PUUUUUUUSS!

Hejhej!
Blev som sagt stan med Emmie idag. Vet inte HUR vi lyckas, men vi klarade att fördriva 5 timmar på stan utan att egentligen göra ett SKIT. Vi åt, fixade en sak till Emmies mobil.. och där va det stopp, haha! Gjorde inget vettigt alls, men mysigt i alla fall. Vi skulle egentligen träffat Emmies kill"kompis" men mobilerna strulade så det sket sig. Så bara för det va Emmie på pisshumör resten av dagen, haha! Sen skulle hon på bio med sina päron så då gick, ja, jag GICK hem från stan. Pös hem till Jonna en liten stund, snackade typ i en timme med henne. Vi har inte träffats på länge, så hade mycket att prata om.


Jag och Emmie innan Emmie fick PMS, haha! Då va vi fortfarande glada och barnsliga som aldrig förr!Sen hem och äta och sen iväg till stallet. Skulle egentligen ut sen också, men det sket sig. Imorgon blir det Emmie på dagen och Gröningen på kvällen, mys! :)
Tjingeling! /Elin

mycket möjligt att det inte uppdateras förrän om några dagar. då har jag helt enkelt haft kul ute i det riktiga livet. puss på det!


Små tankar om inlägget.
Namn: Gloomyy

haha:)

2009-10-03 @ 02:23:35
URL: http://gloomyy.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mitt namn.

E-mail: (visas ej)

Din blogg:

Din text:

Trackback
RSS 2.0