Kort uppdatering!

Hehhehe, whooooops! Som det kan gå med uppdateringen, haha! Har kommit på att jag i stort sett börjar ALLA mina inlägg så, men det kan inte hjälpas. Tror jag ska ha det som avslutande text i alla inlägg, där jag får förklara att jag inte kan uppdatera så bra alltid, haha! Det ska jag banne mig. SMART ELIN! (Y)

I korta drag så har dagarna sett ut såhär:
Måndag:
Träffa Emmie på stan. Typ yra runt lite, titta i affärer och träffa några killkompisar till Emmie. Sen hem och en snabb runda till hästen, sen ut med typ folk. Minns inte vilka som va där, haha!

Tisdag: Mådde inte bra när jag vakna, så typ sov till halv två, sen kolla film. En prinsessas dagbok 1 och 2, hahahahah! Så sjukt roliga! :'d Mådde bättre efter några tabletter, så sen ut till ponnyn och sen ut med Emmie, Rebecka och Olivia och typ deras småkusiner. Sen träffa jag Tim och hans killkompisar typ.Onsdag: Falsterbo! Blir nog enda gången för detta året, men det räcker. Rätt segt detta året om man jämför med tidigare. Köpte bara lite småsaker, visar bilder i nästa inlägg.

Tjingeling! /Elin

som jag sa: mycket möjligt att det inte uppdateras förrän om några dagar. då har jag helt enkelt haft kul ute i det riktiga livet. puss på det!

Små tankar om inlägget.

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mitt namn.

E-mail: (visas ej)

Din blogg:

Din text:

Trackback
RSS 2.0