börjar ju Gossip Girl på Kanal 5, kl 8. Måste ju ses!
Har läst böckerna och jag älskar dem! :)

Ha det bra!
Elin

I must be doing something right ..

Hej! :)

Måste bara förklara rubriken först, så ni inte får för er att jag är en skrytig typ, för det tycker jag faktiskt inte att jag är.
Har ni också hört den där nya låten med Westlife, som typ spelas sönder på Rix FM? Älskar den! Och den går ju något liknande det här. Där är säkert en del stavfel, eller kanske rentav fel ord. Men whatever, det får man stå ut med! :) Haha.

If you want me
I must be doing something right
I got nothing left to prove
and it's all beacuse of you

Anyway, kom hem från stallet för någon timme, eller nej, några timmar sen. Körde total make-over av hästen idag. Hon fick vila idag så jag passade på att styla om henne. Haha, nä inte riktigt, men jag ryktade ordentligt, klippte man och duschade henne. Hon blev så fin så.

Känner dessutom en sån extrem shoppinglust, vill ut och shoppa nuuuuuuu. :) Gärna med en kul kompis, kanske Johanna eller Karro eller Frida eller.,, jag vet inte. Haha. :) Känns ju nästan hemskt att jag vill ut och shoppa nu när jag redan har handlat flera gånger på kort tid. Okej, det var hästgrejer ena gången, men ändå.

Eller kanske jag vill festa? Eller gud vad konstigt det låter ändå, ut och festa. Som att jag ska ut och dricka. :p
Men det var faktiskt inte riktigt det jag menade, mamma hade väl fått spader om jag kom hem full. Hade era föräldrar det?
Jag menade typ "gå på disco", fast det lät också roligt. Tänk lågstadiediscon, så töntigt det var, egentligen. Killar sprang runt och drog tjejerna i håret, ingen dansade och de 10 första i kön fick gå in gratis. Kan ni tänka er, GRATIS! När inträdet var typ 10 spänn.

Alltså, det känns om att jag tänker lite väl mycket idag. Verkar ju som att jag är alldeles snurrig.
Men jag postar en bild jag tycker om istället, det är enklare. Den får mig att tänka på sommar. Soooooommar, sommar och sol.
Nä, nu är det bums i säng, innan jag bränner sönder hjärnan. Godnatt!



Ha det bra!
Elin

Den där bullen alltså.

Hej igen.

Var och åt en sådan där god bulle igen. En birkabulle alltså. Väldigt goda måste jag säga. :)
Alla bosatta i Helsingborg, gå till Athen och fika, skitgott och billigt. :) Vet inte adressen dock.

Nu ska jag dra en vända bland bloggarna innan jag måste sätta igång med engelskan.

 Sjukt fin bild. :)

Ha det bra!
Elin

bild från google.

asså, nääää.

Goodmorning. :)

Pallapallapallapallapalla. Sitter i skolan nu, men orkar inte. fast ganska soft dag idag, väljer mina lektioner själv, så det är väl OK.

Måste dra nu, läraren är här. ;P

Ha det bra.
Elin


Sängen nästa.

Okej, nu måste jag lägga mig. Direkt. Mamma får spader, haha!
Föresten. www.hanapee.blogg.se är sjukt kul, missa inte henne, ;)

image52
Sjukt snygga skor från Indiska, 299kr tror jag de kostade. :)

Godnatt!
Ha det bra!
Elin

Perfa-skor. :)

Tänk någon av dessa i färg till våren/sommaren, tillsammans med jeansshorts och en vit tunika eller liknande. Och de svarta kan man ju ha till allt!
Och vet ni vad det bästa är? De kostar typ ingenting = 79,50 på H&Ms barnavdelning. Även om de lika gärna kunde varit på vuxenavdelningen, de finns nämligen upp till 39:or.

Dessa ska iaf jag hålla utkik efter.

update: de finns även i gult, såg jag nu. :D Somrigt och fint!

image51

bild från fashionflash.

I'm so sorry.

Hej!

Jag är ledsen, har inte haft möjlighet att blogga idag. Först och främst sov jag rätt länge idag, och sedan skulle jag till stallet. Och sedan tycker jag att jag mest har flängt runt.
Först till egna stallet, hem och äta, tillbaka till stallet och sedan till ett annat stall (där min bror provade en ponny som han ska rida och tävla). Menmen, det är ju kul. :)

Men känner att jag måste vara lite mer aktiv, haha. Det är liksom inte kul att blogga om man inte har några besökare, och är man inte aktiv får man inga besökare. Haha, så enkelt verkar det vara.
Är det någon som vet hur man kommer in på "Mest aktiv"a listan?
Ska man både blogga och kommentera, eller hur bär man sig åt?

Jaja, ska blogga om ett tag igen tror jag. ;)
Postar en mysig bild så länge.

image50

Ha det bra!
Elin 

Nightie nightie.

Godnatt, :)

blir itne längre än såhär just nu.


Ha det bra!
Elin

Lösnails, ;) (svengelska ja)

Hejsan :)

Nu är jag tillbaka från stallet igen, har duschat och så nu också.
Red lite blandad dressyr/hopp med hästen. Red först fram henne och jobbade ordentligt, sedan hoppade vi lite och sedan red vi lite dressyr igen. Gick dåligt i början, sedan gick det bra. Alltid samma visa ni vet. ;)

Det går minsann sämre och sämre det här, ni blir tyvärr färre. Ni få som läser, lämna gärna en liten kommentar om vad som borde ändras, så ska jag försöka fixa det. :) Kan dock inte lova ut några bilder på mig själv. fast ni får skälla på mina föräldrar och inte på mig för det, haha! :)

Letade lite bland gamla bilder nu och hittade denna bla:



Åh, det är så fint med lösnaglar. Just dessa är från Depend, och jag kan väl inte påstå att jag lyckades helt med limmet, men det blev fint på långt håll iaf! :)
Fast borttagningen var HEMSK. Det stod på förpackningen att man skulle hälla upp det i en glasskål eller motsvarande. "Jaja" tänkte jag. "Eftersom medlet är i en plastförpackning och jag inte hittar en glasskål går det väl bra med en plastskål". Så jag hällde upp medlet i en liten plastskål. Så där satt jag med fingrarna i blöt och helt plötsligt börjar det rinna ut över hela skrivbordet (ja, jag satt vid bordet för det skulle ta ca 20min). Då hade medlet FRÄTT UPP skålen, så bottnen hade lossnat. Och eftersom det var så starkt fick jag slänga en massa saker, de hade antagligen gått pajj ändå.

Så, det är min erfarenhet av lösnaglar. Fast fint är det!

Ha det bra,
Elin.

Handlat igen :)

God... inte morgon och inte middag. Godlunch!

Har precis kommit hem från en rea-runda med mamma och brodern. Dock inte av kläder, utan häst-saker.
Men det är minst lika kul, speciellt när man fyndar (som jag idag).

Tänkte visa upp vad jag hittade:

Ett rött schabrak med vit och svart passpoal runt om. Ska ha det på tävlingen som är snart. :) Färgen är något mitt emellan bilderna på hela schabraket.

        

En sadelgjord till min dressyrsadel. Har letat länge fter en bra, men alla har varit så klumpiga. Denna var perfect!Den är inte alls så plastig som den ser ut, det är äkta läder.



Ett par blåa ridbyxor. Behövde fler helt enkelt, och 50% är alltid kul! (ena bilden tagen med blixt och den andra utan)

  

Hoppas jag inte tröttar ut er! ;)

Ha det bra!
                                        Elin

Designen.

Har fixat och trixat lite med designen nu, blev lite bättre. Men den är långt ifrån färdig!
Måste få ordning på det där med kommentarerna! :p Och profilen ska vi inte snacka om, det finns ju ingen!
Någon som kan hjälpa?

Föresten, jag har hittat en ny favoritdesigner, Betsey Johnson!
Gud vad underbara klänningar. Här kommer lite favoriter:

Betsey kan det där med att blanda stilar. Här: SNYGGT & GULLIGT





  Kan vara den vackraste klänningen ever! 





  Coolt söt, med rosetter. (i min bloggs färger ;) )





 Så söt modell på klänningen!  






  Får lite Snövit-vibbar av den här bilden. Riktigt söt modell. Fint hår har hon också.






Tänk er den här på en student eller något sånt. ÅÅÅH! 





   Favoriten från höstkollektionen.





Vilken festoutfit, va!? Perfekt!  


Alltså, hon gör snygga klänningar. Men ser hon inte läskig ut själv?!

image41

Allt för mig just nu. Kanske händer att jag bloggar mer sen. Annars, GODNATT!

Ha det bra!
                                          Elin

bilder från www.betseyjohnson.com (där hittar du resten av de fina kläderna)

Let's dance!

Hej!

Har precis sett Let's Dance, och nu hoppar min inre barnsliga tonårstjej fram - Jag tyckte Danny var skitbra alltså. Riktigt, riktigt coolt. För mycket show säger juryn. Juryn är tramsig säger jag! Det är ju precis så det ska vara :D

Och såg ni Jessica Almenäs klänning? Woooounderful! Totally.
Tror den var från Betsey Johnson. Hon gör allt bra fina klänningar. Har sett många jag älskar.
Nu ska jag in på google och söka på henne, vill se fler underbara! :)

Har ridit lite idag också, lite dressyr blev det. Hästen var väldigt stel i början, men när både hon och jag blivit lite varm gick det bättre! :) Faktiskt riktigt bra. Älskar henne <3

Bloggar sen :)

image31

Ha det bra!
                                       Elin

bild från google.

yeah!

Färdig, det var skönt! Och nu blire engelska!

Det är bra det här med att skolan är full av datorer. Då kan jag uppdatera ofta, haha :)
Även fast det inte är något superintressant.

Kände mig lite elak igår, när jag bara la in fula skor från have2have, de kanske får dåligt rykte. ;)
Men de har faktiskt fina skor också, som dessa till exempel:



Ha det bra!
                             Elin

HEEELG!

Hej!

Fredag, äntligen snart helg. Palla skolan.
Nu har min lärare fixat så att jag fick lite mindre att tänka på i skolan, för att det ska gå lättare. Hoppas det funkar.

Nu ska jag fortsätta med den vidriga hemkunskapen, blev aldrig att den blev helt färdig igår. Synd, då hade jag haft en sak mindre att tänka på.

Usch vad negativ jag låter. Men det är jag faktiskt inte, jag är rätt glad idag faktiskt. :)
Dagen klädsel består iaf av samma gråa tröja jag hade häromdagen, vitt linne under, mörkblåa jeans (världens bästa) och svarta stövlar. Inte så inspirerande idag heller alltså.
Jaja, nu får jag ge mig, om jag ska få färdigt den fruktansvärda hemkunskapen. Bye!

Ha det bra!
                                               Elin

ps. föresten, såg nu att bilderna försvann från inläggen när jag tog bort dem från arkivet. inte så bra, men nu vet jag det tillsvidare.

good job!

Hej :)

Haha, känner mig ganska duktig nu faktiskt. Någon franska blev det inte, men svenskan är klar och jag ska skriva hemkunskapen nu. :)

Satt föresten och tittade lite på stockholmsgruppens hemsida innan. Där hittade jag några tjejer som var med i FRIDAS modelltävling för några år sedan, dock inte vinnaren. Letade efter henne både under "models" och "people".
Lite konstigt kanske. Eller så är det inte alls konstigt, säkert jättelogiskt när man vet. Typ att hon bytt agentur eller så. Åh, vad jag yrar!

Jaja, nu är det nog slutbloggat för idag. Godnatt!

image29
(min svenska, en krönika)

Ha det bra!
                                         Elin

Snygga skor!

Hellu! :)

Hemma från skolan nu. Eller ja, det har jag varit ett tag. Det är rätt soft på vår skola, vi slutar mellan kvart i 2 (tidigaste dagen) och tjugo över 3 (senaste dagen). Och då går jag ändå i sjuan! :)

Nu har jag duschat, så jag sitter här i stor morgonrock och turban på huvudet. Ska försöka plugga lite, good luck Elin. Alltså, jag fick gå till min lärare idag och säga att jag har blivit skoltrött, jag pallar verkligen INGENTING.
Jaja, lite hemkunskap, svenska och franska så får jag läsa nya Veckorevyn sen, den verkar bra idag!

HAHAHAHA, jag får allergichock! Detta är nog bland de fulaste skomodeller jag vet!



Tacka vet jag snygga skor, ;)



Haha, nä, nu var jag inte seriös. :p
Men om nu någon skulle vara intresserad av skorna ifråga, så finns de hos. www.have2have.se (rätt fiffigt namn faktiskt.)

Nä, nu måste jag plugga.

Ha det bra!
                                                    Elin

Café.

Hej!

Jag gillar caféer. Det är mysigt att sitta och snacka med kompisarna samtidigt som man äter något gott tycker jag, haha. :)
Var på ett café precis med Johanna, Cornelia och Frida. Som efterätt till maten (som för övrigt bestod av ris, currysås och någon vegetarisk vårrulle i triangelform) liksom. Köpte en birkabulle, kostade bara 7kr trots att den var god. Inte illa pinkat alltså. ^^
_________________________________________
Amen alltså, nu tänkte jag lägga upp en bild på en birkabulle, men nejdå. Det finns inga bilder på google, bestående av en birka! Det är för dållet. Haha. Det blir någonting liknande istället.

image34

Ha det bra!
                                            Elin

bild från google.

PUH!

Jag hittade den! Jag hittade den! Jag hittade den!

Puh, min lärare hade hittat min KÄRA loggbok, så den låg på mitt bord i morse! :) Soft, haha.
Så, ett problem mindre! Eller mindre och mindre, minns inte om jag hade fler just idag. Jo, bad hair day förstås, fast jag har gett mig sjutton på att jag inte ska vara så utseendefixerad, det är inte bra.

Sitter såklart i skolan, som jag blivit så fruktansvärt trött på. Skoltrött anyone?
Men faktiskt, jag orkar ingenting längre. Inte jobba, inte lyssna på lärarna osv. osv. osv. osv.

Var med om en riktig nära döden-upplevelse imorse. Eller nja, inte riktigt kanske, men typ.
Jag och pappa krockade nästan imorse med en gubbe, som bara vinkade glatt till oss när pappa hängde sig på tutan. Gubbjävel.

Jaja. Nu måste jag sluta skriva innan läraren får syn på att jag sitter och skriver på min blogg, även om hon brukar vara rätt snäll mot mig. (a)

Ha det bra!
                                            Elin

våren, här kommer jag :)

Hejhej :)

Åh, är på så bra humör just nu. :) Eller ganska iaf. Har lyckats med konststycket att göra av med den viktigaste delen av min skolgång, loggboken. För er som inte vet vad det är kan jag väl förklara den som en sorts kalender. Skit också.
Menmen, inte mycket att göra åt just nu, får försöka leta upp den imorgon. Hoppas inte jag glömt den på bussen eller något bara. blir det klurigt.

Jaja, det har ju varit någorlunda bra idag ju.
1. Vi slutade tidigt, gick bara till halv 12. (okej, det var ju inte riktigt sant, vi skulle jobba hemma egentligen. WHOOPS!)
2. Hästen gick bra idag.
3. Jag fick en hel del kläder av mamma (<3) när vi shoppade idag. Hon är allt bra snäll hon.

Här kommer bilder (ja, det är skitkassa bilder) på det jag köpte :)

En vårkappa i ljusgrått med fina detaljer, från H&M
.



Två stycken skjortor, som jag ska ha i vår med uppkavlade ärmar. Från H&M och Lindex.
 

Ett par svarta ballerinaskor. Vilket fynd, 25(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)kr :D , från Kappahl.


En ljusgrå sjal med blommönster och silverlinjer (syns dåligt på bild) från Lindex.


Ett par trosor och en plånbok. Från Kappahl och Lindex (himlans vad mycket Lindex det blev).


Ett schabrak till hästen, ska kanske bytas dock. Från Hööks.


En ansiktsmask från H&M (luktar supergott!).


Det var nog allt tror jag. Nu måste jag sluta blogga och skriva ltie hemkunskap innan jag lägger mig. Jag ligger efter, shit.

Ha det bra!
                                        Elin

shopping (;

Hejhej :)

Onsdag idag, snart helg alltså. Eller nåt. Haha.
Jaja, sitter i skolan nu iaf, ska ha teoretisk hemkunskap, mycket mycket kul. Inte. Men ska bara gå halv dag i dag iaf, fast jag måste jobba hemma. Men det kan jag kanske smita från, haha. Jag orkar inte.

Dagens klädsel är rätt enfärgad. Grå långärmad topp, svart linne under, sidenband i midjan, svarta jeans och ankelboots. Kanske kan posta en bild sen, men har inte tagit någon bild nu :)

Ska ut och shoppa sen, med mamma faktiskt. Det är kul att handla på rea. :) Eftersom jag bara går halv dag kanske vi kan försöka komma ut till något köpcentrum innan alla andra shoppingsugna människor kommer.

Jaja, bloggar senare idag också.

Ha det bra!

                                            Elin

ps. gynning var cool igår, riktig cool, haha! ;)


carolina gynning. :)

Hejhej :)

Har varit en hyfsad dag idag, skolan var skittråkig, alltså riktigt tråkig! Fast det blev lite bättre sen eftersom jag skulle träna med min häst för tränare idag. Dressyr stod på schemat.
Fast det gick väl sådär, hon gick i hyfsad form, men själva övningen gick ganska bad. :p

Jaja, nu har jag lagt ansiktsmask och gjort vid ansiktet  som kompensation till att jag misshandlat det totalt genom att klämma finnar. Inte något vidare alltså, eftersom jag alldeles röd och svullen.
Och inte täcker min foundation heller, eftersom jag bara kan ta lite, lite. Den är alldeles för mörk annars. Min bleka hy är inte så jättekul helt enkelt.

Har dessutom fått två nya tjejer i klassen idag, de verkar väl okej. Har inte snackat med någon av dem dock.

Jupps, nu är det dags att checka in Carolina Gynnings program, "I huvudet på Gynning". Det verkar vara bra. Jag gillar Carolina, hon verkar vara en skön tjej alltså. Flummig och glad ;)

image17

Ha det bra!
                                        Elin

bild från google.

skolan.

Hej :D
Ni börjar minsann bli lite fler, läsare alltså. :) Det är ju trevligt!

Sitter i skolan nu, ska alldeles strax äta, men måste fixa lite här först. Så jag inte glömmer sen liksom, haha ;)
Ska dra en runda på de andra bloggarna först, och kolla läget.

Dagens klädsel består av rosa klänning, grå kofta, gråa benvärmare, svarta strumpbyxor, jodphurs (stavning?) och knut på huvudet. Och en sjal i halsen också. :)

Föresten, är det någon mer som inte förstår hypen med dessa klänningar?

  En vanlig, svintight klänning?

Hade mycket hellre haft en sådan här i min ägo:

 :)

Båda från American Apparel, 30 resp. 40$ st.

Aja, bloggar senare idag.

Ha det bra!
                                    Elin

sista för idag.

Hejsan! :D

Blir sista inlägget för idag nu, måste lägga mig i tid så jag kommer upp imorgon bitti. ;)
Inte alltid så lätt, eftersom jag är så äckligt morgontrött, haha.

Föresten, måste bara visa en bild på mina nya favvoskor, fick de i födelsedagspresent och nu hittade jag dem på Skopunktens hemsida. Supersköna OCH snygga, inte dåligt alltså!
Sedan att det inte är jättekvalitét, det är en helt annan sak, mina fötter växer säkert snart ur dem ändå. ;)

image14

Det var något mer jag tänkte blogga om, men minns inte just nu. Fast det där med en massa galor på TV är iaf väldigt störigt, det är ju galor mest hela tiden. Aja, nu ska jag stänga.

Eller just det, måste bara tipsa om detta inlägget, skitkul! Hur man steker en Ipod. ;)

http://matildan.tjejsajten.se/blogs/142703/att-steka-en-ipod.htm#WriteComment


Just det ja, läggdags var det ju. GODNATT! :D<3

Ha det bra och sov sött.
                                                                   Elin

uppdatering: måste fixa med min design, så ha överseende med det sålänge (;


uppröjt! :) + fixade naglar

Hellu igen :)

Nu är jag färdig med städandet! :D Eller rensandet kanske jag ska kalla det. Alla gamla kataloger åkte faktiskt i soptunnan (eller pappersåtervinningen om man ska vara exakt), fast jag rev ut de bilder jag tyckte om. Om nu någon skulle bry sig, haha.

Jag passade på att fixa naglarna också. Fick lite grejer av en snäll kompis till mig när jag fyllde år. Nagellack med små nagelstenar i form av hjärtan. Jättesöta!

Resultatet blev kanske lite sisådär. Hjärtanen (vad säger man egentligen? :S Ett hjärta, flera .. vaddå?) hamnade lite konstigt och så, men med tanke på att det var första gången blev jag nöjd.

Slår vad om att min bästa kompis hade gjort det skitsnyggt, jag tycker hon borde bli nagelskulpturist eller något sånt. :) Hon har minsann alltid fina naglar hon.

Pics:



Ha det bra!
                                           Elin

gaah.

Hej!

Hemkommen från stallet nu, det blev en mysig 1 timmes skrittrunda (när hästen skrittar går den) med min bästa vän! :) Nu är det min brors tur att rida lektion på henne. Haha, nu låter det som att vi rider hur mycket som helst på henne, men det gör vi inte, jag lovar. Jag skrittade som sagt bara, och min bror rider inte så hårt. :)

Nu har jag ätit och börjat röja undan här hemma. Måste fixa några saker till och rensa bland gamla postorderkataloger jag har hemma. Slänger dom aldrig, kan ju vara bra med inspiration liksom, haha! ^^

Här får ni lite närbilder på min häst i brist på annat. ^^ Enjoy!




Bloggar mer sen!

Ha det super!
                                                   Elin

Fult kollage med fina kläder.

image6

Hej!
Här kommer ett litet kollage med kläder som de flesta faktiskt har råd med. Jag har iaf inte råd att lägga över tusen spänn på en tröja liksom, haha. Kanske lite för kallt med bara en trench nu, men vi får tänka oss att detta är i typ mars- april eller något sånt.
Såg nu också att det var vääldigt svart, fast det gillar vi ju! ;)
 
- Trench - från H&M, som faktiskt har många fina jackor. Gillar att den är enkel.
- Kofta - från Lindex. Gillar den för att det var snygg färg och för att jag gillar "kofta+strumpbyxor".
- Halsduk - från Wedins. Något att ha i halsen bara, så det inte ser så bart ut.
- Väska - från Wedins den med. ÅH, Bayswater look a like. :)
- Skor - från Skopunkten. Inte de snyggaste, men de är jättesköna! Och billiga.

Ha det bra!
                                               Elin

Godmorgon!

Hejsan!
Nu har jag nästan precis gått upp och nu sitter jag och degar framför Animal Planet på TV.
Senare idag tänkte jag ta en runda i skogen på hästen tillsammans med min kompis, trevligt! Alltid kul att rida och snacka samtidigt, haha.

Får väl ta en runda på bloggarna också och kolla om det är något nytt man bara MÅSTE veta, haha!
Men är det inte så att ibland börjar bloggarna med en viss grej, och sedan ska precis allt och alla hänga på?
Speciellt bland modebloggar, tex. om en blogg har snappat upp att Topshop har fått in volangkjolar, då ska alla som är "moderna" och "coola" hänga på den nya "trenden" och köpa sig en billigt någonstans eller ännu hellre, sy en själv?
Aja, jag ska inte klaga för mycket, kanske det finns folk som blir sura då. Även om jag faktiskt står för vad jag tycker.

uppdatering: Och ja, jag är ledig från skolan, ja :)

Ha det bra!
                                Elin

image5

bild från google.

näää..

Amen alltså, jag tycker verkligen att Måns Zelmerlöw är snygg egentligen, men kolla denna bilden! Hahaha!
Jag kan ju inte påstå att han passar i skägg precis, även om en snygging passar i allt! ^^

Jämför:




Godnatt!
Ha det super!
                                             Elin

bilder från stureplan.se och google.


såhär på kvällskvisten..

Hej alla (alla 2besökare, haha)!

Har precis kommit hem från stallet, min kusse fick pröva min häst för första gången idag. Hon red på ridskola innan, men sedan slutade hon så hon tyckte det va jättekul att prova igen. Det gick iaf jättebra!

Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sedan blogga för er lite till, hoppas verkligen jag kan komma igång på riktigt så jag får lite läsare, haha. :) Föresten så såg jag nu när jag läste min favvoblogg (threeofakind) att Nicole Richie och Christina Aquilera (hur stavar människan sitt namn egentligen? ;p ) hade fått barn på samma dag!
Nicole en flicka och Christina en pojke. Tänk vad söta barnen kommer bli :)

image2

Aja, bloggar mer sen.
Ha det bra!
                                             Elin


bilder från google.


kalas.

Hej alla :)
Nu sitter jag här, hemma hos kussarna. Har precis ätit skitgod mat, lax (jag är vegetarian, de andra fick oxfilé) och rotfruktsblandning. :)

Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar och så, kan tänka mig att jag har hur mycket inlägg som helst att läsa på bloggkoll eftersom jag inte varit hemma på hela veckan. Men det är ju bara kul! :)
Gör en liten lista på mina favvo-bloggar också:

- www.threeofakind.blogg.se - Sötaste systrarna i bloggvärlden, lätt! 3 stycken systrar bosatta i Malmö som skriver om allt och mer därtill!

- www.almah.tjejsajten.se - Trots att jag tyckte hennes gamla blogg var bättre blir jag fortfarande lika glad när jag ser att hon har uppdaterat. En söt 15-årig tjej med coola kläder.

- www.stinalee.blogg.se - En helt vanlig tjej vid namn Stina, gör en helt underbar blogg med mycket bilder, precis som jag gillar det!

- www.hanapee.blogg.se - Hahahaha! Bergis bloggarnas roligaste brud!

- www.matildan.tjejsajten.se - Jättejättesöt tjej med fina bilder och bra åsikter.

Ha det superbra!
                                                    Elin

back on track! :)

Äntligen tillbaka från lägret med skolan! Eller ja, snarare i förrigår. Menmen, nu är jag tillbaka, och nu lovar jag att sätta lite fart på min bloggning. Det har ju varit lite segt såhär i början.

Just nu sitter jag bara här och degar men snart är det dags att dra hem till kussarna, eftersom deras pappa fyller år, 44år har han hunnit bli :) Grattis till honom!

Nu såhär i början kan jag ju försöka få med lite listor (jag älskar listor) så kanske ni förstår bättre vem jag är.
Okej vi börjar med utseende:

- Lite råttfärgat (haha) /mörkblondt rufs uppe på huvudet
- Typ 1,60 lång
- Stora grön-blåa ögon
- Bred näsa
- Tandställning

Bra sidor:
- Envis
- Glad
- Omtänksam

Dåliga sidor:
-
Morgontrött (och arg)
- Svårt att ta motgångar först, sedan går det över
- Lite väl tuff ibland alltså. Haha.

Okej, detta är då jag! :) Synd att jag inte får visa bild för parentsen, då hade allt varit något enklare. Haha.

Ha det superduperbra!
                                                            Elin


Ps. Nu har jag fixat bakgrund och header, även om det ska fixas lite till, blev ju itne superproffsigt precis, haha

Oh god.

Det här bådar inte gott alltså. Jag har precis börjat blogga, och borde sitta här hur mycket som helst och fixa och trixa, men nädå! Då är jag hemma hos kompisar (sjunger mig totalt "förkyld-hes" i Singstar) och dessutom måste jag börja packa till vår sk. lägerskola som vi ska vara på en vecka + att jag ska ut med kompisar imorgon och bowla och ha kalas på söndag. PUH!

oho, nu blir mamma arg på mig om jag inte lägger mig. godnatt!

Ha det super!
                                Elin

Första rubriken nu då, HEJ :)

Hejsanhejsan alla där ute :)

Här har ni en ny glad, ambitiös bloggare. :) Elin heter jag, nyss fyllda 14 år, och jag har startat
den här bloggen, vid namn PiggyLotten. Namnet kommer sig av min häst, som då kallas just Piggy-lotten, världens finaste och underbaraste ponny. <3 :)

Men nejdå, hästar är inte allt jag tänker blogga om, långt ifrån! Här kommer jag skriva om allt det som intresserar mig(och som jag hoppas ni också kommer gilla  såklart) och det är en hel del. Ni märker så småningom vad det är, men kortfattat kan jag väl säga: mode, lite kändisar, privat, lite hästar osv.

Jag tycker också mycket om att umgås med mina kära vänner, gå och fika eller bara hänga är alltid mysigt, trots att det tyvärr händer alltför sällan. Men allt det här kommer ni att få höra mer om så småningom, om ni fortsätter läsa då självklart. Vilket jag hoppas ni gör!

Ha det superbra!
                                             - Elin


RSS 2.0