Stackars öga

Hejsan!
Blev lite sent i stallet idag
, fick köra upp till Djursjukhuset med Piggy. När vi kom till stallet idag var hennes högra öga helt igenbommat och det vänstra lite småsvullet. Så det blev att tvätta ur det och sedan se om någon kunde köra oss till veterinären. I maj hade Piggy ett hål på sin hornhinna, och det började på samma sätt. Att hennes öga blev helt svullet och så. Och då blev det en långdragen historia med medicin i 10 dagar, inte gå ut och allt sånt där. Därför är vi alltid lite extra försiktiga med hennes ögon nu.
I alla fall så fick vi skjuts av en kompis mamma till djursjukhuset, första gången vi har lastat Piggy på över ett år. Gick riktigt bra, hon var så duktig så! Och SÅKLART var det inget fel när vi kom till veterinären, då hade ögat öppnat upp sig nästan till normalt, så det var nästan lite pinsamt att komma dit med en frisk häst. Men, bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite!



Nu ska jag sova, godnatt!
Ha det bra!
Elin

Små tankar om inlägget.
Namn: Lena Petersson

Skönt att ögat blev bra av sig självt. Har länkat till dig från http://www.metrobloggen.se/lp http://www.metrobloggen.se/lpdikt http://www.metrobloggen.se/lpbild

2008-10-08 @ 19:29:03
URL: http://www.metrobloggen.se/lp

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mitt namn.

E-mail: (visas ej)

Din blogg:

Din text:

Trackback
RSS 2.0