Tröja = kärlek

Om man kan va förälskad i en tröja så är.. HAHAHAH, nej, skoja bara. Men visst är den fin? Ny stalltröja. :)


Jag vet att jag ser tjock ut på första och tredje bilden, men det är faktiskt tröjans fel! Haha!


Mysig dag idag. Först skola, sen yra rundor med Jonna, sen sko-shopping och sen stallet. :)
Nu ska jag börja stänga av och göra vid mig för sängen.
Tjingeling! /Elin

Skor = kärlek

Om man kan va förälskad i ett par skor så är jag definitivt det nu! Titta bara..



..och så råkade det visst bli några par till, som det kan gå!




Lite saker som bör uppmärksammas:
- Skopunktens "ta tre, betala för två" är ett smart koncept!
- För lång tid utan pumps gör en besatt
- Fötter BLIR inte bra på bild.

Tjingeling! /Elin


PANIIIIK! Klädpanik..

Fest på Valborg och jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig. Kan man ha den här klänningen fast i en annan färg? Finns i rosa tror jag, och rosa är fiiiiiiiiiint! Det tycker jag och alla fyraåringar!



Tjingeling! /Elin

Jag har bloggtorka..

Herregud! Ni måste tycka att min blogg är cptradig, jag uppdaterar ju aldrig. Jag hinner inte bara, plus att jag inte har en susning om vad jag ska skriva? Ge mig lite tips everybody! :) Så blir jag lite happyface.

Idag va det först skola, och jag jobbade veeeerkligen aktivt, ohja! Satt och smsa mig igenom lektionerna, herregud ja. Nä, men fick faktiskt lite grann gjort i alla fall. Duktigt!

Sen var det stallet, skulle träna med min lille Lott. Tränade ställning och bakbensengagemang. Blev lite förvänd galopp där på slutet också, ochm det gick NÄÄÄSTAN hela tiden. Jag älskar min ponny! :)


Mycket gammal bild på mig och Piggy. Jag vet att hon går under lodplan, men bilden är fin i alla fall, haha!


Nu ska jag fortsätta fixa lite andra bloggar, ha det så fint! :)
Tjingeling! /Elin

Ellinors!

Jag hinner icke skriva mer nu, ajajaj. Konfa idag.. fotografering. Utomhus. Jag har afrokrull och det blåste. Det blev nog ett helt perfekt foto!

Fixat ännu en kompis design nu, lite snabbt sådär. Hann inte mer. Haha, var är all min tid? :| Den bara försvinner. I vilket fall så är detta början till hennes, ska fixa med koder och annat också. :)



Nu MÅSTE jag stänga, jag ska va i säng klockan elva. Fan, jag som behövde fixa naglarna :|
Tjingeling! /Elin

Kompisar

Hej! :)
Iom. jag är så dålig på att blogga
, då jag inte har något viktigt att skriva kan ni ju kolla in mina kompisars bloggar:

www.essiemansson.blogg.se
www.jageintesomdu.blogg.se
www.jonnaaaaa.blogg.se
www.nikkihansson.blogg.se
www.fliipps.blogg.se
www.eemeliebeergman.blogg.se
www.elliiinoors.blogg.se
www.moaochsofia.blogspot.com


Tjejer, säg till om jag missat någon av er!
Nu ska jag ut med Jonna, va i stallet innan idag. Ha det så bra, bloggar kanske ikväll.
Tjingeling! /Elin

American dreamz

Såg precis en film på trean, American dreamz. Kan inte bestämma mig för om jag gillade den eller inte. Den va rätt gullig, men jag störde mig på huvudrollen, och det kan förstöra hela filmen för mig, vilket det gjorde i det här fallet. Hon var så jävla egoistisk och dryg att jag skulle vilja spy på henne. Och ändå slutar filmen till hennes fördel. Örk.



Nu ska jag nanna, ha det bra!
Tjingeling! /Elin

Dagen + ny BH

Hejhej! :)
Först upp idag vid lite i åtta
och släppa ut hästar. Sen hem och då somnade jag igen, hehe. Det är ju skönt att sova! :) Sen upp och städa rummet, sen göra vid sig och sen stack jag ner på stan för att köpa en BH till min konfa-klänning.  Den är i balconette-modell, vilket jag aldrig brukar använda annars, men jag tror den hade stuckit upp på sidorna på klänningen om jag hade köpt en vanlig. Lite mormors-varning på den kanske, men ganska fin ändå. Haha!


149kr, H&M


Sen hem och äta, och sen stack jag till stallet. Duschade först Lotten, och sen gick vi en runda och så fick hon beta lite grann. Sen tillbaka till stallet och mocka och sånt, och sen red jag. Red ut en runda i skogen, alltid mysigt. Jag älskar min häst för allas info! Haha!

Nu ska jag äta pan pizza, ha d'!
Tjingeling! /Elin

Ännu en design!

Jahapp! Då var ännu en kompis blogg fixad. Gjort header, bakgrund och lite annat fix. Även detta gick i rasande fart. Haha! När jag fixar mitt eget brukar det ta någon vecka, om jag orkar lägga ner tid på det då vill säga.


www.eemeliebeergman.blogg.se


Hinner inte blogga mer nu, men mysig dag idag. Först skola, sen hem till Louise, sen stan med henne och köpa BH till konfa-klänningen, sen restaurang med släkt. Puss på det!
Tjingeling! /Elin

Dagen, - torsdag!

Hejhej! :)
Herregud vad jag har ont om tid på dagarna, iaf. på skoldagar. Hinner ju knappt blogga alls. Ajaj. Menmen, mysig dag idag. Först skola, redovisade bla. min matte som jag har skjutit upp i tio veckor, ehe. Väldigt starkt jobbat av mig! (y) Men, färdigt nu ju iaf! Och grattis till Sofia som skaffat pojkvän, hihihihihi. Grattis älskling!
Sen hem och byta om, sen träffade jag Emmie på stan. Följde med henne till hennes teater. Sen stack vi till donken, jag va sugen på hamburgare. Haha. Sen när vi skulle hem kom vi på att våra busskort itne funkade för klockan var över 8, och några pengar hade vi icke, så då fick vi gå hem. Hahaha, jaja, motion är alltid bra! :)



Men nu måste jag sova, ha det bra allihopa! :)
Tjingeling! /Elin

Bloggdesigner!

Hejhej! :)
Nu skaffar ju folk bloggar till höger och till vänster!
Speciellt i skolan, det har blivit en sån boom. Alla, precis ALLA skaffar blogg! Jisses, hinner ju inte ens läsa hälften, haha!
Menmen.. jättemånga som frågat om jag kan hjälpa dem med sina designer, jättekul tycker jag! Gillar att pyssla ihop små headers och annars. Hjälpte en kompis idag, Filippa heter hon, men den är långt ifrån färdig. Gjorde den på kanske 5 min. Såhär blev den tillfälliga iaf:


Kika in på hennes blogg också; www.fliipps.blogg.se


Ska hjälpa några till sen också. :)
Tjingeling! /Elin

Orkar inte detta!

Sjukt jobbigt här hemma just nu, orkar inte blogga idag, tyvärr. Rycker nog upp mig till imorgon, men ni får ha det så bra!
Tjingeling! /Elin

Nya solglasögonen

Jag vet, de är skitfula. Helt fruktansvärt fula till och med. Men jag älskar dem!




Tjingeling! /Elin

Anders Zorn

Anders Zorn målade verkligen vackra tavlor..



Tjingeling! /Elin

Tisdag

Hejhej! :) Inte haft tid att blogga innan idag, sorry!
Först skola idag dåja,  och tar alltid femman till skolan. Den går 07.44 och 07.39 får jag sms av Jonna att bussen redan gått, vilket gjorde att jag fick springa typ en kilometer bort till treans hållplats iställert, vilket gjorde att jag kom försent. Sen visar det sig att Jonna hade hoppat på FEL buss, så egentligen hade jag kunnat stå kvar på hållplatsen och tagit den vi brukar ta. Jäkla Jonna, haha! 

Vi slutade redan halv 12  idag eftersom vi hade halv hemstudiedag. Sen iväg till Väla med Jonna, köpte ett par steeeeeenfräna solglasögon (har jag nämnt dem innan måntro?), som ni ska få se bild på när jag sitter på rätt data. Sitter på pappas nu. De är helt fruktansvärt fula, men de är skitcoola, så köpte dem i alla fall, hehe.

Sen på vägen hem satt vi då på Knutan och väntade på bussen, och då kom det fram ett fyllo som började snacka med oss. Helt sjuk i huvudet, men rätt rolig. Sen när han ska gå avslutar han med:
(vänd till mig): - I loooooove your beautiful make up!
(vänder sig mot Jonna) - And you gonna need some!


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, det var så jäkla taskigt, men vi blev så överrumplade att vi bara började fnissa och sen gick han. Herregud, vilket cpfyllo :|

Sen hem och fika, och sen åkte jag till stallet. Tränade för min tränare idag och Lotten va jättejättefin! Vi tränade förvänd galopp och hon gick verkligen som en klocka. Min lilla älskling! :')

Nu ska jag skriva en uppsats om en konstnär och hans verk. Tror jag ska skriva om Anders Zorn, får se hur mycket fakta jag kan få fram om honom bara. Annars blir det jobbigt, hehe.

Bloggar kanske senare igen, annars får ni ha det så bra!
Tjingeling! /Elin

Mysig dag!

Hejhej! :) Sen bloggning idag, men har inte haft tid. Först chilldag i skolan, sen slutade vi vid typ halv två. Så gick jag och Jossan ner till Gina Tricot där min mamma och mormor va. Så handlade vi lite där till mig. Sen fika med Emmie och Ida innan konfa. Så provade vi ut kåpor och sånt till konfirmationen på konfan. Glad jag inte sminkade ner den totalt, haha!

Följande inhandlades today:


Öronhängen från Gina Tricot. Inte megasnygga kanske, men har tappat bort mina andra ringar så. 35kr
Här syns mina naglar också. Tre gånger idag har jag blivit tillfrågad om det är lösnaglar? Hahaha!


Trosor från Gina Tricot. Fick dem av mormor, tack till henne! :) 30kr/st.

+ en asfin jeansjacka, också den från Gina. Glömde ta bild dock, hehe!

Nu ska jag stänga och sen sova, godnatt!
Tjingeling! /Elin

R.I.P Quinn Broderick



Rest in peace, Quinn Broderick.
Hoppas du har det bättre på Trapalandas gröna ängar.


Att mista en vän

Att mista någon nära måste vara bland det värsta som finns. Min kompis häst har fått cancer, som man inte kan göra något åt, och detta var hans sista hela dag i livet. Han ska tas bort i morgon. Och det är så fruktansvärt sorgligt. Känns konstigt att man aldrig mer kommer att få se honom stå och titta ut genom boxgallret eller buffa på en när man ska sätta på honom ett täcke. Att han aldrig mer kommer att finnas. Jag är inte ledsen och har inte gråtit eller något, men känner mig lite konstig. Tycker så fruktansvärt synd om min kompis och hennes familj. Men tiden läker förhoppningsvis alla sår, och de kan gå vidare.
Låtens stämning passar så bra:
 





Nu måste jag sova, godnatt. /Elin

Mini-shopping

Hej, nu är jag hemma igen :) Jag tänkte inte shoppa så mycket, så det gjorde jag inte heller. Blev bara det här lilla nagellacket från Depend (som är cpbra, har lånat av Cornelia innan) och mat på Donken. Mysig dag, tack för det Jonna :)



Nu; stallet!
Tjingeling! /Elin


Jonna

Hejhej! :) Ganska trött idag, satt uppe och pluggade matte till klockan 2, hehe. Men men, äntligen är steg 24 klart, så nu kan jag släppa det! Gött mos!
Nu ska jag träffa Jonna, vet inte riktigt vad vi ska göra. Väla kanske? Hon behövde visst nya kläder, haha. EN sak som är säkert är iaf att vi ska äta på McDonalds. Punkt slut. Och så ska jag skaffa gratissms också!

Nu måste jag kila, bloggar ikväll.
Tjingeling! /Elin

Konfa-klänningen på bild! :)

Är den inte megamegamegasuperduperfin? Jag älskar den! Tror inte ni förstår hur fin den är, min lilla gräddbakelse, haha.
Ja, och så kommer ju haken. JAG MÅSTE HA EN S! Vila på måndag, ohja!


Jag vet om att jag är blek , hahaha.

Nu ska jag sova, godnatt :)
Tjingeling! /Elin

Väla

Hej :) Var precis på Väla med mamma, skulle se om den där klänningen fanns i en större storlek. Minsta storleken som fanns kvar va L, så det sket sig. Får åka ner och kolla i Vila-butiken också, och se om den finns i S där. Annars vet jag inte vad jag gör, hittar ingen annan klänning jag vill ha. Jag tog bilder innan, som ni ska få se. Visserligen väldigt dåliga, men ändå.
Nu ska jag vi äta, sen blir det stallet. Har inte sett mitt hjärta på tre dagar, usch. Och inte blir det någon tävling imorgon heller, i och med att jag varit sjuk, SUCK. Jag som va så sugen på att tävla! :(


Karro, Gambler, Lotten & jag.


Menmen, nu ropar mamma att maten är klar. Bloggar ikväll!
Tjingeling! /Elin

VR Favoritkort

Hejhej :)
Fick hem ett sånt här på posten häromdagen, Veckorevyns favoritkort som man får för att man är prenumerant. Kortet ger en rabatter i vissa butiker, man får speciella erbjudanden och man kan vara med i olika tävlingar. Helt gratis. :) Skitbra ju! Ska bara in och registrera mig nu, sen är det klart att användas. Tack VR! :)



Tjingeling! /Elin

MISSLYCKAD hallonsmoothie

Eh ja.. min blev väl inte riktigt som på bilden på Arla. Konsistensen va nog inte så heller. KAN ju bero på att jag inte mätte upp ingredienserna, men men. Det va ju inte äckligt iaf. Haha, alltid något!



Nu ska jag sova, godnatt! :)
Tjingeling! /Elin

Hallonsmoothie

Nu har mamma köpt hem bär till mig, så nu jäklar ska här göras smoothies! Haha! Ska bara hitta något att mixa den i. Hittade ett jätteenkelt recept på arla.se, som består av hallon, mjölk och vaniljyoughurt. Något liknande den vi gjorde i Gamleby, och den va ju god så detta ska nog bli bra! :)

Hallonsmoothie
Ser väl lovande ut? ;)

Tjingeling! /Elin

Liseberg!

Godmorgon! :) Ser ni så tidigt jag är uppe? Haha. Jag har visserligen varit uppe vid den här tiden varenda dag sedan jag blev sjuk, men jag har alltid gått raka vägen upp till TV och somnat om.
Fick broschyr från Liseberg hem i brevlådan idag. Har inte varit där på jättelänge, så jag vill dit NU, haha! Tur då att vi ska dit med konfan den 16:e maj, ska bli skitkul! Längtar som satan i gatan!



Nä, nu ska jag.. typ äta frukost eller något. Om nu min hals går med på det vill säga.
Tjingeling! /Elin

Konfirmationsklänning

Iiiiiiiih, jag har köpt konfaklänning! :) Eller tja.. jag tittade ut den för ett tag sedan, och så köpte mamma den idag. Har dock inte provat den, så får se om den passar. Den är bara en XS, men är rädd att den är lite för stor vid brösten iaf, iom. att jag är rätt så platt, drar bara 70b. Vi får väl la se helt enkelt! :) Ska prova den imorgon tror jag, ska försöka ta bild då också! :)
Blir ingen skola imorgon heller, jag känner mig fortfarande hängig och har rätt ont i halsen. Får nog gå till doktorn snart. :(
Måste plugga också, ligger efter i flera ämnen och jag måste verkligen plugga om jag ska nå till mina MVG. Shit, det är hur stressigt som helst. Funderar på att sänka mina mål i vissa ämnen. Mitt meritvärde om jag når alla mina mål är 315, och jag känner att jag kan sänka dem sålänge jag håller det framför 300-strecket, tror nog jag kommer in på de flesta utbildningar då. Får väl se :)
Nu ska jag kolla på Big Brother, sen ska jag sova. Godnatt! :)
Tjingeling! /Elin


Tyra Banks - en riktig diva!

Hejsan! :) Mår lite bättre idag, men det gör fortfarande fruktansvärt ont om jag inte trycker i mig lite tabletter. Mamma säger att jag antagligen borde operera bort halsmandlarna, eftersom jag alltid, och då menar jag ALLTID, är sjuk. Och det börjar alltid i halsen. :( Usch, vill inte. Undrar om det gör ont? Om någon av er som läser detta har opererat bort era mandlar, kan ni väl berätta lite?

Jag kollade på TV innan, och såg två program på rad där Tyra Banks är programledare, The Tyra Banks show och Top Model. Och fyfan vilken satans DIVA Tyra är alltså! Jag har aldrig haft den uppfattningen av henne innan, men hon går mig på nerverna. Hon fäller elaka kommentarer och ser sig själv som lite bättre än alla andra. Om vi tar Top Model som exempel; det kan vara en tjej som misslyckats med en plåtning, då är det precis som att Tyra har ett behov av att hon måste visa hur det SKA vara, visa att HON kan det för HON är ju en supermodell.
Men tydligen har inte heller Tyra varit särskilt nöjd med sig själv en gång i tiden?


Tjingeling! /Elin

Silver.. skor!

Jag har köpt ett par väldigt, väldigt fina skor som gör sig väldigt, väldigt dåligt på bild.


Nu ska jag sova och bli frisk. Fast jag tror farbror doktorn får sköta det till mig.
Tjingeling! /Elin

Sjukling på hög nivå!

Ååååååh, jag blir så trött.
Nu är jag sjuk IGEN! Verkar som min kropp har gett sig fan på att det högst får gå någon månad emellen gångerna jag blir sjuk. Riktigt jobbigt. Och jag blir alltid sjuk lagom till när jag ska tävla med hästen, precis som jag hade tänkt göra på söndag. Får väl se hur det blir med den saken.
Vaknade imorse med helt sjukt ont i halsen, så jag bestämde mig för att vara hemma. Och jag som har sju miljoner saker att göra i skolan! Suck. Och det som är så dumt är att jag inte kan ta mig för att jobba heller. Ju fler grejer jag måste få undan, ju mindre gör jag. Det är precis som om stressen "förlamar" mig liksom. Jag pallar inte vara stressad alltid.



Nu ska jag fortsätta kolla på TV, precis som jag har gjort sen klockan 11 idag. Det är det enda jag orkar. Ska se om jag hittar något att äta också, det måste va något mjukt så att det inte gör så ont. Får trycka i mig några tabletter också.
Tjingeling! /Elin

Sammanfattning!

Jag måste plugga nu, och sen lägga mej på dirren, sjukt stressad.
Idag har jag gjort följande:

- Kommit upp i tid
- Träffat mina snyggingar!
- "Pluggat" matte (någon som kan förklara vad "antal gällande siffror" är? ehe.. )
- Haft slagsmål med Essie på bussen
- Satt upp lapp om barnpassning (nu jävlar ska här tjänas pengar, mohahha)
- Åkt till min lillegullelullesnuttegullpluttsponny :')
- Tränat med min lillegullelullesnuttegullpluttsponny, gick finemang!
- Ätit korv med bröd
- Sminkat mig till aileen
- Allt annat än att plugga (t.ex. skriva detta inlägg)

Godnatt!


Ny mobil!

Nu letar jag som en galning efter en ny mobil. Vet ju inte vad jag vill ha för någon! :( Vill iaf inte ha min gamla, den va faktiskt litta konstig. Haha! Vill ha en Sony Ericsson igen iaf, men den får ju inte vara för dyr heller. Åh, jobbigt! Dessa två är skitfina, speciellt i den rosa modellen, hehe ! (A)



Nu ska jag sova snart, skola imorgon ju. Skjut mig! Jag orkar inte!
Tjingeling! /Elin

JÄVLA IDIOTER!

Ååååååh, jag är så satans arg. Igår va vi ju som sagt på Ekebo, skitkul kväll om man bortser från en sak; ett gäng snodde både min och Jossan mobiler. Fan alltså, jag skulle kunna vrida nacken av dem!
Och sättet som de tog dem på var så fult så jag dör.  Killarna började dansa med Jossan och Karro (Karro hade min mobil), och själv dansade jag med några brudar en bit bort. Så hade de typ börjat tafsa på Jossan och Karro och så hade de petat upp mobilerna och stuckit. Så sa vi till vakterna som stod precis bredvid oss, men då hade killarna redan stuckit.

Polisen kom dit sen, pga. ett stort bråk, så då passade vi på att göra en polisanmälan. Som tur var så hade en annan tjej som jag känner, som också fick sin mobil stulen igår, sett vem det var och visste namnet på honom. Och när hon beskrev hans utseende så var det samma kille som vid våra stölder. Så vi gav namnet till polisen så vi får väl hoppas att han blir fast. Åååh, vad tänker kriminella med?


RIP!



Tjingeling! /Elin


Ekebo idag!

Hejhej! :)
Blev lite stressigt igår,
så hann inte blogga mer. Först stallet, sen hem och duscha och sen iväg till släktingar och äta påskmiddag. Sen fick jag nog och stack hem till en kompis. Tack för att du lyssnar Cornelia. <3
Idag blir det samma, stallet först. Ska dit nu vid 12 och ta in hästar, sen får jag väl putsa min sadel eller något undertiden min häst äter lunch. Sen ska jag och Karro ut och gå med våra små ponnysar. Haha! :) Piggy är nyvaccinerad så hon får inte ansträngas.

Sen ikväll är det Ekebo med Jossan och Karro! :) Först hem till Jossan och göra vid oss, sen kör pappa oss dit. Har inte varit där på aslänge, så det ska bli skitkul! :) Lite klädpanik bara, precis som vanligt! :o Antingen ska jag ha en svart kjol och så det där vita linnet jag köpte, eller en vit/rosa-randig klänning som jag fick av en kompis. Helst vill jag ha klänningen, men tror den ligger i tvätten. Får väl handtvätta den eller något! :)



Nä, nu måste jag stänga, men ska försöka blogga mer under dagen. :)
Tjingeling! /Elin

Glad påsk!

Nu är det bråttom, vi ska vara hos släktingar klockan 5 och jag har precis duschat. Aja, de räknar nog ändå inte med oss förrän vid halv 6, precis som vanligt. Jag åker dit och äter, men sedan drar jag antagligen hem till en kompis, jag och mamma har bråkat och jag orkar inte med att sitta där och va glad hela kvällen.

Ha det så bra, och glad påsk!
Tjingeling! /Elin

Shoooooopping!

Trevlig dag på Väla idag! :) Karro hämtade mig vid halv ett tror jag, så var vi där vid lite i ett. Gick runt ett bra tag och spanade lite först, sen kom vi igång, haha. Och som VANLIGT, så handlade Karro mest. Haha, undrar hur många kassar hon hade egentligen. Men iaf så är detta vad jag kom hem med idag:

Svarta pumps från DinSko. Är jädrigt osäker på om jag ska behålla dem eller inte. Min mamma och bror är fullt enade om att de är tantiga så det förslår, men jag har inte bestämt mig än. Får väl se lite. 299kr.

 Linne från H&M. Moa har det i rosa, och jag tyckte det va så sjukt fint, så jag köpte likadant, fast i lila. Och yes, jag frågade innan! Haha! Känsligt ämne det där med att köpa likadana kläder. 99kr.

 Hårinpackning från Schwarskopf. Mitt hår är så slitet nu sen jag började platta det regelbundet, så får hoppas den här hjälper lite grann. Luktar iaf sjukt gott :) 40kr på Rusta.

+ ett vitt jättegulligt linne från H&M, som jag glömde ta bild på. Blir nog det på Ekebo på söndag tror jag allt! :)
Tjingeling! /Elin


Väla

Tjingeling snyggingar!
Rätt mysigt hos mormor igår, men jag va sjukt trött, med tanke på att vi va uppe till halv 4 på lägret. Jisses. Jag stupade  säng vid lite i tolv, och det är tidigt för att va mig. I alla fall på en helg.
Idag blir det Väla med Karro, mysigt värre. Ska kolla efter något att ha på mig på Ekebo, konfirmationsklänning, hårnpackning och jeansshorts. Kommer säkert inte hitta något av det. Brukar bli så. Menmen! :) Karro hämtar mig snart, så får väl börja stänga av nudå. Ni får ha det så bra! Ska försöka blogga ikväll.

Tjingeling! /Elin

I'm home!

Todeloooooo! :) Nu är jag hemma igen, rätt så skönt även om jag har haft jättekul! :) Själva lägret var väl inte det allra roligaste, vi lekte lekar och va i kyrkan ungefär. Haha! Nejdå, vi fick göra lite annat också, men det var väl inte så jättekul. Men ett stort tack till tjejerna jag delade rum med, sjukt mysigt! :)


Arild -09

Nu har jag duschat och så, och nu ska jag till stallet. Ikväll blir det hem och äta påskkvällsmat hos mormor! :) Får väl se om jag hinner blogga något mer än så. Jag tog en massa bilder på lägret också, ska visa några så fort jag lagt in dem.
Tjingeling! /Elin

Svarta pumps- stört omöjligt att hitta!

Jag har letat länge nu efter ett par nya svarta pumps, vilket verkar vara en helt omöjlig uppgift. Jag har inte hittat ett enda par som är i normal modell, med en klackhöjd jag klarar av. Men, har jag tur nu, så kommer någon H&M i Helsinggborg att ta hem dessa skönheter:


Helt fantastiska! Dock tror jag att klacken på 11cm är lite väl häftig. Får väl se. Men sjukt fina är de iaf! 298:-


Riktigt jäkla coola! Älskar svarta pumps med träklack, tycker det är skitsnygt ihop. Den här klacken har dessutom en lite rolig form, alltid kul med lite annorlunda detaljer. Klacken är 8cm, och det tror jag nog jag klarar av faktiskt. ;) 298:- även för dem.

Så, nu är det bara att hålla tummarna för att de tas in i någon butik i Helsingborg, för jag MÅSTE ha ett par svarta pumps. Hehe.. i-landsproblem på hög nivå.
Tjingeling! /Elin

Läger imorgon!

Åh vad jag är duktig! :D Först ute och går på dagen, sen ut och springer på kvällen. Skulle egentligen träffat Jonna och cyklat en runda också, men hon fick visst huvudvärk, fanken också.

Imorgon är det först träning för Johanna med Lotten, blir reda kvart över 12 för att jag ska hinna. Sen hem och duscha och sen läger. Ska faktiskt bli ganska så kul! :D Det va iaf. roligt förra gången. Får väl se hur det blir mellan mig och Emmie nu, vi har bråkat rätt ordentligt för ett tag sedan. Sjukt jobbigt, saknar henne som fan. :(

Menmen, bloggar nog någon gång till ikväll, sen blir det inte mer förrän jag kommer hem på torsdag. :)
Tjingeling! /Elin

Duktig Elin!

Tjingeling! :) Rätt mysig dag idag. Först upp vid halv tio och göra vid mig, sen kom det en och köpte min gamla cykel. Härligt! Då kanske man äntligen kan ställa in sin cykel i förrådet utan att använda (allför mycket) våld. Menmen, skämt åsido. Sen åkte jag, mamma och Anton ner på stan och åt på kinarestaurang. Jättegott! Sen när vi kom hem gick jag en runda, va ute i kanske en timme eller nåt. Gick till och med utan jacka. Snart sommar! :) Hehe!


På tal om sommar liksom! :)


Nu vill jag ut och springa, men ingen vill följa med mig. Tråkmånsar! Aja, får göra ett sista försök att få med Jonna, sen ger jag upp! Då springer jag själv, haha. Jag tänker vara duktig!
Tjingeling! /Elin


Kina restaurang

Nu får jag nog snart börja stänga av här och göra vid mig för sängen, måste upp i tid imorgon. Det kommer en som ska titta på min gamla cykel som vi ska sälja. Sen ska jag, mamma och Anton (min bror) ut och äta kinamat. :) Trevligt!
Bloggar nog imorgon kväll. Ni får ha det så bra, godnatt!
Tjingeling! /Elin

Utseende är exakt allt!



Jisses, detta är ju nästan sorgligt!
Tjingeling! /Elin

Virrig i päran!

Hehehehhee, som det kan bli! :o Jag skulle visst gått på gudstjänst med konfan idag, men det glömde jag totalt. Det började klockan 11, och halv 12 såg jag att Emmie skickat sms om jag skulle dit. Hade jag inte fått sms av henne hade jag inte ens tänkt på det. Som det kan bli. Aja, får väl gå en annan gång då :)
Snart konfirmation! Har suttit hela morgonen och pillat ihop inbjudningskort jag skulle skicka till släkten, blev faktiskt ganska så nöjd. Köpte dekorationsblommor på Panduro, och så klistrade jag på dem + fjärilar jag gjort i papper på vita små kort. Sött!



Ska snart på läger i Arild med konfan. Där finns inga datorer, så det blir ingen bloggning. Sorry!
Tjingeling! /Elin

Sommar snart!

Hej! :) Ojsan, nu blev det visst inte bloggat igår. Hade fullt upp! Först upp tidigt och släppa ut hästar, sen hem igen och sova. Sen ut till en kompis och kolla på deras gård där vi kanske ska stalla upp Lotten i sommar. Sen tillbaka till vårt eget stall, sen snabbt hem och duscha och så hem till kusinerna och grilla. Årets första grillning! :)
Såg årets första fjärilar igår också, när jag va ute och red. Det va riktigt varmt igår faktiskt, 18 grader tror jag! :) Snart sommar!

Nu ska jag fixa mina naglar, de ser så tråkiga ut. Det får bli fransk manikyr denna gången.

Jag vill ha tillbaka mina lösnaglar! :(


Tjingeling! /Elin


Kött!

Vet ni? :o Det slutade med att jag bestämde mig för att äta kött igen, så nu har jag faktiskt ätit kött-pizza igen, denna gången med salami och skinka på. Jag är helt chockad över mig själv, innan var jag så sjuttsingens äcklad bara av att se kött. Men fortsätter äta veg i skolan tills terminen är slut, onödigt att börja ändra med sånt nu.

Och så till något helt annat. Var ju som sagt ute och sprang igår, det slutade med att jag drog med pappa ut. :) Sprang väl en 4km eller något sånt, faktiskt ganska skönt. Jag brukar avsky att springa. Ska försöka öka rundans längd varenda gång, så jag får upp konditionen lite :) Man känner sig iaf väldigt duktig när man rört lite på sig.


Haha, söt bild!


Nu ska jag sova, godnatt godnatt!
Tjingeling! /Elin

Dagen i stort

Hejsan hoppsan! Blidde lite sen bloggning idag, har haft fullt upp hela dagen så har inte haft tid. :) Först skola, hade teknikdag idag. Alla åttor skulle bygga fallskärmar till ägg, och så skulle man se till att äggen var hela när de landade efter att vi släppt dem från tredje våningen. Riktigt roligt faktiskt! :D Vår fallskärm va väl inte direkt bäst, men den va långt ifrån sämst!
Sedan bussen hem till Jonna, var där en liten stund. Sen gick jag hem och så åkte jag om mamma och fixade grejer till min konfirmation. Ska göra handgjorda kort och skicka ut, hoppas verkligen de blir fina. :)
Sedan stallet, red ut en runda idag med. Det är så mysigt att rida ut i det här vädret. Soligt, men inte alltför varmt. Härligt! Man får passa på när det är fint väder, det slår säkert om och blir vinter igen.

Det va min dag det. :) Sitter och kollar på Troja med pappa nu. Vad töntigt det är med sådana där krigsfilmer egentligen. Man springer rakt mot varandra och hoppas på det bästa. Haha! Aja, Brad Pitt och Orlando Bloom är ju snygga iaf ;)



Tjingeling! /Elin

NY DESIGN!

Sådärja, där rök den gamla designen! :) Lite tråkigt är det allt, men jag var rätt trött på den. ;)
Är inte hundra nöjd med denna, men ska fixa den lite allt eftersom. Funderar på att göra bakgrunden lite ljusare, det är trots allt snart sommar! :) Ska nog lägga till lite text på headern också!
Såååå.. vilken va nu bäst då?

 


Nu ska jag ut och springa! Är helt rastlös.. plus att jag ska va vältränad till bikinisäsongen! :)
Tjingeling! /Elin

Vegetarian eller inte?

Hej hallå! :)
Uttråkad till MAX!
Haha! Hade halv hemstudiedag idag, så slutade vid tolv. Stack ner på stan med Jonna och käkade pizza. KEBAB-pizza! :| Jag är chockad över mig själv. Jag som har varit vegeterian i typ snart två år.. Men har faktiskt funderat på att börja äta kött igen, det är alldeles för jobbigt att tänka på vad man äter hela tiden.
Men samtidigt är jag lite kluven.. jag tycker ju egentligen att det är fel att äta kött. Jag menar, djuren har precis samma rätt att leva som vi människor, och de ska inte födas upp bara för att sedan dödas och bli mat åt oss. ÅÅÅH, vet inte hur jag ska göra. :/ Vi får se..



Blev aldrig klar med desingen igår, får fortsätta idag :) Hold on!
Tjingeling! /Elin

Rensning!

Känner mig lite inspirerad av Rent hus nu alltså! Haha! Inte riktigt samma sak att rensa lite smått bland sina bilder på datorn och att sanera ett helt hus, men iaf. Det fick ju mitt lilla jobb att framstå som en skitsak. Så, nu har jag fixat lite grann, så man kan få plats med lite annat än alla mina tusen hästbilder. Haha!

Idag va det skola, rätt kul. Iaf på rasterna haha! Vilket ryck Essie hade idag! Riktigt bitchig va hon. Menmen, den vanliga Essie kommer nog imorgon får vi hoppas på! (y) Sen följde Jonna med mig ner på stan för att kolla i en Scrapbooking-butik, som inte fanns längre. Så det va ju lite onödigt, menmen. Så träffade vi Jonnas kompis och så tog vi bussen hem. Träffade en gammal klasskompis på bussen, sjukt mycket att prata om. Riktigt roligt!

Sen var det stallet, skrittade bara ut en liten runda. Riktigt mysigt, det va sjukt fint väder. Tror det va elva grader och sol! Härligt! Snart är det sommar, och det gillar vi! :)

Ska pilla lite med, den något försenade, designen. Haha! Good luck till mig!
Tjingeling! /Elin

Skolan..

Hej! Sitter i skolan nu, astråkigt. Men nu ska vi ha rast, så Essie fick försig att vi skulle spela kort. Trevligt värre! :)
Bloggar nog ikväll.

Tjingeling! /Elin


RSS 2.0