Bloggtips

Heeeeeeeeeeeeeej höpp!
Blev att jag red ut Lotten idag också, iom. jag inte orkade dressyra, haha. Blivit så på sista tiden, jag orkar helt enkelt inte rida dressyr. Menmen! :) Nästa tävling i sikte är hoppning, så har inget speciellt program eller så som jag måste träna in. Tur det!

Sitter och snackar på msn nu, och Ida ger mig bloggtips. Finemang! :) Tips tages emot med tacksamhet, haha. Ska prova mig fram nu, så får vi väl se om Ida är en bra coach eller inte. Känn pressen min vän! Haha!

Imorgon blir det Liseberg med konfan, ska faktiskt bli skitkul! :) Vi ska va nere i stan redan klockan 8, och vi kommer inte hem förrän typ halv 1 på natten, så det blir verkligen hela dagen. Menmen, inte mig emot! Ju mer desto bättre. Hehe! Och så är det ju bra om ni vet om att jag inte kan blogga på hela dagen, men det står ni säkert ut med. ;)Nu ska jag läsa lite andra bloggar, jag ligger efter.
Tjingeling! /Elin

Små tankar om inlägget.
Namn: Molly

akta dig för karuseller som går sönder ;) haha

2009-05-15 @ 22:33:30
URL: http://lifeofmly.blogg.se/
Namn: Jencie

Svar: Tack så mycket, jätte kul att höra att du tycker om den.jag kan bara tipsa dig om designadinblogg.se han kille som gör den sidan har tips och trix på allting. grundliga guider till allt. kika in!

2009-05-15 @ 22:49:59
URL: http://jencie.blogg.se/
Namn: Emilie

JO visst är Betram en fin "kille".=) Hur hittade du mig ?

2009-05-15 @ 22:50:13
URL: http://emiliejohansson.blogg.se/
Namn: Pernilla

Gött att höra att det finns fler som tycker att man måste värna om djuren även om det går emot en del religioner!Om du ska rösta i EU valet nu i Juni kolla in denna snubben: Jens Holm, http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+CRE+20090505+ITEM-015+DOC+XML+V0//SV&language=SV&query=INTERV&detail=2-410

han tar upp precis den frågan här!! om du inte ska rösta kna du ju tipsa andra :D

2009-05-15 @ 22:50:46
URL: http://vanillab.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mitt namn.

E-mail: (visas ej)

Din blogg:

Din text:

Trackback
RSS 2.0